- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- бягство
Случвало ли ви се е да избягате от вкъщи?Аз не че имам кой знае какви проблеми у дома, в смисъл проблемите са ми навън и досега си мислих да се махна оттук , но като се замисля къде ще отида и сигурно няма да се справя сам...........
Az mnogo puti sam si mislila da izbqgam ot nas no se zamislqm i znam4 e nikade drugade nqma da namerq sigurnost. Mislila sym si da otida pri babite mi no to e edno i sy6to dali pri na6ti ili pri tqh se babite mi 6te se obadqt na na6ti i 6te e typo. apuk pri priqtelki i priqteli e natrap4ivo.
Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!
ne sam bqgala ot nas i ne sam se karala tolkoz seriozno s na6te,4e da si mislq da izbqgam ot nas...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ne, ne i ne - za vsi4kite vaprosi![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
az ne sym mislila da bqgam za6toto ne sym imala problemi s na6te...ama kato se zamislq imam kyde da otida...pone ot dogodina...edna priqtelka minava na kvartira i ako me nervqt ne6to na6ite i 6te hodq pri neq da relaksiram za den dva ne mislq 4e 6te imat ne6to protiv ahahaha![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
oo tva mi beshe fix ideq po edno vreme i daje sega mn iskam no doide li do deistviq...hahaha ideq nqmam kakvo shte e shto shte e ..nai mn totalno da opleta koncite i posle nashte ako sa ostanali jivi da ubiqt men![]()
Mi az vchera es varnax,biax izbiagala pri priateliat si za edna sedmica! :P
Vednash kato biax malka izbiagax za 24 chasa i se biax kachila na 18 etaj na pokriva na bloka i tam sediax prez zialoto vreme,kato nabludavax otgore bashta mi kak me tarsi iz kvartala :P
mi ne, no kato malka se bqh zagubila vednuj i super mnogo se bqh upla6ila, no edni kaki4ki me zavedoha do v ku6ti, as si se zagubih v kvartala, 6toto se bqh vurnala ot 4ujbina, i tuk za purvi put na daskalo, a to super blizo do nas, ama as nali izlizam ot drug vhod na u4ili6teto i se zatrih , i edin rev
, posle se navikah na maika mi malko, 4e ne me e is4akala
![]()
![]()
Ами не,никога не съм си мислила да избягам от вкъщи,защото не съм имала толкова сериозни скандали с майка ми и баща ми.
Освен това и да избягам няма къде да отида.Мисля,че бягството от където и от каквото и да било не е решение на проблема.![]()
ami az sam si mislila da bqgam ot vka6ti! imah namerenia lqtoto,sled kato svar6a rabota da izbqgam ot vka6ti....ama togava imah mnoogo problemi s na6ite i ne samo s tqh. adski mi be6e trudno,zaradi problemite. no za 6tastie lqtoto mina mnooogo dobre,s na6ite vsi4ko zapo4na da se narejda i se otkazah. po-skoro ne se otkazah,a zabravih...
No MaN, No CrY!!!
\m/
za6to da bqga6 ot vas pri polojenie 4e ne e zaradi roditelite ti?taka nqma da re6i6 problemite si apak i samo 6te si sazdade6 novi kato zagubi6 doverieto na semeistvoto si.Apak i 6te im pri4ini6 golqma bolka i pritesneniq!NE!!!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Ами, аз съм си го мислела, ама никога не съм го правила, и по-добре е така, защото съм го мислела в момети, в които съм била страшно ядосана и т.н.,просто е било в пристъп на ярост!
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
Da mislila sum,no to nqma da e bqgstvo,a prosto 6e napusna ediniq roditel i 6e ida pri drugiq...t.e.samo ako iskam moga da izbqgam i imam kade da otida![]()
Да мина да те взема или да взема да те мина?!:РрР~
ami az mislq 4e ne biva da bqgame ot vkushti t.e da bqgame ot problemite edinstveniq na4in e da se izpravish lice v lice s otgovornostite i problemite i da gi reshish nqma smisul i bez tova shte te namerqt i rano ili kusno shte trqbva da sednesh i da govorish s tqh taka 4e podobre sega[/i][/b][/list]
Za men vurha za drugite ostanaloto.V surceto kapka milost nqmam vzemam vsi4ko i si zaminavam.
Уууу колко съм го мислила, мислила, мислила, мислила...ама все тука си стоя. Махала съм се за по ден, два, три, ама сериозно да избягам, да не се прибера![]()
неееееее такова нещо - НЕ
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
ами аз не сам си мислила и не сам го правила щтот каде ще отида апак и не сам се карала с нащте така 4е да си мисля да бягам![]()
bqgala sum mn puti no sum si se vra6tala sama nai 4esto bqgam za da obmislq vsi4ko dale4e ot vsi4ki a ne za da privli4am vnimanieto kum sebe si v nas
...edin za vsi4ki...
...i vsi4ki za ganja...
e as bqgan na 3 puti ama pak se vurnah poneje se si zabravqm kasetkite mi na korn deba i 6matkata sum sledva6tiq put kat bqgam zimam si kasetkite det sa i nai cenoto ne6to v jivota i drugite mi gluposti i si zaminavam da jiveq v pld poneje tam se namira nai dobrata mi priqtelka![]()
mi zasegane ama kakto warwqt ne6tata w blizko wreme moze i twa da stane
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
Мдам ... беше заради момче ... фанах си такси и му казах накъде да ме закара и след няколко часа реших да им напиша смс , че следващата седмица ше се върна ... незнам доколко е бягство ама си беше срамота през ваканцията да ме държат у дома , кат в затвор
ami as 6te se opravq sam ama ne moga da si zema i kompa s mene i celiq mi garderob ta za tav nqma da bqgam nikade:P
ina4e mn puti sum mislil da si zema pasporta i da si kupq ednoposo4en bilet za USA nema zna4enie kade i da zema i nai dobriq mi priqtel za da ne sum sam
![]()
Първоначално написано от Allicia
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Ne mi se e slu4valo no mi e minavalo prez glavata,no se zamislqm kak she se po4uvstvat roditelite mi sled kato izbqgam sigurno shte umrat ot muka to4no tva me e spiralo!kolkoto i da sme se karali vinagi neshatata sa se opravqli!![]()
NeKa BuDеM dVе TеLa SlEtI V еDnO.NеKа S tEb Nе PiTаMе KаK I zAShtO.nEкA tUк BеZ iMеNа Dа BuDеM zA dNеS.aZ tI dAvAm LuBоVtA-GiVе Me SоMе SeX.