.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    Guest

Някви педераси, някви ебливи клиторчета ...

Абе момци, женки, кви са тия само дет пускат теми като гости. От кво ви е страх? Някой да не разбере какви сте ли? Просто ми омръзна от някви такива недорасли ...

Така че аз предлагам на Админа да забрани да пишат гости

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    A az predlagam ti da ne pyska6 pove4e tupi temi a? Vseki triabva da ima pravoto da ostane anonimen i tova sa dymi na Ceco! Sred gostite ima mnogo inteligentni hora i ne smiatam 4e zaradi 5 debil4eta koito si niamt dryga rabota i si izbivat kompleksite tyka triabva drygite da budat prinydeni da se registrirat!

Guest
    Охо. Аве мацка, ти имаш ли 13 години? Имаш много просто мислене, даже като те гледам нямаш лично мнение, а ползваш това на Ceco. Така, друго интересно е къде живееш - Германия. То като нямаш друга работа по форумите ще висиш, пък то и тук ти е единственото място, където да общуваш с хора.

Ето защо ти предлагам да се махне опцията - ГОСТ!

1. Колко време отнема едно регистриране? Няма и 5 минути.
    2. Половината, да не кажа всички от тия гости само се ебават, толкова ли не можеш да различиш кога някой се ебава? Е ти няма да го осъзнаеш, защото живееш в Германия ...
    3. Всеки може да ти напише всичко като гост, но никога като регистриран потребител ... нали ще влиза често да си проверява всичко, нали ще иска още съвети, защо не се регистрира - защото се ебава с половината юзери във форума ...

Град
    Германия
    Haha deskriminira6 me za6toto jveia v Germania li? Li4no mnenie imam i sum si go izrazila. Kazah 4e sa dymi na Ceco tui kato toi e admin i ot nego zavisiat ne6tata. Pove4e obiasnenia ne davam.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Haha deskriminira6 me za6toto jveia v Germania li? Li4no mnenie imam i sum si go izrazila. Kazah 4e sa dymi na Ceco tui kato toi e admin i ot nego zavisiat ne6tata. Pove4e obiasnenia ne davam.
    Не те дискриминирам, просто знам как седят нещата да живееш някъде в Европа. Просто живота там е дотолкова скучен, че почваш да даваш някви тъпи и несмислени мнения. Точка

^NG3^REPLAY^ ti da ne si misli6 4e ako nqkoi se registrira tova 6te mu pre4i da puska tupi temi i da se buzika. A ima hora koito imat nqkakuv problem i iskat da go spodelqt, zaslujava li si da se regvat za tova?
    Kogato pogledne6 kum zvezdite, si spomni za onazi, koqto ne uspq da mi svali6!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Zara^
    ^NG3^REPLAY^ ti da ne si misli6 4e ako nqkoi se registrira tova 6te mu pre4i da puska tupi temi i da se buzika. A ima hora koito imat nqkakuv problem i iskat da go spodelqt, zaslujava li si da se regvat za tova?
    Не става дума за тъпи теми, а за някви измислици ...

Ти за кво си се регнала в тоя форум??? Отговори си на това и тогава говори. Всичките тия гости често прибягват до форума ...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    re6enieto ne e v tova da se regvat potrebitelite..6toto te kvito sa nahalni 6te si napravat po 100 registracii,za tqh regvaneto NE e pre4ka prosto trqbva moderatorite kato vidqt bezmislena tema,da q triqt,a ne da se pravat,4e temata ima smisal
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Guest
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    re6enieto ne e v tova da se regvat potrebitelite..6toto te kvito sa nahalni 6te si napravat po 100 registracii,za tqh regvaneto NE e pre4ka prosto trqbva moderatorite kato vidqt bezmislena tema,da q triqt,a ne da se pravat,4e temata ima smisal
    Ето едно хубаво мнение. Ми така също може, но като гледам модераторите си ... има към 10 раздела някъде, а колко са модерите, или по точно колко влизат?!?!!?!?!?

A az predlagam ti da ne pyska6 pove4e tupi temi a? Vseki triabva da ima pravoto da ostane anonimen i tova sa dymi na Ceco! Sred gostite ima mnogo inteligentni hora i ne smiatam 4e zaradi 5 debil4eta koito si niamt dryga rabota i si izbivat kompleksite tyka triabva drygite da budat prinydeni da se registrirat!
    podkrepiam te......verno de ima naitina izrodi koto se budalkat no tova sa moje bi samo 20% ostanalite naistina si imat problemi i moje bi iskat da zapazat anonimnost.....a i ne se pritesniavai tva che si v germania ne e problem ne go slushai ^NG3^REPLAY^ jivota v evropa ne e skuchen daje niakak si e po interesn moje bi i ot bg,znam shtoto sum v shveicaria

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Satanas_daughter
    podkrepiam te......verno de ima naitina izrodi koto se budalkat no tova sa moje bi samo 20% ostanalite naistina si imat problemi i moje bi iskat da zapazat anonimnost.....a i ne se pritesniavai tva che si v germania ne e problem ne go slushai ^NG3^REPLAY^ jivota v evropa ne e skuchen daje niakak si e po interesn moje bi i ot bg,znam shtoto sum v shveicaria
    Хаха я си прави сметката м/у Швейцария и Германия. Бях в Италия 1 година и мога да кажа, че тия хора са много зле относно всички забавления ... а да не говорим и за Германия. Бях в Швейцария ( Кранс-Монтана ) и там найстина е много по-различно, така че ...

Хаха Анонимност ... не че някой ще ги познава тука ...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ^NG3^REPLAY^
    Ето едно хубаво мнение. Ми така също може, но като гледам модераторите си ... има към 10 раздела някъде, а колко са модерите, или по точно колко влизат?!?!!?!?!?
    Съгласна Защо не изберем модератор за всеки един раздел?

Голям фен
    Град
    Nowhere :P
    Ami tova za moderatorite e dobro reshenie, shtoto ne mislq 4e edin Anonimen kato se regne nqma da puska tupi temi, shtoto gi ima i takiva regnali sa se prosto za da imat avatari i kartinki, no pak si puskat tupi temi.
    Ima i gosti, koito puk puskat otgovori i mneniq(no sa po malko)

Guest
    Аз предлагам ( разбирасе нищо няма да се направи по върпоса 99% съм сигурен ) да има по един различен модератор за всяка тема. Може би за "Секс" ще трябват 2ма или 3ма, както и за "Всичко тийн накуп", защото са двата раздела, в които най-много се пише. Много рядко виждам да има по два модератора онлайн, може да са скрити, но простутия все си я има!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от adult
    Съгласна Защо не изберем модератор за всеки един раздел?
    Кой ще ти да избереш модератор?!?! Ти не разбра ли политиката на сайта? Тук ние нямаме право на глас, може би ако се дигне целия форум може да се направи нещо ... то се вижда. Трябваха хиляда анкети, за да се банне един ( не си спомням ник )!!!

Супер фен
    А аз предлагам да спрете с тъпите теми, постоянните хленчения и оплаквания ! НЕ можем заради един user да бъде забранено влизането на гости и то кво ще стане 10000000 регистрации с по 1,2 мнения ! Пък и всеки има право да изрази личното си мнение и съм сигурна, че има и гости които не пишат само простотии ! И аз съм на мнение, че трябва да се трият смешните теми които са доста, но винаги вината е върху Цецо и модераторите ми защо ние не направим нещо ! Аз примерно за да не се занимавам с глупости въобще бе влизам в раздела "Секс" ако искате гостите да спрат да пълнят ЛЮбииимия ви раздел секс спрете да поствате в техните теми ! Вие пишете там те се кефят и се смеят ! СПРЕТЕ ДА ХЛЕНЧИТЕ !
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Охо. Аве мацка, ти имаш ли 13 години? Имаш много просто мислене, даже като те гледам нямаш лично мнение, а ползваш това на Ceco. Така, друго интересно е къде живееш - Германия. То като нямаш друга работа по форумите ще висиш, пък то и тук ти е единственото място, където да общуваш с хора.

2. Половината, да не кажа всички от тия гости само се ебават, толкова ли не можеш да различиш кога някой се ебава? Е ти няма да го осъзнаеш, защото живееш в Германия ...
    3. Всеки може да ти напише всичко като гост, но никога като регистриран потребител ... нали ще влиза често да си проверява всичко, нали ще иска още съвети, защо не се регистрира - защото се ебава с половината юзери във форума ...
    Abe ti si mnoo typo kebap4e....kyf si ti da darji6 smetka na slyn4ice 6e prai kfoto iska i kfo kato jivee v germania.....mnoo e glupavo da govori6 bez da znae6 i da ima i da nqma mnenie tebe tfa ne te zasqga kolkoto za gostite dali 6e se registrirat ili ne pak mogat da se ebavat...mnoo si zle 4esno
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Momchence

Abe ti si mnoo typo kebap4e....kyf si ti da darji6 smetka na slyn4ice 6e prai kfoto iska i kfo kato jivee v germania.....mnoo e glupavo da govori6 bez da znae6 i da ima i da nqma mnenie tebe tfa ne te zasqga kolkoto za gostite dali 6e se registrirat ili ne pak mogat da se ebavat...mnoo si zle 4esno
    Хах ка'т те гледам така, не ти давам повече от 12 годишен. Значи първо престани с тия тъпи лафчета от трети клас.

Кво защитаваш другите ве?! Смятам, че тя сама може да говори за себе си, а не някво малко тъпишонче дето нищо не разбира. Това твойто мнение е тъпо, защото няма нищо общо с въпроса на темата!!!

Хах, ми хубаво, позволявайте да има гости и да се подиграват с вас, като пускат някакви измислени теми!!!

Град
    Германия
    Abe ^NG3^REPLAY^ ti za batko li se ima6 kato si na 16,kompleksi li izbiva6 ili na gadatel se pravi6 4e se opitva6 da ni poznae6 vuzrasta na vsi4ki! Ostavi 4e Momchence si e kazal mnenieto po vuprosa ti i ako 4ete6e vnimatelno 6te6e da zabeleji6! I kato si jivial 1 godina v Italia kakvo si misli6? Az ot 8 godini sum po 4yjbina taka 4e pozvoli mi da znam malko pove4e za jivota izvun granica!

10x Momchence 4e me za6titi!

Guest
    Abe ^NG3^REPLAY^ ti za batko li se ima6 kato si na 16,kompleksi li izbiva6 ili na gadatel se pravi6 4e se opitva6 da ni poznae6 vuzrasta na vsi4ki! Ostavi 4e Momchence si e kazal mnenieto po vuprosa ti i ako 4ete6e vnimatelno 6te6e da zabeleji6! I kato si jivial 1 godina v Italia kakvo si misli6? Az ot 8 godini sum po 4yjbina taka 4e pozvoli mi da znam malko pove4e za jivota izvun granica!

Аз пък ходя в Италия от 7 години и съм обиколил част от Западна Европа, така че остави ме ти да знам малко повече от теб за живота в Европа а? Кво ще кажеш???

Комплекси? Нем, няма такива неща. 1во, имам само един комплекс и просто няма начин да се избива по такъв начин!!!

За 16 години съм видял доста ... така че може малко да си замълчиш ... а това "Момченце" ли кво е, може да говори малко по възпитано и да престане с тъпите лафчета дет ги учи в детската градина ...

Guest

Аз пък ходя в Италия от 7 години и съм обиколил част от Западна Европа, така че остави ме ти да знам малко повече от теб за живота в Европа а? Кво ще кажеш???

Комплекси? Нем, няма такива неща. 1во, имам само един комплекс и просто няма начин да се избива по такъв начин!!!

За 16 години съм видял доста ... така че може малко да си замълчиш ... а това "Момченце" ли кво е, може да говори малко по възпитано и да престане с тъпите лафчета дет ги учи в детската градина ...
    6e govora kakto iskam i kfoto iskam i ti nqma da mi kava6 kfo da parvq.....pyrvo pogledni ti kak govori6 posle iskai ot drugite dobro otno6enie...tapanar bil v italiq znael za jivota na zapad...4u6ki....i kfo ot tfa samo da popitam???kfo kati bil edikade si???Golem si gazar 4esno ..... i pak ti kazvam nqma6 abolutno nikakvo pravo da kazva6 koi kakvo i kak da govori.....

Град
    София
    gore az
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Guest
    I kato si jivial 1 godina v Italia kakvo si misli6? Az ot 8 godini sum po 4yjbina taka 4e pozvoli mi da znam malko pove4e za jivota izvun granica!
    Ако трябва да говорим за гъзария, изобщо няма да говоря за тия неща, така че ...

Тъпанар е тоя дето те е родил ве "Момченце". Аре да не започваме с обидите а? Нещо май ти кипна а? Да не казах истината случайно???

Град
    София
    I kato si jivial 1 godina v Italia kakvo si misli6? Az ot 8 godini sum po 4yjbina taka 4e pozvoli mi da znam malko pove4e za jivota izvun granica!
    Ако трябва да говорим за гъзария, изобщо няма да говоря за тия неща, така че ...

Тъпанар е тоя дето те е родил ве "Момченце". Аре да не започваме с обидите а? Нещо май ти кипна а? Да не казах истината случайно???
    Istina za kakvo?? ot ni6to ne se sramuvam i ni6to ne kriq

Повече от фен
    Град
    Ямбол
    Тъпанар е тоя дето те е родил ве "Момченце".
    Хаха кой ли го е родил..сигурно баща му хахахах
    In such ugly times, the only true protest is beauty!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си