- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Честито на късогледите/дълекогледите :) (MEN ONLY)
Преди 5 минз гледах новините и нека ви споделя na "Донаборниците"
до 0.5 диоптъра всичко е ОК .... но 0.5 .. + и ти бият печат "Негоден"
хехеххе сефте се радвам на моите 0.5 диоптърахахахахахха нема ме чака казарма вече
А честито
Търгувайте или си останете бедни. Ако не търгувате рентабилно, няма да търгувате дълго, а ако изобщо не търгувате, подписвате съдбата си точно толкова сигурно, колкото и ако тръгнете да скачате от самолет без парашут.
Uraaaa az imam o4ila 0,5 ednoto i 1 drugoto :P sbogom kazarma![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Az puk imam s -0.75 mai, za dalechno sa mi, ama ne gi nosq, samo kato gledam TV... Chestno kazano, na mene mi se iska da hodq v kazarma, vse pak , ako stane neshto trq znam kak da strelqm s pistolet pone.
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
перфектно налисефте да се радвам, че имам половин диоптер. Така казаха по ТВ-то одена, значи 99.99% е сигурно
![]()
Търгувайте или си останете бедни. Ако не търгувате рентабилно, няма да търгувате дълго, а ако изобщо не търгувате, подписвате съдбата си точно толкова сигурно, колкото и ако тръгнете да скачате от самолет без парашут.
Мойто мъж пък е програмист,а очите са му в перфектно състояние-туй се вика гнусна ирония![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ще му разваля аз очичките ама да видим как![]()