.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Повече от фен

Честито на късогледите/дълекогледите :) (MEN ONLY)

Преди 5 минз гледах новините и нека ви споделя na "Донаборниците"

до 0.5 диоптъра всичко е ОК .... но 0.5 .. + и ти бият печат "Негоден"
    хехеххе сефте се радвам на моите 0.5 диоптъра хахахахахха нема ме чака казарма вече А честито
    Търгувайте или си останете бедни. Ако не търгувате рентабилно, няма да търгувате дълго, а ако изобщо не търгувате, подписвате съдбата си точно толкова сигурно, колкото и ако тръгнете да скачате от самолет без парашут.

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Uraaaa az imam o4ila 0,5 ednoto i 1 drugoto :P sbogom kazarma
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Az puk imam s -0.75 mai, za dalechno sa mi, ama ne gi nosq, samo kato gledam TV... Chestno kazano, na mene mi se iska da hodq v kazarma, vse pak , ako stane neshto trq znam kak da strelqm s pistolet pone .
    Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!

Повече от фен
    перфектно нали сефте да се радвам, че имам половин диоптер. Така казаха по ТВ-то одена, значи 99.99% е сигурно
    Търгувайте или си останете бедни. Ако не търгувате рентабилно, няма да търгувате дълго, а ако изобщо не търгувате, подписвате съдбата си точно толкова сигурно, колкото и ако тръгнете да скачате от самолет без парашут.

Повече от фен
    Мойто мъж пък е програмист,а очите са му в перфектно състояние-туй се вика гнусна ирония
    Ще му разваля аз очичките ама да видим как

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си