- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вярно ли е че...
Nqkoi mi be6e kazal 4e kato se mastyrbira 4esto ne se rastqlo ili ne6to podobno vqrno li e?
Abe laskai tam i ne digai geroltii za tapotii
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ДА! И ослепяваш, окуцяваш, оглушаваш и ти изникват косми по мозъка. Това са най-честите странични ефекти, но могат да се провят и всички други възможни малформации и недъзи за които се сещаш!
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
6e ti padne pi6kata
6e mu padne i 4eneto![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не е вярно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
gluposti na tarkaleta ne se rastqlo da da i stava6 glyh slqp kyc i mn tap,nali laskai spokoino
Blyskai si da ne ti puka ako nqkoi ti kaje podobno neshto kaji mu che moje sa mi dushi huq !!!![]()
glavata ti se izkrivqva na 360 gradusa i mozaka ti (koito predpolagam 4e ti nqma6) ti izti4a ot yxoto,Posle ti porasva carevica po g1za i m1dite ti yvisvat![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от nofi
EVALATA![]()
![]()
![]()
![]()
basi taq e mn TUPA !!!
![]()
![]()
![]()
boje
i zapo4va kosopad \
/
Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL
pi4 tva e mnogo tup vapros tvae vse edno da kaje6 4e kolkoto pove4e si bur6e6 gaza tolkova po rusen e ti govori6 nqkvi prustotiii
DA LE TI NE ZNAE6 LI KATO PO4NE6 DA LASKA6 I TI PREZLQVA I BEZ DA ISKA6 SI IZPLIOVA6 TOPKITE HUQ TI OKAPVA I SI VIKA6 MALI VE4E 6TE SI PRAVA SKRE4OVE 6TOTO NQMAM HUI AMA DAI DA PITAM I TOGAVA DA NE MI STANE NE6TU HAHAHAHAH BASI I VAPROSA =D> =D> =D> =D> =D>![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mi az tolkoz bluskah che mi porasna vtora pishka.![]()