- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- za6to v BG ima tolkova mnogo rasisti?
Az sym vijdal i poznaval i 6te ti kaja 4e tiq hora sa fanatici - 6te si kupim zakuska ot evreikata 6toto trqbva da se vyrtqt parite sred nas, ako tq ne raboti nqma da qm!!! Q mi obqsni tova povedenie mlado lepilar4e ? Ne me karai da izlagam vsi4ki primeri koito znam ot nego 6toto nqma da mi stigne 1 stranica!!!![]()
![]()
Vsi4ki znaqt 4e evreite sa grandomani i lami za vlast. (qvno ti ne poznava6 takiva hora). Te sa izmet, te sa nenujen bokluk !!!
Ako gi nqma6e rasistite devoi4ence neuko sega ti 6te si da si mlado rom4e (a ne tur4e
) i 6te6e da si murgava disliva ciganka s 9 brat4eta. Znae6 li 4e horata kato nas (gordelivite bylgari) sa pazili tozi narod ot ordi cigani, evrei,turci i armenci, a blagodarenie na takiva kato teb tezi hora sa v na6ata strana i ne ni pomogat s ni6to
P.S. MISLI!!! Kato govori6 pone se podgotvi s materiali !
mnogo sujalqvam 4e 6te razo4arovam tezi,koito mrazqt evreite,no te suvsem ne sa takiva bokluci za kakvito gi smqtate.poznavam evrei i te su6to kato hristianite,musulmanite,budistite i ostanalite,si imat svoite polojitelni i otricatelni ka4estva.moje i da rukovodqt sveta,no q pomislete dali nqkoi tup narod bi mogul da upravlqva sveta?az li4no ne smqtam.
Любовта е най-висшата степен на омразата
abe da ti kaja i az tva se 4udq.sa si haresah edno negur4e edno sladur4e i kato kazah na priqtelkite mi "leleeeeeeeeeee tui si luda 4uva6 li se" se edno tezi ot drugite rasi sa nekvi jivotni a te vsu6nost sa hora kato nas o4evidno mnogo po umni ot nas belite za6toto ne razpredelqt horata spored cveta na kojata...Първоначално написано от sladurana_2005
PEACE
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
zna4i,vizh sega kakvo 6te ti kazha! v ierusalim ima edno specialno mqsto kazva se "bulgarska gradina".evrei q izgradili v blagodarnost na nova 4e bulgariq e bila edna ot dvete strani v sveta (daniq e druga) koito sa spasqli VSI4KI svoite evrei.ako razbere6,kakvo e tova "holokost",ako nau4i6 kakvo e stanalo sas evreite vav pol6a,naprimer, 6te osaznae6 kakva velika rabota e tova.mislih 4e v bg nqma "evreiski vapros",za6toto pri vas po4ti nqma evrei..i mnogo mi e sram za tebe,ponezhe kazva6 takiva ne6ta i si smqta6 za bulgarin! ako stava duma za vsemirno gospodstvo ili kak be6e tam,to tova e politika,obiknoveni hora ne sa vinovni.a ako stava duma za nepalnocenost,samo bez obidi,kazhi molq,ima li pone edin svetovno izvesten bulgarin?(ne iskam da obidq moite obozhavani bulgari),za ein6tain,naprimer,vseki znae...i moga da kazha o6te stotici.Първоначално написано от amy lee
![]()
стига приказки!
a po temata,znae6 li,sladurana,za sazhalenie rasisti ima navsqkade,ne im obra6tai vnimanie!po4etoh edin pat v nqkoq ot knigite na astrid lindgren,4e nai-sladkite bebeta na sveta sa negar4eta.napalno sam saglasna!p.s.a moeto mnenie za cigani mozhete da pro4etete tuka,ne mi se povtarq.http://www.teenproblem.net/forum/vie...r=asc&start=15![]()
стига приказки!
mrusna chifutko.stiga si liala pomiite si tuk.mnogo dobre znaesh che holokost nikoga ne e imalo,a samo jivotno kato teb tvurdi za negurchetata takiva neshta.
ami lee,sorry,citirah ti gre6no.razbira se iskah da citiram carl_fx.ina4e mislq 4e se izrazih dosta korektno po vaprosa.a ako moite oponenti mogat da psuvat samo,zna4i prosto nqmat po-seriozni argumenti
стига приказки!
А ве булка т'ва не е расизъм ве просто има тъпанари дето си нямат друга работа и се ебават с хората като тебе. Ти расизъм знаеш ли к'во ако бяха расисти досега да са ти сритали гъза от бой плюс това в Б-я има толко расисти колкото има и в другите държави кво ще каеш за щатите дето преди години негрите бяха пренебрегвани и ако си негър там немоеш да си намериш бачкане само щото си черен и като те видят група белички и ти сритват гъза от бой. Така че в ти расист не си видяла, но не се притеснявай за всичко си има първи път![]()
Боже, Боже има разлика м/у турци и цигани ти ако пожвееш 1 месец в някоя циганска махала ще станеш не расист ами нз къвверно има и някои цигани дето са си с акъла ама се срещат на 50 семеиства 1. Хората не мразят циганите щото са черни тва е най-малкия им проблем че са черни въпроса е в това че правят мръсотии ако поне си забелязала някой репортаж по телевизията ще знаеш кво искам да кажа. Крадат жици, а после ние нямаме ток. Хвърлят боклуци навсякъде ако искаш разходи се из някой цигански свартал и виж как изглежда асвалта не се вижда от кал наоколо е пълно с боклуци и смърди на изгорени гуми и конски лайна. А после като дойде някой чужденец и мине през такъв квартал и си каже " Те българите били големи мърлячи ебати свинете са!!! ". Да не говорим че постоянно се заяждат и да те псуват а като ги пребиеш и веднага си разплачат пред тате големия мангал и дотърчи целия род и се развика насред улицата че си му пребил хлапето. Казвам ти поживей 1 месец в цигански квартал да видиш как е аз съм живял в такъв квартал 6 години понеже тряаше да живея при дядо ми. Ще видим кво ще ти е мнението за циганите след като ти разцепят главата с прашка напсуват ти майката и на турски и на български и те пребият ще видим дали все още ще ги мислиш за добри хораПървоначално написано от monka
Не съм раристка, не мога да бада мн расистка щото маика ми е българка баща ми е грък и как са вика имам няколко бани по рождение... но КАК БЪЛГАРИТЕ ДА НЕ СА РАСИСТИ като турците 5 века са тероризирали пра пра пра пра пра пра бабите и дядовците ни...изнасилвали жените потурчвали децата..... как на стане човек расист като някакви хора...емигранти цигани ти се настанят в страната...страх та е да си пуснеш детето наванка да си играе за да не го откраднат да не се гаврят с него...как да не мрази човек циганията като БЪЛГАРИТЕ СА БАННАТИ ОТ ЕДИН ГЕРМАНСКИ ГРАД И УНИВЕРСИТЕТА му заради циганите които били испратени да учат там безплатно...наричали са се българи.... крали са обирали са, БИЛИ СА СЕ и са правили мрасно на немците....
Но ка да не мразя расистите като гледам как бият НЕВИННИ ХОРА , как теглят някой шут на някой стар циганин който живее от нищо....яде 2-3 пъти на седмица и живее до някой кош...
И наете ли ЗАЩО ТУРЦИТЕ И ЦИГАНИТЕ СТАВАТ ПОВЕЧЕ? Интересувате ли са защо те всашност са отцеляли сички тия векове В НАШАТА ДАРЖАВА? Защото са ЕДИННИ мама им стара! ПОМАГАТ СИ! Ние сме егоисти българите СМЕ ЕГОИСТИ затова ще затаваме докато не го разберем! ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИ НАРОДОФИЛОСОФИЯТА НА ДАРЖАВАТА! В лондон един българин не дал рабора на друг българин защото 2рия българин можел повече неща и бил по добър в каквото правел...и 1вия българин се уплашил че ще му земат работата....и забил нож в гърба на 2рия.... РУСИЯ, АМЕРИКА, МАКЕДОНИЯ всички ще отцелеят.... защото не са егоисти...или поне не са такива егоисти като нас!
Аз мисля че с гърците сме от една раса ве бели сме нали![]()
saglasna sam sas kittie.moga da pribavq o6te,4e ima i takav problem kato ostarqvaneto na naciq.ne e sekret?4e vav bg semeistva obiknoveno ima 1-2 dete,a za da ima prirost na naselenieto neobhodimo pone 3.a turski i ciganski semeistva sa mnogodetni.zna4i,prez nqkolko godini tqh 6te stane pove4e.i vav moskva ima takav problem.kato pogledne6 vav dvora pove4e deca sa 4erni4ki-armenci,azerbaijanci..i razbira se,horata,kogato vizhdat 4e stranata im zapo4va da po4ernqva vse pove4e, stavat rasisti.tova e polozhenieto.
стига приказки!
Арменците не са черни ве ей имам един приятел арменец хич не е черен мноо си е бял даже
Радвам се че никога не са били отправяни расистки коментари но могат....хората като не те познават могат да обиждат... тук в Британия можеш да съдиш някой за расизъм и едно 85-90% плащат глоби и ги слагат в затвор за такива коментари... НО трябва да има равновесие... и трябва да има прави и криви.... насякъде по света винаги ще има 1-2 расисти...и те обикновенно за "гъзарите" или по точно 'ГЪЗОВЕТЕ' след тоито тръгват малките наивни идиотчета без никво чуство за баланс.... според мен нещата не са до расизъм а до НАЦИОНАЛИЗЪМ ние сме нацисти не расисти като се замисля...ма което и да е - пак е проблем и решение - знам ще кажете че испадам в парадокс и противоречие но не е така!
Глейте ся... проблем е щото всички сме Божии чада всички сме под едно небе... но е отговор на проблемите като цигъни в Бългърски махали ... крадящи (обикновенно) мръсни цигъни които винаги ще бъдат черните УФСИ и които ще бедат обвинявани за сички неволи на българското общество.... тъй че расистите всъшност разделят хората на групи и категоризират (лошо) но за това пък все живее със по близки до себе си хора и няма да го гледат на кръв ако е от една раса пак живее при друга (добре).
Темата е мн обширна но трябва да има хармония м/у раристи и нерасисти за да има прогрес...дано само да е прогрес а не регрес
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ В НЕЯ
п.с. СЕРИОЗНО, ТУРСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ В БЪЛГАРИЯ Е ПЪЛНО УНИЖЕНИЕ И ЦЕЛУВАНЕ НА ЗАДНИК! КАЗВАМ НЕ НА ТУРСКИТЕ НОВИНИ В БЪЛГАРИЯ! Те като ми сложат български новини в Турцкия и аз ша им разреша турски новини в Бълрагия!
Spored men rasistite sa kompleksari.To rasisti ima navsiakude no v BG sa osobeno mnogo za6toto imame i mnogo pri4ini da se kompleksirame! Bednost,mrusotia,netolerantnost! Pri tezi obstoiatelstva horata po4vat da tursiat na4ini da izkarat vsi4kta si subrana omraza vurhy niakoi i taka da se po4ystvat "po-veliki".Kogato kazva6 "Vij toia kuv e grozen" ima6 predvid "Az sum po-hybav! Vijte me!".Ili "Na toia kojata my e 4erna! Vijte moita kakva e beli4ka!".Tva sa samo primeri estestveno.Nadiavam se da ste razbrali kakvo imam predvid. Su6to mislia 4e tezi koito kazvat "Mrazia rasistite" sa su6tite kato tiah.Ako se zamislite 6te vidite 4e e taka! Az ne mrazia...![]()
kakvo,namekva6 4e az sum kato rasistite liПървоначално написано от slun4ice
![]()
![]()
Ne, mislq che imashe predvid che ne trqbva da ima omraza...no bez omraza nqma da ima lubov - harmoniq trqq da ima...alll 6to chetete MULDASHEV be! toi kazva kvot ima da se kaje.... govoi za genofodna na chovechestvoto - sha vidite ot kade sme kvo praim tuka kvo sha stava....chette MULDASHEV!
za sazhalenie 4erni sa.kato turci primerno,makar 4e nqma ni6to ob6to.razbira se,ima i svetli sred tqh,no tova e rqdko.az li4no nqmam ni6to protiv armenskiq narod,poznavam mnogo inteligentni hora,imam priqteli.no rabotata e tam 4e,tezi hilqdi armenci,koito nahluha v moskva sled voina v karabah sa ot nqkakvi sela,divi sa.tova e problem.a ina4e,za razlikata ot azerbaijanci,4e4enci i dr. te sa hristiane.a o6te ima kitaici,vietnamci,turci,indiici,pakistanci,afganci ,arabi i te sa dosta!Първоначално написано от ^efas^^
стига приказки!
съгласна съмПървоначално написано от Allicia
Kazvam 4e ima ne6to takova za6toto mrazi6 hora koito ne poznava6 li4no i gi mrazi6 edinstveno zaradi na4ina im na mislene koeto za men e vid rasizum!Първоначално написано от amy lee
![]()
Mda prava si! I az gi pro4etoh negovite knigi i dosta se vpe4atlihПървоначално написано от Kittie_
![]()
e,za drygite nz ama az poznavam rasistiПървоначално написано от slun4ice
ne kazvam 4e vsi4ki sa takiva,moje bi mnenieto mi za tqh 6te se promeni,ako se zapoznaq i s drygi,ama to4no tiq deto poznavam,sa ujasni.kato razbraha 4e ne sum rasistka kato tqh i po4naha da me mrazqt,i da mi se podigravat zaradi tova
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne znam na kakvo se dulji tova 4e predi za tqh az bqh "sladur4e,muni4e...",a sega sum "onaq ne6tastnica"
i tova samo za6toto ne sum rasistka.e kak da ne gi namrazq.
ami spored mene tozi problem idva o6te ot dale4nata ni istoriq kogato praroditelite ni sa bvili u4eni da mrazqt si4kite tam zarobiteli koito sme imalii tva si e ostanalo kato omraza s pokoleniqta
![]()
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
Axaxaxaxax изписахме сума ти мнения(нито едно точно по тематаЗащо в България има толкова мнного расисти ?)" и накрая Water_lili си ни го каза ясно и точно
![]()
![]()
![]()
Браво Water_lili![]()
![]()
Глупости питах даскалката си по география с арменците и гърците сме от една раса европеидна вие повечето се бъркате с религиите това че не са православни като нас не значи че са от друга раса и арменците хич не ми се виждат черни на мен ти сигурно си делтонистПървоначално написано от nar
![]()