.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 86 от общо 86
    Buhenvald
    Guest
    Аз съм расист и се гордея с това.

ne mi razbral mai..ne pisah 4e armencite sa ot druga rasa.pisah 4e izglezhdat 4erni,po-4erni ot rusnaci imah predvid.i te sa pravoslqavni! i vse pak problem ima.sa6to kato pri vas sas garcite,te sa sa6to pravoslavni,no ne sam ubedena 4e balgarite gi obozhavat.
    стига приказки!

Повече от фен

Re: za6to v BG ima tolkova mnogo rasisti?

Цитирай Първоначално написано от sladurana_2005
    sporet vas za6to v bg ima tolkova mnogo rasisti?
    na men ba6ta mi e bulgarin a maika mi e ot jameica i sam zabeliazala che mnogo hora namirat tva mnogo strano. samo niakolko pati sa me obizdali mnogo lo6o no vse pak dosta me e naraniavalo!! az ne sam vinovna che sam mulatka ne li taka? az si se haresvam takava i daze moga da kaza che sam razlicna i mnoigo momceta me haresvat no ima niakoi hora koito trudno me priemat samo zaradi tva che sam polvin cerna polvin biala? za6to e taka sporet vas?
    e kak 6to - ciganite malko li sa a sega seriozno - takuv si ni e nrava, i moq ba6ta e golqm rasist i mu se draznq, 6toto naprimer negri, mulati i pr sa mi simpati4ni hora i ne bih gi ocenqval po cveta na kojata. Oba4e 4estno kazano za mangala nqma pro6ka - da e mislil kat se e rajdal. Sujalqvam, no sa mi adski protivni i ne moga da gi priema, vupreki 4e moje i da ima svestni sred tqh. No kato se zamislq zavisi ot 4oveka - ima6e edin ciganin, na koyto tate pla6ta6e da pomaga kato pravihme remont. Toy si be6e higieni4en i zatova ne mi be6e tolkova protiven i kato pogovorihme nqkolko puti vidqh, 4e e zabaven i ne e 4ak tolko zle, oba4e may kompleksa mi za ciganite ne se promeni. Vidq li takuv i... pognusqvam se. Ayde s mir!

Цитирай Първоначално написано от Buhenvald
    Аз съм расист и се гордея с това.
    ahahahahaha.ujasno golqm povod za gordost.ahahaha
    by the way i mene me draznqt ciganite ama 4ak puk da gi mrazq i da gi nenavijdam...mi sorry ama ne e taka.am...kato se zamislq ne sujalqvam.ahaha

Любовта е най-висшата степен на омразата

nqkak mi pisna ot tazi tema.mislq 4e vsqka naciq ima pravo da sa6testvuva.vsi4ki narodi sa donesli ne6to za svetovna kultultura.kak bi obednql svqt bez negritqnski blusove ili ciganski romansi...taka 4e davaite da zhiveem i ne pre4im na drugite da zhiveqt!
    стига приказки!

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Цитирай Първоначално написано от nar
    ne mi razbral mai..ne pisah 4e armencite sa ot druga rasa.pisah 4e izglezhdat 4erni,po-4erni ot rusnaci imah predvid.i te sa pravoslqavni! i vse pak problem ima.sa6to kato pri vas sas garcite,te sa sa6to pravoslavni,no ne sam ubedena 4e balgarite gi obozhavat.
    Е па гърците точно не са провославни те са католици или нещо такоа нз точно ама не са православни и арменците не са православни май а пък това че изглеждали по-черни от руснаците и това че не сме харесвали гърците кво общо има с расизма като сме от една раса

sorry,glupost napisah.armencite ne sa pravoslavni,gregorianci sa.a garci sa to4no pravoslavni,tam ima nqkakva razlika sas nas,no vse pak sa pravoslavni .i za rasizm sa6to si prav,prosto uvlqkoh se i zapo4nah da pi6a ne za rasizma,a za diskriminaciq vaob6te.
    стига приказки!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от nar
    nqkak mi pisna ot tazi tema.mislq 4e vsqka naciq ima pravo da sa6testvuva.vsi4ki narodi sa donesli ne6to za svetovna kultultura.kak bi obednql svqt bez negritqnski blusove ili ciganski romansi...taka 4e davaite da zhiveem i ne pre4im na drugite da zhiveqt!
    Tuk ne sum suglasen - ni6to cigansko nqma da mi lipsva, ako se zatrie ot zemqta. Sorry jipsita

6матката
    Guest
    Аз ли4но обужавам негри!и сам мноо против расизма.....мноу!Вазхи6тавам им се на негрите.....!!!!!оби4ам ги вси4китеееееееееееееее

А ти недеи се обижда от некви глупаци...не им обра6таи внимание....имаи си само4уствие да не те барка!и да знаи6 4е си не6то пове4е от тях 100%

аи пийс

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Нямам време да чета всички простотии дето сте писали, ама гледам малко расисти има. Като не е тяхна родината да се махат, к'во праят тука...или да се махат или СМЪРТ !!!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    МРАЗЯ РАСИЗМА И ВСИЧКИ НЕГРИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си