- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- za6to v BG ima tolkova mnogo rasisti?
ти да не си някой сачTi 6e vzeme6 da ni izbie6 vsi4kite we![]()
Спокойно никой няма да убивам
Пък бай Тошо го остави да почива в мир
Неговата е изпята вече.
Що, много ли ти е кеф да гледаш новините на "майчин" езикА сега и за братята турци ми там е същата. Само че те излязоха малко по-умни Направиха си партия и вече почнаха да се бъркат където не им е работа... Даже и новини на турски им направиха на тия рязаните по БЪЛГАРСКАТА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ... БЪЛГАРСКАТА. Що в Турция няма новини на български а В България вече има цели градове и села където се ширят турският и цигански езици СВИНЩИНА![]()
Или да слушаш по цял ден тези иначе толкова прекрасни езици.
![]()
ХАА за приятеля ми повярвай съвсем не лъжа
В Кърджали да видиш на какво се вика расизъм....и то не от наша страна.....То там вече е станало турска провинция един вид
Български не се чува
![]()
Ей тва ме дразни...ТоваНякъде срещнах още идиотия расисти сме щото сме българи...ама че глупост Ми вижте Франция бе. Мислите ли че там не си падат расисти. Ама там малцинствта ги управляват с твърда ръка и няма мърдане. И в Германия е същото те там не могат да се отърват от турците...ама поне са ги хванали да вуршат работа.... А нашите цигански и турси братя хем нищо не правят пък са отворили големите устяги....![]()
Брееее вие сте били големи идеалисти всички
блаблаблаблабла. Аахахахvseki 4ovek,nezavisimo ot rasa,ezik,kultura i religiq ima edni i sa6ti prava![]()
![]()
Давайте им права и права и ви се качват на главите. Ама само с права не става.
Трябват и малко задължения...Не може всички да реват имаме права, а задълженията нещо им убягват
Някой ще се изцепи: Ми дайте им работа.... Добре ето примерче
назначават 20 циганки да метат улиците....нали ги виждам джижат по 5-6 едната премита, другите само вървят след нея и лафче цял ден....хоп 120 лева за никаква работа. Вие май не схващате че те не искат да работят, щото така е по-лесно....и с работа и без работа парите си ги взимат. Кво повече да кажа. Разбирате ли те не са от никаква полза за обществото, а то ги издържа
Всичко опира до манталитет: ааа ние сме цигани, бедни сме, онеправдани сме, държавата трябва да ни издържа.....ми тя еи за това баталясва тая страна ( е разбира се не забравям и гадната мафия, но циганите допълнително ни точат кръвчицата
) Да, вярно има цигани, в селото на баба ми например, които секат дърва и си изкарват хляба
това го уважавам....ама останалите им братя и сестри...
![]()
А тия турци просто ме дразнят. Като се считат за българи да говорят на български и да си изпълняват задълженията..
Конституция на България: Чл. 3. Официалният език в републиката е българският![]()
Значи да уточня: ненавиждам циганите и турците за това, че с нищо не допринасят за просперитета на страната, не работят (а и не искат защото така са наученинали винаги ще има социални помощи)
Но най-много ме вбесява че парадират с това че и те са "българи"
Momchence ти за бабичка ли ме имаш :P Че и комунист ме наричате...![]()
![]()
Я първо се запознайте с това какво е комунизъм и после говорете....със сигурност ви казвам, че в тази идеология няма да намерите нищо свързано със расизма...
И моля без обидни думички като "тъп"...Аз не съм ви обидил, смятам че и вие не трябва да го правите....