Ti 6e vzeme6 da ni izbie6 vsi4kite we
ти да не си някой сач Спокойно никой няма да убивам Пък бай Тошо го остави да почива в мир Неговата е изпята вече.
А сега и за братята турци ми там е същата. Само че те излязоха малко по-умни Направиха си партия и вече почнаха да се бъркат където не им е работа... Даже и новини на турски им направиха на тия рязаните по БЪЛГАРСКАТА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ... БЪЛГАРСКАТА. Що в Турция няма новини на български а В България вече има цели градове и села където се ширят турският и цигански езици СВИНЩИНА
Що, много ли ти е кеф да гледаш новините на "майчин" език Или да слушаш по цял ден тези иначе толкова прекрасни езици.
ХА А за приятеля ми повярвай съвсем не лъжа В Кърджали да видиш на какво се вика расизъм....и то не от наша страна.....То там вече е станало турска провинция един вид Български не се чува

Някъде срещнах още идиотия расисти сме щото сме българи...ама че глупост Ми вижте Франция бе. Мислите ли че там не си падат расисти. Ама там малцинствта ги управляват с твърда ръка и няма мърдане. И в Германия е същото те там не могат да се отърват от турците...ама поне са ги хванали да вуршат работа.... А нашите цигански и турси братя хем нищо не правят пък са отворили големите устяги....
Ей тва ме дразни...Това

Брееее вие сте били големи идеалисти всички
vseki 4ovek,nezavisimo ot rasa,ezik,kultura i religiq ima edni i sa6ti prava
блаблаблаблабла. Аахахах Давайте им права и права и ви се качват на главите. Ама само с права не става. Трябват и малко задължения...Не може всички да реват имаме права, а задълженията нещо им убягват Някой ще се изцепи: Ми дайте им работа.... Добре ето примерче назначават 20 циганки да метат улиците....нали ги виждам джижат по 5-6 едната премита, другите само вървят след нея и лафче цял ден....хоп 120 лева за никаква работа. Вие май не схващате че те не искат да работят, щото така е по-лесно....и с работа и без работа парите си ги взимат. Кво повече да кажа. Разбирате ли те не са от никаква полза за обществото, а то ги издържа Всичко опира до манталитет: ааа ние сме цигани, бедни сме, онеправдани сме, държавата трябва да ни издържа.....ми тя еи за това баталясва тая страна ( е разбира се не забравям и гадната мафия, но циганите допълнително ни точат кръвчицата ) Да, вярно има цигани, в селото на баба ми например, които секат дърва и си изкарват хляба това го уважавам....ама останалите им братя и сестри... А тия турци просто ме дразнят. Като се считат за българи да говорят на български и да си изпълняват задълженията..
Конституция на България: Чл. 3. Официалният език в републиката е българският
Значи да уточня: ненавиждам циганите и турците за това, че с нищо не допринасят за просперитета на страната, не работят (а и не искат защото така са научени нали винаги ще има социални помощи)
Но най-много ме вбесява че парадират с това че и те са "българи"

Momchence ти за бабичка ли ме имаш :P Че и комунист ме наричате...
Я първо се запознайте с това какво е комунизъм и после говорете....със сигурност ви казвам, че в тази идеология няма да намерите нищо свързано със расизма...
И моля без обидни думички като "тъп"...Аз не съм ви обидил, смятам че и вие не трябва да го правите....