- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- za6to v BG ima tolkova mnogo rasisti?
Maa vi cigani!!! Ae vie da ne ste mangali e 4e gi za6titavate e? Nqkoi da e vidql dobro ot ciganin? (stiga ste mislili lyji da me tapite). Prava za mangalite kolkoto iska6 - moje li i az da se pi6a mangal kato vas? Nqma da pla6tam ni6to - tok,voda,danyci,6te si stroq kydeto iskam, 6te krada,6te polu4avam pomo6ti, 6te se lekuvam bez pari.Na tiq vremena ciganin da si ei - ama hubavo ste se uredili vie lepilarite.![]()
![]()
Kaleto,torbi4kata,hlqba 100 deca i aideeeee.....A za turcite nqma da govorq - da koli6, da gi besi6 pak 6te si ostanat negramotni i mirizlivi. Maa im rqzani burgii - vsi4ki iskat ne6to nikoi ne dava ni6to
Ama te bili malcinstvo i imali mnogo deca i trqbvalo pomo6ti da im se davat - mi qj mi h*q ve az li ti gi praih tez deca - kyde ti be6e turskata tikva? SOLIDARNOST? - nqma takova ne6to v ramkite na tazi dyrjava - ako tezi prava ne im stigat da mi se mahat.
BYLGARIQ ZA BYLGARITE!!!
P.S. Ae men q sa podogotvi malko i vzemi da pro4ete6 (ako moje6 da 4ete6) kvo e komunizym e? Tova e vremeto v koeto maika ti e jivqla na selo! Q sega se napyni i pomisli kvo e Nacizym i Fa6izym? Trudna rabota nali? Ne e kato da di6a6 po cql den lepilce![]()