- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво правите по това време на нощта?
Аз лично хапвам щруделче пред компа и се чудя дали да зяпам във форума или да си пускам филм и да го проспивамИначе по това време може или да се зяпа филм или да се чати или пише някъде
:P
аз пък не съм с девойка а сам с двете си ръце и ще правя групов секс хъ хъ хъ![]()
Na4i spored zavisi az ili 4ata(rovq se iz saitove ili cakam) ako ne praq tva piq ili spq![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Тази вечер късно ми се освободи компютъра, а след това ми стана интересно във форума и така досега - слушам музика и се смея докато чета някои от темите![]()
![]()
heh mii ot kakto sme vakanciq... razli4no ili spq ili si mislq.. ili sam pred pc-to![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
бях на гости при баба ми и се мъчех да заспа, но тя хъркаше с бясна сила...![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
spinkam... ZzZzZzZzZzZzZ
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
По принцип по това време съм навън(но днес пропуснах) или съм у приятеля ми и се чудим как да се стоплим, защото у тях е доста студенко![]()
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
Кефя се че ми свърши бана. Следващия път ще знам колко съм пристрастен към форума и няма да се моля на някой мод да ми го слага
Слушам музика и пиша мнения![]()
Всъщност сега хич не е нощ..но когато е било...Или съм била на диско или съм спинкала..Зависи какъв ден се е падало![]()
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
аз пък не съм с девойка а сам![]()
![]()
с двете си ръце и ще правя групов секс
ami obiknoveno sanuvam po tova vreme,no i 4esto se slu4va da sam v nqkoi 4atima i drugi vazmojnosti,no te sa malko veroqtni...
![]()
In the middle there is no beginning and no end...
Tupeq i nqmam turpenie da vlezne Renitoi si slusham muzika
![]()
Мисля за любоФ![]()