Естествено, че научих много нови неща по време на престоя си в този сайт...
Когато влязах тук за 1ви път бях на 13 ... Сега съм на почти 15 ...
Преди да изтрият старите теми, се връщах към едни от първите си мнения ... и се смеех от сърце на глупостите, които съм писала ... Казвам глупости, може би, защото съм малко или много пораснала покрай сайта... и малко или много поумяла ...
Супер много неща научих ... Даже мисля, че от всеки юзър има поне по едно нещо, с което един вид е допринесъл в развитието ми .. или най-малкото е написал нещо, с което ме е впчатлил и ме е оставил да се замисля...
Също така много обичам по-сериозните теми (като тази например), защото ме карат да мисля преди да напиша нещо...
Обичам и ясните и точни отговори на някои юзъри, които по най-добрия начин се опитват да ти помогнат...
Харесвам много неща в този сайт... И ако зависи от мен никога не бих го напуснала... Дори да гъмжи от флудъри, глупави теми и всякакви други поразии...
Той е част от мен ... както и юзърите му ...
Той е едно от малкото места, където се чувствам наистина приятно... Където мога и да се смея от сърце... и да се натъжавам от дадени факти ...
И не на последно място този сайт ми даде възможност да се запозная с много нови хора.. както казаха и другите ... имам познати от почти цялата БГ .. даже и извън нея ...
Много ми е приятно, че се познавам с всички тези хора, макар и само виртуално.. и се надявам някои ден да мога да се видя с всички ...