emi punko nikoga ne e i nikoga nqma da umre,nito puk idealite i vqrata na drugite,za6toto vseki ima pravo na glas,a vuv vseki glas ima nqkva istinaПървоначално написано от effilang
Beat The Bastards!!!
mi aide izkaji se i ti po temata...Първоначално написано от NSpi4
Beat The Bastards!!!
Chakai de :P..dai mu nqkolko sedmici da prochete nqkoq druga fa6istska biblioteka za da moje da si izvleche "originalen" argument.
...INTERESTING FACT: "Hitler's mother was 99% ceratain that she was going to have an abortion. It was at the last possible moment that her Doctor convinced her otherwise."
"One Grows Tall After Walking Through A Forest Of Tall Trees."
Що като си големия скин пишаш тук или си от онези скинове,които висят пред дискотеките,с очакването да набият някое 12 годишно хлапе или да забият някоя петокласничка?
mai v taq tema shte moga da si pogovorq sus effilang
i universal_dream na dulga i shiroka
btw effilang radvam se 4e ti se nameri da poobqsnish na nqkoi hora za SkinHead
ako tuka nqkoi mi kaje K'vo e TradSkin az sigurno shte si otreja glavata (e na Bulgar4eto mu poobqsnih na kratko )
Da vi kaja vidovete SkinHead's za Doooostaima i nqkoi koito dori ne gi znaete (ili pone nqkoi hora ne gi znaqt).V bg po4ti istinski skinari nqma - pod istinski imam predvid da znaqt istoriqta na SkinHead ot kade sa proizleznali - ot kade li?
Angliq 69 godina ... Rabotni4eskata klasa - bedni semeistva i t.n. dulgo e
nqkoi znae li 4e ima Skinhead Geiove?!Ne znaeteee :P ama ima!
Drugo ... nuzikata koqto predpo4itat - Ska ... ot kade idva? Pak nikoi mai nqma da kaje osven effilang
- Qmaika
Shte vi post-na edno sait'4e na edin priqtel- Vokill-a ... mislq 4e ako ne beshe toi ... mnogo malko hora shtqha da znaqt za kakvo stava duma.
http://www.bootboy.hit.bg/
haide pr. gledane na saita - nqkoi ako ima vapros4eta - na LS :P (spox ne gi razbiram neshtata tolkova - vse oshte sam v na4aloto na SkinHead kulturata imam da u4a dosta)
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
добре де, не изчетох всички мнения, честно казано за това, което искам да кажа не е и нужно. Искам да питам : защо трябва да живеем като в гето ? Разделени на скинхедс, пънкари, скейтъри, метъли и още сума ти групички с различни виждания за живота, които на всичко отгоре се мразят помежду си и като се видят се бият и такива ми ти глупости ? Какъв е смисъла на всичко? Аз не съм никакъв - не съм бил в такива групички и нямам лошо мнение за нито една от тя, защото много от хората в тях са супер готини и добри хора, които обаче не знаят какво да си правят с живота.![]()
![]()
WaKo Vsi4ki hora sa razli4ni i vsi4ki si imat predpo4itaniq.Delqt se na takiva "grupi4ki" zashtoto vsi4ki sa s razl. interesi - kade bi vidql metyl i 4algar zaedno?po4ti vevuzmojno
na men si mi haresva da sum v kompaniq na hora koito razbirat ot tova ot koeto se interesuvam a ne da buda s nqkvi rapyri i da slusham za 50 cent the game i neznam si koi tam.
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Да де на мен това ми е ясно, но имам предвид защо трябва да има вражда между всички - хубаво едните слушат рап, другите метъл, трети нещо друго - защо като се видят трябва да се заплашват, бият и т.н. Аз това имах предвид, а иначе си е нормално да си се събираш с хора с товите интереси
Da maham s 2 ry4i4ki na suglasie 4e sum :PПървоначално написано от just
Admin-Coki:
WOW!!!Брат ми има скин приятел,ма не го знам дали е жив!
hehe gotino - samo4e ima mn. vidove skinari znaesh li pone kym koi spada ? :PПървоначално написано от just
Admin-Coki:
mda tva sit4e za Bootboy e mn qko naistina,ama kvo e polojenieto tuka v Bg..az ne poznavam red skin ili nqkuv drug vid osven nacita..navsqkude nacita,a te me draznqtawe polojenieto e ot4aiva6to ama dano da se opravi nqkoi den..sa az kvo da napravq 4e se kefq na punka..ne sum nqkuv narkoman i cigari ne pu6a daje haha osven da obuq nqkvi smuknati pantalonki i da se postrija 1-2 nomer a? onq den bqx s teniska na ExploiteD i si pogovorix s 2skina
za kravai predpolagam znaete 4e se subirat nqkvi stari skinove ama ne gi znam kvi sa..vupreki 4e 4esto minavam ottam
mi are tedo_davis pozdrav sus CASUALTIES - Punx and Skins
ako ima ne6to moje da piem po bira i da si pogovorim po vuprosa,ako ne 4akam da pi6e6,maila mi e air_dance@abv.bg ako ne si vidql moje i tam da pi6e6..kaji sa za red skins poznava6 li takiva i kva broika i misli6 li za koncerta na ExploiteD i otkude si ?
Beat The Bastards!!!
както някой се изказаха мисля че е мноо тъпо да се делим на разни групировчици![]()
хубавото е, че тва е временно явление и не вярвам човек на 25 още да се числи към скейтъри, метъли, скинари, и др.
![]()
е ся... винаги остават най-заклетите "фенове", обаче броят на всички тея групировчици намалява с времето![]()
бХа... ко да напиША тука ся:
1. проСт съм;
2. абе проСт съм бе;
3. нИ ма земаЙте наСериозно щот сам проСт
awe ti lud/a li si ? ako 4ovek se kefi istinski na ne6to si ostava fen do kraq...tva 4e nqkoi spirat posle da se interesuvat zna4i 4e e bil/a ni6to pove4e ot POZIOR/ka basi...ako se kefi6 na ne6to kefi mu se do krai i budi istinskito tva si idva naturalno se6ta6 li se,nemoje e taka da ti xrumne 4e 6te stane6 skin ili rapur ili ravur ili metul ili tam nqkuv si. Tva ti e prirodata i ti idva otvutre i edin SVOBODEN 4ovek trqbva da zapazi du6ata si i da ne ostavq drugite da go smazvat i nali trqbva da ostavim ne6to sled sebe si MA*ka mu!! kak 6te spre6 da se kefi6 na ne6to koeto ti e v prirodata..4e tova si e na4in na jivot,a ne prosto nq'kvo xobi. zdrav dux zdravo tqlo
![]()
az pak pisax kato gost ama ni6to sa da znaete 4e tva gornoto e moe mnenie..ina4e si prav 4e ostavat nai-zakletite fenove..amm taka e pozior4eta kolko 6te6 osobeno v BG the exploited - punks not deadПървоначално написано от DeVoTionZ
Beat The Bastards!!!
Абе за сички вас поздрав с една хардкор класика - SLAPSHOT - PUNK'S DEAD, YOU'RE NEXT!
да бе така си е, в БГ сички са позиори.никой не разбира от нищо и се мисли за нещо особено... ае ама аз съм houserПървоначално написано от universal_dream
![]()
![]()
(тва е новата "групировка" на хората слушащи tech-house)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
бХа... ко да напиША тука ся:
1. проСт съм;
2. абе проСт съм бе;
3. нИ ма земаЙте наСериозно щот сам проСт
Гост..ni6to nqma da umre! si4ko progresira i se razviva taka 4e qj mi k*ra,ti zemi se registrirai kato za na4alo! DeVoTionZ s tebe moje se vidime na nqkoe party vupreki 4e az hodq pove4e na trance i techno. Zdrav dux zdravo tqlo!
Beat The Bastards!!!
OI!OI!OI! ... taПървоначално написано от universal_dream
) vij si mail-a pisah ti :P
10x za pesni4kataza piene na bira - rano e da se kaje shtoto ne se znaem koi ot kade e
Cheers & beers az bqgam shtoto imam rabota :P sorka hora dr. pat shte mina
p.s. --> GOSTITE po tihi4ko shtoto ve4e mi vdignahte nervite!
Admin-Coki:
aaaa da...da ne zabravqme za predstoq6toto subitie v Berkovica (Berkstock) kudeto 6te svirqt na 16ti Exploitedtam xorata otivat da si piqt beer i da slu6at muzika i da se veselqt,no sigorno 6te ima nqkoi drugi skinheads koito da pravqt mizeriiki :P ne 4e mnogo mi puka,no za6to skinheads pravqt pove4e punkarii ot samite punkari ? kvi skinove sa tva togava? nali se borqt za nqkuv red..tva vklu4va li da se nadrusa6 kato jivotno i da otide6 i se opita6 da prebie6 nqkvi hora deto si peqt i tancuvat
![]()
Beat The Bastards!!!
в българия няма истински скинхедс
registraciata mi na bif6a i nastoq6ta chupacabra e zapazena. c`est moi, obi4am fi pilenca /q elati pilenca pri batkoooooo haha/
ima ima ama sa sp malko i qdat mn boi za6toto sa malcinstvo...i samo mitove i legendi se nosqt za tqx.. taka 4e te podkrepqm s 2 vdignati ruceПървоначално написано от SixSense
Beat The Bastards!!!
dam dam ima SKIN HEADS ISTINSKI ! no ... ne takiva kakvito bqha predi ... sega samo NAZI!Първоначално написано от universal_dream
am Kofti nemoga da idq na BErkStoCK nqma me ;( na morq shte sam ama pone e gotino 4e shte sym gore na "Mati Zemlya" :P
Admin-Coki: