.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Град
    Na LuNaTa :D

Tapa tema,ama vse pak q vijte,postarala sam se

Hi.Emi zna4i temata mi ne e mnogo smislena,ama se 4udeh kva tema da pusna....Iskam da vi pitam...Kefite li se na snega? Az mnooooo,mn obi4am snqg Malko e studeni4ko,ama karai Vav Varna kolko snqg ima leleee,ima prespi po 2 metra,mojete da gi vidite po novinite
    ThE LoVe Is NaMe,ThE SeX Is GaMe.FoRgEt ThE NaMe AnD PlAy ThE GaMe

Mmm da az mnoo mu se kefq na snega...edo takova beli4ko si4ko xixixi;] Malko e kofti kato e kishavo ama...I v Burgas ime super mnoo snqg, daje bilo obqveno bedstveno polojenie ama na men ko mi puka nali ima s ko da se zamervame pred daskalo :P~
    My heart topur-lopur for you, baby!

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    ii i i i i ibasi tupata tema bazik ve
    men snega ne me kefi , drazni me kat vali 6toto zatrudnqva dvijenieto i e klin4

Голям фен
    Град
    Nowhere :P
    Emi kefi me no za jalost ne moga da izlqza tuka vuv vn e naprao super ))

Супер фен
    Град
    The city of Shadows...
    ми аз много се кефя на снега(мойе би, защото обожавам ските )Ама освен това е много хубаво уи чистичко така
    The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
    Чао, Алекс!

Повече от фен
    Град
    Varna
    Мнооого ми харесва
    Не ми пречи да излизам, само е трудно да намериш други ненормалници, които да се навият да излизат по това време Обаче като излезем си прекарваме страхотно
    Животът е прекрасен

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    mnogo se kefq na snega ..
    i sega kak zavijdam na tezi,koito sa ot Varna ne e istina ..
    iskam i v Sofia da ima tolkoz mnogo snqg ..
    ama ... ostavam si samo s iskaneto.. )
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Ами кефя му се!!!!!
    Ама като си помисля какво е във Варна в момента и ми призлява!!!
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Ммм много го обичам,само да не се кашваше така гадно,а пък и е забавно като пада бой със снежни топки
    Най-тежко е да разбереш,че си излишен там където някога си бил незаменим!

Голям фен
    Mnogo obi4am snqg,oba4e v Sofiq vednaga stava kisha na vsqkude...ina4e da si nqkude na planina na 4isti4ko i da vali,vali,vali...umiram si ot kef!A i kato ima snqg vremeto e nqkaksi po meki4ko,otkolkoto kato e suha zimaizobshto snega e mn hubavo neshto

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Guest
    Haaahahahhahaha ahahhaha basi tupizmite A kfo 6te kajete za dujda,a?! Kefite li se na dujda?????? Mi na grumotevicite..ueue maue
    P.S.-pozdravqvam avtorkata..naistina se e postarala.To ne si e lesno tolkova bezsmislena tema da se izmisli

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Абе обичам го ама само да го гледам.. вярно много е красиво ама всичко спира до там. Само като си представя, че едвам идват таксита до вкъщи, улиците са заринати, има адски много катастрофи (гаджето ми и най-добрия ми приятелем катастрофираха) и просто направо се ужасявам. Много ви се чудя, как тей се кефите, че във Варна има много сняг, хората са в бедствено положение, една родилка едвам стигнала до болницата пък вие искате и при вас да е тей...
    Loving you is like breathing... how can I stop?!?!

Голям фен
    как няма да му се радвам от години не съм виждала такъв сняг! Ся и ако не духаше навън такъв вятър по цял ден щях да съм навън, да обикалям морската и да се търкалям в снега с приятели
    - Обичаш ли ме?
    - Повече отколкото може.
    - Колко може?
    - Не може.
    - Въобще ли?
    - Изобщо.

Re: Tapa tema,ama vse pak q vijte,postarala sam se

Цитирай Първоначално написано от KISSKA_
    Hi.Emi zna4i temata mi ne e mnogo smislena,ama se 4udeh kva tema da pusna....Iskam da vi pitam...Kefite li se na snega? Az mnooooo,mn obi4am snqg Malko e studeni4ko,ama karai Vav Varna kolko snqg ima leleee,ima prespi po 2 metra,mojete da gi vidite po novinite
    I az mnoo mu se kefq ama samo da sam oble4ena dobre i da ne zuzna....a tva za moreto 4e ima tolkova mnogo snqg si e super stranno!!!Moje da prozvu4i tupo ama zamruznalo li e moreto?E znam 4e edva li shte e tzqloto ama pone 4ast

.....IF YOU.....
    DON`T LIKE MY
    ...ATTITUDE...
    QUIT TALKING
    ....TO ME!!!.....

Фен
    Град
    sf
    abe gotino si e!snega moje da bade dosta romanti4na atmosfera,no...........
    koftito e 4e na6te mn sku4no gledat na ne6tata i mi pravqt problemi 4e se vijdam s gadjeto mi prez studenite zimni dni(po to4no 4e se vijdame prez den) ina4e ne e lo6o(kato izklu4im ki6ata-tq e otvrat)

Az puk go mrazq, vqrno 4e e hubav, no me drazni tova 4e za da stoi toi e pod 0 temperaturata i nai-ve4e tova 4e trqbva da hodq debelo oble4ena, sas debelo qke No tova se otnasq glavno za zimata, ina4e za snega ne mi haresva 4e mnoo se parzalqm i ponqkoga padam po dupe (taq godina ne sam )
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Голям фен
    Град
    София, Матрицата-4 :)
    аз пък го мразя, щото като падне той, става баси клинча и некой път чак не може да се диша заради адски студения въздух.

Click!

Уууууу мразя снега. Студено, навсякъде е хлъзгавица(тая дума една съученичка я измисли май), и ти вали отгоре и ставаш като някой снежен човек. Не мож излезнеш насам натам...уаааа гадория си е туй.
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

nali q nqma6e,tazi tema predi malko? to4no pomnq 4e otgovarqh ve4e..mrazq zimata,mrazq snqg i stud! tuk v moskva mai postoqno go ima.a slanceto vizdam mnogo rqdko.mra4no e,studeno e,mrasen snqg..brrr
    стига приказки!

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от LiNkiN4eTo
    ii i i i i ibasi tupata tema bazik ve
    men snega ne me kefi , drazni me kat vali 6toto zatrudnqva dvijenieto i e klin4
    и аз така...

a puk men me kefi shtoto moje da karam snowboard kato ima snqg a ako ne vali trqbva da karam na izskustven a na izskustven e po-gadno

.....IF YOU.....
    DON`T LIKE MY
    ...ATTITUDE...
    QUIT TALKING
    ....TO ME!!!.....

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    abe super si e snega v Ruse,no kato gledam horata kak se izmu4vat kato rinat...puk i mi e kofti 6toto drugite se razhooooooojdat pyk az sum bolna

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    pfuuu az mnogo obi4am snqg ama tuka gram....sneji4nka ne e padnala .... ne e 4esno
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

mi az vchera se vurnah ot planinite biah da karam snowboard i predi da ida mnogo mu se kefif,ama edna sedmica v tia prespi mi doide mnogo i sega ne mu se kefia tolkova mnogo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си