- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Свети валентин или Трифон Зарезан
Кой празнувате?
Zavisi ot gadjeto-ako e s chuvstvo za humor nai-dobre mu kupi neshto ot kuku magazinite!Ako e muzikalen chovek mu kupi disk s liubimata mu grupa ili muzika i t.n. i t.n.!!=) Kvo tolkova go prejivqvate toq den,toi otlichno znae che go obichash i prosto samo da mu go kajesh toi 6te ti povqrva i shte se zaradva!!!!Zashtoto dumata obicham te ne e leka i nopsi otgovornosti taka 4e!!!Ako pyk tolkova dyrjish mojesh da mu napi6e6 liubovno,aromatizirano poslaniiice!!!AIDE USPEH![]()
Нито едното.
i dvete![]()
Sveti Valentin :P
Трифон естествено. Тъпо е да има един ден в годината, който да е за влюбените. ТО ако обичаш някой, трябва да му го показваш непрекъснато. Не само на някакъв си там ден. Просто не ми се връзва нещо. Има нещо шибнато в тоя ден ама много много не го долавям. Както и да е, втория празнувам.
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Sveti Valentin:P :P
Mi i dvete praznuvamMm :P lqlq nai dobre da gi za4etae6 hehehe![]()
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
Не съм католик, за да празнувам Свети Валентин. Аз съм си просто българин, Християнин и ще празнувам ТрифоН Зарезан
i as i dvete![]()
Napivam sa i ti go slagam.Taka i dvata shte pocheta.
mi nali na trifon zarezan se pie vince, a vinoto e napitkata na liubovta taka 4e mislq 4e dvete ne6ta sa svyrzani...az mai 6te praznuvam pove4e sveti valentin..nz kakto doide![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Syglasna sym ... i az shte praznuvam Trifon...Първоначално написано от DiEsEl_GiRl4eTo
![]()
praznuvam 2 v 1![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
mnogo qsno 4e praznuvam i dvete! :P
Нямам гаджеВиноооооооооооооооооооооо о
![]()
Trifon4o razbirase![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
mi az 6a praznuvam trifon s gadjeto mi
a tfa sfeti valentin e adski typo i za men ne e nikakav praznik a prosto o6te edno tupo amerikansko vliqnie kato helloween![]()
hihihihi.i az taka...ama predi nqkolko dni misleh po drug na4in.ahahaha :PПървоначално написано от TaStY^GiRl
Любовта е най-висшата степен на омразата
Ами засега се очертава да празнувам Трифон Зарезан,но кой знае.До Свети Валентин има време.
Най ще е добре да празнувам и Трифончо и Валентинчо.![]()