.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Guest

Във Варна кв. "Младост" котките летят!

От три дена не е спирал да вали снега тука и духа такъв вятър, че уличните котки летят. Как е в другите градове?

Guest
    Хаххахаха, дай някакви снимки да видим летящите котки ?
    да, 75 км/ч (31 мили/ч) вятър не е за пренебрегване... Направо си е нечовешко направете снимки бе трябва да се види това Как е в другите градове

Голям фен
    Град
    София, Матрицата-4 :)

Re: Във Варна кв. "Младост" котките летят!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    От три дена не е спирал да вали снега тука и духа такъв вятър, че уличните котки летят. Как е в другите градове?
    верно, дай снимки, ако може. само като си представя летяща котка и ми става смешно..... а тука ветър нема, ама клинча е нечовешки. вчера през деня беше -7, -8 градуса. през нощта беше -12.

Click!

Супер фен
    Я си представете аз живея в Север0изт0чна Б-я има някви страшни преспички 0т п0 2 метра ! Ще ги снимам да ви ги п0кажа ! :P
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

през нощта е клинчарник...към 1 ако излезеш и ще ти замръзне сопола )))))) но през деня сеее живее :Рр

Everything around you is HIP-HOP!!!

Повече от фен
    Град
    Burgas

Re: Във Варна кв. "Младост" котките летят!

tuka v bs nai nakraq sprq da vali i sq dori slunce pe4e
    ina4e minalite tri dni be6e ujas postoqno vale6e i nqkvi super gadni vetrove . s nqkolko priqtelki za malko da ni otnese edin . po4ti vsi4ki ob6tini v bs bqha zatvoreni . vui mrazq snega za6to nqma6e takav snqg kato bqh malka sq vob6te ne mu se radvam , samo kato go gledam ot vku6ti na toplo . ne mojem da izlizaame za6toto e stud i vob6te mnogo e kofti

LovE,PeAcE 'n' HarMonY

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Хохо, Вие ако си мислите, че в града духаааа.жестоко се лъжете. В четвъртък аз и още двама вървяхме из Средна гора 10 часа. Търсихме гназдата на скалните орли обаче се загубихме и минавахме по някви дерета, по следи на диви прасета вървяхме...ама беше много яко. Там ако знаете как духаше...мамка му и вятър още ми е син задника дето падах заради него

Супер фен
    Град
    sofia
    i tuka e nqkuv klin4, no zasega ne letqt ku4eta

Голям фен
    Град
    Nowhere :P
    Xaxaxa leteli kotki... ti 4uvash li sa? Jiveq malko po nagore ot mladost(v planinskiq raion :P) i vqtura sprq oshte onq den, samo deto ima golemi prespi... Imam snimki oshte ot sushtiq den kato duhashe, ama nqma kak da vi gi pokaja

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Emi daite pic-z Tuka v zalata samo kosata mi "leti" ot stud
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Последния път като ходех имаше повече улични кучета отколкото хора. А камо ли пък котки...

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    hm tuka v Ruse klin4a e stra6en v bukvalniq smisul,no vqtur nqma.
    Abe ot vreme na vreme ima i slun4ice no e stuuuuuuuuud

Повече от фен
    Град
    sOmEwErE iN mY dReAmS
    Мииии....да в Бс днес печеше слънчице Но пак си е доста студеничко...котки честно казано не видях да има излезли....те милите по тва време се чудят под коя кола да се скрият.... :P

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от [B
    aneD]Хаххахаха, дай някакви снимки да видим летящите котки ?
    да, 75 км/ч (31 мили/ч) вятър не е за пренебрегване... Направо си е нечовешко направете снимки бе трябва да се види това Как е в другите градове
    маистина е нечовешко искам и аз снимка.Нова порода котки-летци! в Пловдив е що годе спря да вали снега ама е ядски студено или поне на мен ми е студено!

Цитирай Първоначално написано от BaT_GirL
    Цитирай Първоначално написано от [B
    aneD]Хаххахаха, дай някакви снимки да видим летящите котки ?
    маистина е нечовешко искам и аз снимка.Нова порода котки-летци! в Пловдив е що годе спря да вали снега ама е ядски студено или поне на мен ми е студено!
    ahahahaha.kotki-letci
    i az iskam snimka.ama to ne e mnogo sme6no de.q si predstavete kakvo im e na gorkite kotenca.edva li im e mnogo priqtno

Любовта е най-висшата степен на омразата

Голям фен
    Град
    Nowhere :P
    Tc tc ... Vqrvate li 4e letqt kotki? Au ne! A puk i kak 3 dena ne e spiralo da vali snqg kato snqg vali samo edin den, silniq vqtur otdavna sprq! Sq pak ima vqtur(vuv vn nqma kak da ni se razmine) ama ne e kato v 4etvurtuk....

Xaxaxxaaxx, tova me razsmq zdravo Iskam snimki, za6toto mi e trudno da povqrvam puk kamu li da si go predstavq
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Guest
    As eisq 6te hvana 2-3 bezdomni kotki i vzimam fotoaparata i otivam na garata i si kupuvam belet za varna Da napravq nqkoi snimka

Цитирай Първоначално написано от [b
    aneD]As eisq 6te hvana 2-3 bezdomni kotki i vzimam fotoaparata i otivam na garata i si kupuvam belet za varna Da napravq nqkoi snimka
    Xaxaxa, gotina ideika! 4akam vklu4vane ot teb
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Guest

Guest
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    Последния път като ходех имаше повече улични кучета отколкото хора. А камо ли пък котки...
    A като живеех до вятърната мелница във Варна , там отдавна бяха отлетели всички котки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си