.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO
    Цитирай Първоначално написано от Jimihumuhumunuk
    с кожената краставица е най - хубаво .Вервайте ми!
    иска ли питане

Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!

ne mnogo 4esto..
    kogato izpitvam nujda Wink
    tova s du64eto e edin ot lubimite mi metodi
    a na men mi e nai liubimiq.perfekfno e.dnes su6to pootsko4ih taka malko do banqta.kfo da se pravi...

искам езика ти да играе бреик в устата ми и да потъваш като титаник между краката ми

Abe nqma 4ovek koito da ne e masturbiral.Puk ko tolkoz kat nqma s koi mn qsno 4e sam 6te si naprai6 kefa.ko nqma6 aver 2 3 godini ko 6te prai6.4e po taq logika mom4etata 6te hodqt nadurveni po ulicata
    Бъди различен,бъди готин.

Guest
    Hahahahaha ebete bednite zelenchuci to kato gledam za vas nqma muje! \/ =D>

Голям фен Аватара на thirteen
    Цитирай Първоначално написано от х
    predpo4itam kato si legna, predi da zaspq, s pr1st4eta, ama samo klitora, ne da si p1ham pr1sti. nqkoi da mi p1hne-da \/ , no sama neobi4am.
    И аз не обичам аз да си бъркам!Не мастурбирам мн често иначе .Моя душ не е със слушалка,но ако имаш вана и си легнеш точно под чешмата , вдигаш краченца , пускаш водичка нагласяш си е ест. да не се повредиш нещо и .... \/

Guest
    s vazglavnica

Град
    София
    Аз много обичкам вечер като си легна точно като съм се изкъпала...и да си загася лампата!Много е яко първо с пръстчета само за заигравка и след това с дезедорант,а накрая си пъхам вибратора! Тогава направо си умирам от кеф..обичам и с душчето! :P Абе сичко си е много яко само че като го правя с приятеля ми е най-добре!

dedooo
    Guest
    axhaxhaxhaxhaxhhaxhaxhaxhxah nqa takuv smqh maina ... pri mom4etata e dosta po lesno ... kakto i da e . vie momi4eta produljavaite da si mislite na4ini za samozadovolqvane .. vupreki vsi4ko nai dobriq metod e edna ubava PISHKa v pi4kata i tfa e

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си