- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Увеличил се е броят на расистките нападения срещу роми
Още нещо се стих. Ами аз имам "приятели" турци дето не малко сме яли и пили заедно, но все пак, за разлика от манговчите, турците си имат своя страна. Вярно, че има свестни турци, но няма даа ги деля. ВСИЧКИ СА ТУРЦИ И ОСТАВАТ ТАКИВА независимо дали ги харесвам или не. Не ги искам в МОЯТА РОДИНА. Замислете се... БЪЛГАРИЯ ТЯ Е НАША...ПАЗЕТЕ Я........
Evala ti pravq, LunaTriCk, mnogo pravilno si go kaza, kato si nqmat darjava da ne se pileqt iz drugite, a da si osnovat sami takava! Puk i tova do nqkade moje da im povdigne samo4uvstvieto, za6toto 6te si imat konstituciq, prava i t.n.Първоначално написано от LunaTriCk
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Evala ti pravq, LunaTriCk, mnogo pravilno si go kaza, kato si nqmat darjava da ne se pileqt iz drugite, a da si osnovat sami takava! Puk i tova do nqkade moje da im povdigne samo4uvstvieto, za6toto 6te si imat konstituciq, prava i t.n.[/quote]
E az ko da ti kaja kade da si napravqt tazi darjava celiq svqt e razdelen i podelen nqma mqsto za tqx tei 4e na sapun![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
6te se napravq 4e ne sum vidqla izkazvaneto ti po moi adresПървоначално написано от KGW
![]()
![]()
hahahahaha
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vijdala sum ciganin estestveno,nali v na6to daskalo ima nqkolko![]()
da, i az ne haresvam ciganite(mrazq ciganite),priznavam.da ne sum rasistka, no ciganite kradat..abe dvuli4nici.ujas.a v su6toto vreme ot prosene izkarvat pove4e ot roditelite ni! kradat,a posle :"kako dai mi 5 stotinki da si nahranq deteto"emi sorry bate,ama otde da te znam dali nqma da otide6 da si zeme6 da di6a6 lepilo!
kakto kaza TaStY^GiRl ciganite imat pove4e prava ot nas!e 4estno li e spored vas?sama 6te si otgovorq-ne, ne e!
i zatova trqbva da gi rasfasovame?are be! kasapnica bulgariq na va6ite uslugi! razpolagame sus vsi4ko-6kembe,surce,4eren drob,hru6tql,bql drob...da, ne sum za tqh(ciganite)!ama tova li e na4ina?
Любовта е най-висшата степен на омразата
Minava mi prez orhideqtaMnogo mi puka za romite.Malko li sa krali ... bili ... abre k'vo me boli men?Vse pak tova sa hora ... verno gadni4ko se polu4ava ... ama da si berat derta ... nali ima tel - 166 za taq rabota?Az kakvo bih napravil?Ni6to ... za6toto prosto nemoga da im pomogna s ni6ti4ko.
Cigan4eta koito ne qde
toi golqm neshte da poraste![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.