.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Guest

Заслужавали си да започнеш връзка с момиче ...

което открито заявява , че иска само секс и не желае сериозно обвързване?Има ли смисъл да се започва нещо ,може ли да го говори нарочно това ?

Guest
    Da 6to ne ! Tva sa edni ot nai qkite vraski - samo seks nikvo obvarzvane - prosto uvajenie - respect bez da trqq da si zvanite po 15 puti na den i da si kazvate che sa obichate sled samo 2 sedmici vraska ne trqq da se praite na idioti za da tragne drugiq s vas - ave super e! opitai ot sichko vkluchitelno i tova!

Guest
    Сам ще трябва да решиш кое е по-важно за теб
    Не води селянките в града Намери си друга
    Направи така, че тя да разбере твоите чувства. Ако няма друг начин, направо й кажи, че я харесваш, покани я на кафе (сладкарница), кино ако искаш - може да прецени, че един ден иска да се прибере с по-късен автобус.
    Говори с нея (много). Жените разбират любовта повече като общуване (това е правило, но има и изключения ). Говори с нея, като с твой приятел, не като с някакво различно от човек създание, което не може да те разбере. (е, ако не си пада по футбол, бира, жени и компютърни игри - ограничи точно тези теми).
    Покажи й, че може да ти вярва и да разчита на теб, а не варианта от един виц "една тухла зад главата и докато е още топла" Ако се наложи да остане насаме с теб, да не се чуди кога точно ще й връхлетиш или да се чувства неудобно, а че може просто да си говорите - освен ако тя няма нещо наум.
    Това, което в никакъв случай не трябва да правиш е да пропуснеш своя шанс. По-добре тя да разбере какво чувстваш и да те отхвърли (въпреки, че боли), отколкото "аз я обичах, но тя така и не разбра, щото нито й казах, нито й показах", или по-лошият вариант: "аз я обичах, тя ме обичаше, но никой не намери смелост"
    Успех Не, това не е работа - всъщност исках да кажа "Късмет!" Той е по-подходящ за случая!

Повече от фен

Re: Заслужавали си да започнеш връзка с момиче ...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    което открито заявява , че иска само секс и не желае сериозно обвързване?Има ли смисъл да се започва нещо ,може ли да го говори нарочно това ?
    Да ти кажа от това по-прекрасно за един мъж няма Аз защо ли подяволите на съм попаднал все още на такова момиче
    Търгувайте или си останете бедни. Ако не търгувате рентабилно, няма да търгувате дълго, а ако изобщо не търгувате, подписвате съдбата си точно толкова сигурно, колкото и ако тръгнете да скачате от самолет без парашут.

Guest
    Mi za poznai sa s men i ako si dopadnem moje da ni izleze kasmeta

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ако тя го желае и ти -също, не виждам причина да започнете такава връзка. Въпроса е само един от двама ви да не почувства нещо, защото тогава положение и за двамата става неприятно. По-склонна съм да мисля, че момиче, което иска секс би почувствало нещо полсе, отколкото едно момче. Опитай, ако имаш чувства към нея да събудиш такива и у нея, но не започвай с нагласата, че ще успееш...
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

popii
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Kittie_
    Kitii mi daj da se zapoznaem be? imash li 18?)

popii
    Guest
    Kitii mi daj da se zapoznaem be? imash li 18?)

Guest
    Tc na 16 sam, sory da razocharovam ama sam zapazena lqhahahahah neshto otkacham naposledak

:)

Tc na 16 sam, sory da razocharovam ama sam zapazena lqhahahahah neshto otkacham naposledak
    Kittie 6te te nalazq 4ak v burgass !

Фен
    Град
    Sofia
    Това е мъжката мечта )
    1.Ако търсиш само това за момента да
    2.Ако искаш нещо сериозно си ги избий тея от главата щото с такива връзки като жигуло само ше си седиш не че е лошо )

Неграмотните също са хора!

Супер фен

:)

ami brato moje ama tva nosi samo lo6i posledstviq...
    da ne zeme6 da se vlubi6 i posle tq da si trugne 4e znam kakvo e 4ustvoto za men li4no ve4e e malko po gadno ot kolkoto tva da mi izgori sandvi4a na pe4kata v rabotata mi ve4e ne mi pravi vpe4atlenie

хмм

абе момче, ти настина имаш чуства към това момиче или си.. не знам и аз акво!.. за това, което ти е казала/предложила (за мен си е цяло предложение ) тази мадама мечтае 80 процента да не кажа 100 от мъжкото войнсто... или скачай... или поне пусни кокала на другите кучета) изразявам се образно, да няма нацупени момичета
    Не влизайте с обувки в моя храм.Пред входа му свалете чинно шапки... Молете се! И аз ще Ви въздам, вълшебни капки. Две капки за отрова. Три за зов...
    Изпийте ги, докато са горещи. А заедно се вземат за любов, или за смърт...
    Едно и също нещо...

amii moje i da govori taka za d ase predpazi ot obvarzvane i sledovatelno ot stradanieto sledvashto ot obvarzvaneto...nz moej puk i samo sex da iska,che losho li shti e da praish sex non-stop a

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    Ba nameri mi i na men takava samo sas sex i ni6to dr cena nqma da ima taq kva vraska ti si q peri pak si prai kot iska6 Tva e jena za men
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

Град
    nqkade tam
    hahahaha faida ima vav vseki sex hahahaha
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    ДА

Guest
    Mi tiq vruzki sus samo sex za dobri dokato ne iznikne ne6to istinsko. t.e. vuob6te ne mojem da si govorim za uvajenie kvo uvajenie moje da ima6 kum mackata koqto ti sluji samo za sex? to4no nikvol. ebe6 svur6va6 i are begai. sled opredelena vuzrast tova prestava da e dostatu4no i madamite koito slujat samo za tova spirat da budat aktualni

Guest
    ако няма да я праскаш дай и телефона че такива ги търся само

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си