- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- minal jivot
moje li i na men da mi jaje6? 9012150657
No MaN, No CrY!!!
\m/
Interesno si sycinqvashПървоначално написано от *666*
![]()
Търгувайте или си останете бедни. Ако не търгувате рентабилно, няма да търгувате дълго, а ако изобщо не търгувате, подписвате съдбата си точно толкова сигурно, колкото и ако тръгнете да скачате от самолет без парашут.
hm ne to4no http://www.triada.bg/Forums/Referbook/Pastlife.asp e tuka moje vseki da si napravi interesno za6to ti bqha egn-etata kato ti trqbva6e samo data meseca i godinata kakto i da e...Първоначално написано от Confusion
...edin za vsi4ki...
...i vsi4ki za ganja...
Takava sum bila v minaliq si jivot,vijte i vie i napi6ete))))
Не ни е известно как се чувствате в сегашния си живот, но Вие сте бил(а) жена в предния си живот.
Родили сте се някъде в земите около Южна Англия приблизително около 525-та година.
Вашата професия е била библеотекар, свещеник, хранител на племенни реликви.
--------------------------------------------------------------------------------
Вашият психологически профил за предния ви живот:
Винаги търсещ истината и мъдростта. Ще я срещнете в бъдещите си животиДругите винаги са ви имали за идеалист осветяващ пътя към бъдещето
Урока, който сте получили в предходния Ви живот:
Урока Ви - да развиете мило отношение към хората, да развиете дарба да ги разбирате и да им съчуствате.
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
ахахахаха интересно но всъщност не е точно така аз съм живяла в испания по времето на художника Гояима и други източници
е може и онова другото да е истина все пак не съм имала 1 живот ...
Първоначално написано от ^efas^^
Mi poraztarsi se iz neta kakvo moje da se pravi 4rez EGN i 6te razbere6![]()
Mn selqni i mal4ogani stanahte tuka fe misleh si 4e sam nai golemiq idiot qvno ne![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
998899