.
Затворена тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 98
    Голям фен Аватара на Utopia
    Град
    Варна
    sigurno nqma da poluchish takova .. a dori i da ti dadat .. to shte dosta interesno (prah v ochite) :)
    Пий Бира За Да Станеш Човек

Град
    Варна
    malko kysno .. no vse pak mi doide na akula! kakvo lipsva zada ima obektivno moderatorstvo! na vlasta i lipsva strah! vlasta nqma da ot kogo da se strahuva i zapochva da upotrebqva vlast v lichni interesi. vlasta nqma koi da q spre i zapochva da gleda ot visoko. nqmat stimul i .. za tova moje da gi namerite samo pod malkite chadyrcheta koito slagat na kokteilite ;)

jalko che nqma kak da se promeni tova :/

kittie
    Guest
    interesno razrovih se i:
    http://www.teenproblem.net/forum/viewtopic.php?t=5033

_Jessy_
    A stiga be, trqbva da si ADSKI, ama ADSKI izvraten, za da napravi6 podobna GADOST !!!
    tova ne e li obida po losha ot `temata e typa`

Az sum Bulgarche:
    Ти си гаден бее...........
    mn dalgo mnenie - zashto ne e istrito?

http://www.teenproblem.net/forum/viewtopic.php?t=2071

Mr_Lover_Lover:
    no comment...
    mn smisleno nali? ne e spazl pravilnika no mnenieto e oshte tam...

playful_girlll
    haha,bez komentar
    itntereso - oshte edno interesno visoko bujetno mnenie

French-Kiss

6to se draznite ot fakta 4e pytkite vi miri6at!?
    necenzurirano e .

Mr_Lover_Lover
    no comment...
    picha reshava da pusne sashtoto inteligentno mnenie 2 pati!

otivam si az na stranica 4 da vida dali nqma nqkoe svqsno mnenie i nqkav gost reshava da me nareshe peder*st bez da go cenzurira

Вие сте пълни педерасти.Всякакви човешки чувства са ви чужди.Найш ли колко ме интересува че обичаш да лапаш пишки и колко те са чисти.не си избивай комплексите тук ходи някой да те еба кат толкова мреш за това.не виждам смисъл да се пише по тема пускана от някакъв толкова изпаснало същество,което надали въобще е виждало гола жена,ще си умре девствен и това пък тръгнал да ми ...
    znam, stavam pedantichna, no zashto modovete reshavat da triqt mneniqta na nqkoi useri a ne mneniqta na drugi? idskriminaciq? lichno otnoshenie? ne znam no kvoto i da e, e fakt!

Guest
    Tova otgore bqh az, dano da dojivee nqkoi da go vidi predi da bade istrito.

A pa kolko paradoks sa e izlql v taq tema ne e istina!

Град
    Варна
    i kolko oshte shte se izlee .. :]
    maitap ili ne .. faktite sami govorqt!

Guest
    hahah! ei,q da ne obijdate Utopia,shtoto toi moje bi e nai-svestniqt chovek v toq site,a nqkvi pikli vzeli mn da si otvarqt ustata!nai-malkoto pyk e kompexiran!!!
    moderatorski proizvol mn qsno che ima,ima go i to ne ot 2-3 dena,a otdavna,moderatorite triqt samo tova,koeto iskat,neshto kato pri politicite - tva koeto im e ugodno go pravqt,no za drugoto zabravqt,samo 4e da vi kaja ne mi se vqrva tva nqkoga da se promeni!

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kittie
    interesno razrovih se i:
    http://www.teenproblem.net/forum/viewtopic.php?t=5033

_Jessy_
    A stiga be, trqbva da si ADSKI, ama ADSKI izvraten, za da napravi6 podobna GADOST !!!
    tova ne e li obida po losha ot `temata e typa`

Az sum Bulgarche:
    Ти си гаден бее...........
    mn dalgo mnenie - zashto ne e istrito?

http://www.teenproblem.net/forum/viewtopic.php?t=2071

Mr_Lover_Lover:
    no comment...
    mn smisleno nali? ne e spazl pravilnika no mnenieto e oshte tam...

playful_girlll
    haha,bez komentar
    itntereso - oshte edno interesno visoko bujetno mnenie

French-Kiss

6to se draznite ot fakta 4e pytkite vi miri6at!?
    necenzurirano e .

Mr_Lover_Lover
    no comment...
    picha reshava da pusne sashtoto inteligentno mnenie 2 pati!

otivam si az na stranica 4 da vida dali nqma nqkoe svqsno mnenie i nqkav gost reshava da me nareshe peder*st bez da go cenzurira

Вие сте пълни педерасти.Всякакви човешки чувства са ви чужди.Найш ли колко ме интересува че обичаш да лапаш пишки и колко те са чисти.не си избивай комплексите тук ходи някой да те еба кат толкова мреш за това.не виждам смисъл да се пише по тема пускана от някакъв толкова изпаснало същество,което надали въобще е виждало гола жена,ще си умре девствен и това пък тръгнал да ми ...
    znam, stavam pedantichna, no zashto modovete reshavat da triqt
    mneniqta na nqkoi useri a ne mneniqta na drugi? idskriminaciq? lichno otnoshenie? ne znam no kvoto i da e, e fakt!
    znam, stavam pedantichna, no zashto modovete reshavat da triqt mneniqta na nqkoi useri a ne mneniqta na drugi? idskriminaciq? lichno otnoshenie? ne znam no kvoto i da e, e fakt! [/quote]

takaaam, ne si napravih az truda a Kttie....i mnogo qsno si proli4ava
    a zatova 4e az kazah istinata, mnenieto mi be6e iztrito nali Coki?
    za6to tezi mneniq si sedqt nedokosnati, a moeto za nqkolko 4asa be6e fokusirano i nai prilejno iztrito? interesno naistina, ne me interesuva dali ima diskriminaciq ili li4ni pristrastiq, neka si ima...no kakto kazah i predi ne e 4estno. pravilnika sym go 4ela i mnogo dobre znam kakvo pi6e, vyprosa oba4e e drug, za6to prosto ne me cenzurirahte, sega 6te kaje6: za6toto ne si pisala po zadadenata tema? a moje li da te potiam, za da izrazq vyzmo6tenieto si trqbva li da pusna o6te edna ot mnogobroinite temi po toq vypros...za da me podkrepqt 10 4oveka...i temata da potyne nqkyde iz derbite na mraka? za6to torelirate podoben tip temi? mislq 4e site-a se kazva teenproblem, a ne teenproblem-play nali? kogato s BSG syvsem qsdno napisahme tova koeto spored men i mislq spored dosta hora e samata istina, mislq 4e horata se postresnaha i moje bi ako mneniqta bqha ostanali, dori cenzurirani, temata nqma6e da stane ot 38 stranici, ili tam kolkoto e?
    za6to triete smislenite mneniq, koito pove4e pomagat na foruma...prosto ne razbiram, ostavi vsi4ko drugo, prosto nqkoi da mi otgovori, za6to flooderite se tolerirat?

Give me your best shot motherfucker!

Guest
    На мен пък пумияра от аватара ми беше избягал на някъде преди ден, незнам дали модераторите са го прикоткали с кучешка храна или сам е офейкал ... Така де няма значение, важното е че го върнах там където му е мястото

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    Цитирай Първоначално написано от Simply Lethal
    На мен пък пумияра от аватара ми беше избягал на някъде преди ден, незнам дали модераторите са го прикоткали с кучешка храна или сам е офейкал ... Така де няма значение, важното е че го върнах там където му е мястото
    по-скоро админа го е прикучил с кучешка храна
    не бе тедо каза че е наркомански и трябва да ти
    го махнат и затва...макар че аз не виждам кое
    му е наркоманското..може пък кучето да има диабет
    и да си вкарва инсулин с тая спринцовка кво ся...
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Murderdoll
    Цитирай Първоначално написано от Simply Lethal
    по-скоро админа го е прикучил с кучешка храна
    не бе тедо каза че е наркомански и трябва да ти
    го махнат и затва...макар че аз не виждам кое
    му е наркоманското..може пък кучето да има диабет
    и да си вкарва инсулин с тая спринцовка кво ся...
    Аха ясна е работата, нооо кучето ми е обучено и винаги се връща, така че не се опитвайте да ми го отнемете ! :P :P :P :P

Здравейте отново, препоръчително е когато изразявате мнение, то да бъде реално спрямо фактите:
    Нашите потребители са написали 82060 мнения
    Имаме 8927 регистрирани потребители

Не е възможно, абсолютно всичко да бъде модерирно, а още повече такива теми, които Kittie ми пуска от 2001 година.
    Дори и 100 модератора да има, отново ще има нещо което е против правилника и това е нормално, не е нормално когато тези теми и мнения, са много, а в случая не са спрямо мнения и теми.
    Това е все едно държава без неразкрити престъпления, а не знам вие какво искате???
    Говорите ми нереални неща(конкретно към Kittie i Fire), факта че ваши теми и мнения са модерирани и се оплаквате , говори че ние си вършим блестящо работата.
    Няма никаква дискриминация, просто ние си вършим работата и прилагаме правилника еднакво спрямо всички потребители!
    Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
    Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

Град
    Варна
    interesno .. v tova poslednoto mnenie .. razpoznavam bukvite, prochitam dumite,.. no kato gi svyrja i procheta cqloto izrechenie .. nishto ne se razbira .. ili az ne sym dobre ili tova mnenie e prosto slojeno tam i na nego ne pishe neshto smisleno!

Guest
    Coki,потребител членувано се пише "потребителят" . Все по-убедително ме караш да си мисля,че наистина има потребителски произвол.При условие,че Кittie_ сама е открила без много-много да се рови доказателства за това,че модераторите не си вършат работата
    Спрях да влизам в този сайт поради няколко причини,една от които е модераторския контрол и от доста време не бях влизала,но реших да видя ,дали все пак няма промяна ,но явно,че поне относно модераторския произвол,нищо не се е променило А и щом толкова много хора протестират защо не се замислите,дали наистина си вършите толкова "съвестно" работата

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ceco
    Бихте ли ми дали конкретни примери за изтрити мнения, не самите тях де ... ами какво е било писано в тях... защото така като говорите без примери незнам за какво точно става дума.........
    А и не усещате ли как си противоречите..... хем казвате, че няма модератори, хем се оплаквате, че мненията ви са изтрити или модерирани ?!?!
    Konkreten primer li ... 6te ti dam eto vyv tazi tema http://www.teenproblem.net/forum/viewtopic.php?t=3346 bqh napisal ne6to ot roda "abe hora cveta na saita da vi e problem .. ne vijdate li 4e tuka nqma nikfa svoboda na slovoto ..."
    bqh se ragore6til i bqh kazal si4ko taka kakto e ti be6e on-line i mi iztri mnenieto za bukvalno 2 minuti ... nito sam obijdal nqkoi nito ni6to porsto kazah istinata takava kakvato e!!

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Opa ... tfa gore az
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Coki
    Здравейте отново, препоръчително е когато изразявате мнение, то да бъде реално спрямо фактите:
    Нашите потребители са написали 82060 мнения
    Имаме 8927 регистрирани потребители

Не е възможно, абсолютно всичко да бъде модерирно, а още повече такива теми, които Kittie ми пуска от 2001 година.
    Дори и 100 модератора да има, отново ще има нещо което е против правилника и това е нормално, не е нормално когато тези теми и мнения, са много, а в случая не са спрямо мнения и теми.
    Това е все едно държава без неразкрити престъпления, а не знам вие какво искате???
    Говорите ми нереални неща(конкретно към Kittie i Fire), факта че ваши теми и мнения са модерирани и се оплаквате , говори че ние си вършим блестящо работата.
    Няма никаква дискриминация, просто ние си вършим работата и прилагаме правилника еднакво спрямо всички потребители!
    Sega kakvo 6e kaje6 4e nemoderiranite temi sa malko li ... mi da ti kaja hi4 ne sa malko ... "Имаме 8927 регистрирани потребители" i 3-4 moderatora .... ekipa ti opredeleno ne se spravq dobre ako iska6 da 4ue6 kakvo mislq az ..... sekfi gluposti lai*a si sedqt nedokosnati ama ako nqkoi kaje ne6to neudobno za moderator ili admin iz4ezva mignovenno ... i na si4koto ot gorego otri4ate nai-naglo ... moe da ne sme tolko umni kolkoto bogravnite admini ama ne sme typi da vidime kfo stava v toq forum!"
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Coki,потребител членувано се пише "потребителят" . Все по-убедително ме караш да си мисля,че наистина има потребителски произвол.При условие,че Кittie_ сама е открила без много-много да се рови доказателства за това,че модераторите не си вършат работата
    Спрях да влизам в този сайт поради няколко причини,една от които е модераторския контрол и от доста време не бях влизала,но реших да видя ,дали все пак няма промяна ,но явно,че поне относно модераторския произвол,нищо не се е променило А и щом толкова много хора протестират защо не се замислите,дали наистина си вършите толкова "съвестно" работата
    Vseki ima pravo na greshki,nie da ne sme bezgreshni!!!Neznam kakvo tolkova se oplakvate,nepomnite li predi kolko gosti pishexa i puskaxa kakvi li ne otvratitelni snimki i temi?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от "Aia

[b
    Vseki ima pravo na greshki,nie da ne sme bezgreshni!!!Neznam kakvo tolkova se oplakvate,nepomnite li predi kolko gosti pishexa i puskaxa kakvi li ne otvratitelni snimki i temi?[/b]
    ДАм, тогава трябваха 100 мнения и теми, за да достигне до нечие съзнание че ИМА нужда от още модератори. След това още 120 да се изберат такива, и още 150 да се оспорва избора. Междувременно теми като вечната"Миризливите сливи- 1,2,3,4,5,6,7 и така до1234 епизод си стояха съвсем безнаказано.(и още си стоят)

На всички недоволни от нещо - докато са толкова малко модератори, недоволни ще има. Ако бяха по 2-3ма на форум, нямаше да има неизтрити простотии, убедена съм.
    КОгато някой е модератор, щем не щем, има право да трие каквото иска.
    Затова мисля, че щеше да бъде много по- правилно потребителите да ги избираха.
    На него може да му се види като обида нещо съвсем безобидно и да го изтрие, но това едва ли значи лично отношение, прото разлика във вижданията за нещата.

Град
    Варна
    daje i ot tazi tema vzeha da cheznat mneneniq. mod-ove .. strah vi e da si zashtitite dumite i za tova triete nashite li ?! mnogo e lesno taka. no tova ne vi pravi po doblestni tochno obratnoto pokazva nekadyrnovsta vi!

Guest
    Aia,mnogo interesno, che ne otgovori na nito edna ot dumite mi,kaza samo,che nikoi ne e bezgreshen.Da,nikoi ne e bezgreshen,ama mod-ovete pravqt greshki i to ne tolkova pravopisni, otkolkoto drugi!Zashto ne kajete neshto za tova zashto ne se vqsvate v razdel "Seks" ili tam vsichko e pozvoleno?az pyk si mislq,che v pravilnika ne e razdeleno kyde da se govori cenzurirano i kyde ne!moje bi "laino" i vsqkakvi dr dumi sa necenzurirani v razdel "Lubov",no v "Seks" vseki moje da si gi izpolzva po svoe usmotrenie!Taka li e?Shtoto az taka razbiram vsichko,koeto dosega izpisahte.Mylchite si na prqkite vyprosi,vqrno e ,che ne moje absoliutno vsqka tema i vsqko mnenie da se moderira,ako e sreshtu pravilnika,no kak moje da triete mneniq,s koito ne ste syglasni,a da ostavqte drugi,koito izobshto ne trqbva da gi ima Pylna glupost Normalno,che shte kajete,che vsichko sa fantazii i nqma da priznaete nito edna svoq greshka

Aia,mnogo interesno, che ne otgovori na nito edna ot dumite mi,kaza samo,che nikoi ne e bezgreshen.Da,nikoi ne e bezgreshen,ama mod-ovete pravqt greshki i to ne tolkova pravopisni, otkolkoto drugi!Zashto ne kajete neshto za tova zashto ne se vqsvate v razdel "Seks" ili tam vsichko e pozvoleno?az pyk si mislq,che v pravilnika ne e razdeleno kyde da se govori cenzurirano i kyde ne!moje bi "laino" i vsqkakvi dr dumi sa necenzurirani v razdel "Lubov",no v "Seks" vseki moje da si gi izpolzva po svoe usmotrenie!Taka li e?Shtoto az taka razbiram vsichko,koeto dosega izpisahte.Mylchite si na prqkite vyprosi,vqrno e ,che ne moje absoliutno vsqka tema i vsqko mnenie da se moderira,ako e sreshtu pravilnika,no kak moje da triete mneniq,s koito ne ste syglasni,a da ostavqte drugi,koito izobshto ne trqbva da gi ima Pylna glupost Normalno,che shte kajete,che vsichko sa fantazii i nqma da priznaete nito edna svoq greshka
    А случайно до сега някой да е дал и ТОЧЕН пример за изтрито мнение? Не, нали? Кажете някой случайно да е забелязал свое или чуждо мнение, което е било изтрито, а е било изцяло по темата, без обидни думи и т.н.? Защо трябва да говорите на изуст?
    Вярно е, че има и мнения, които седят, а са против правилата, но все пак винаги ще остане нещо недовидяно.

А някога замисляли ли сте се какво против правилника виждате вие в този форум? - Това, което ние не сме видяли и което предстои да видим! За това мисля, че е трудно да се дава някаква оценка...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    А случайно до сега някой да е дал и ТОЧЕН пример за изтрито мнение? Не, нали? Кажете някой случайно да е забелязал свое или чуждо мнение, което е било изтрито, а е било изцяло по темата, без обидни думи и т.н.? Защо трябва да говорите на изуст?
    Вярно е, че има и мнения, които седят, а са против правилата, но все пак винаги ще остане нещо недовидяно.

А някога замисляли ли сте се какво против правилника виждате вие в този форум? - Това, което ние не сме видяли и което предстои да видим! За това мисля, че е трудно да се дава някаква оценка...
    Пример? Бях писал в тая тема емии сега поста си не го виждам. Ставаше въпрос за това кога ще ми бъде върнато правото да имам аватар, т.к. така и така кучето си стои ?

http://www.teenproblem.net/forum/vie...r=asc&start=30 само на предишната страница има две твои мнения за това куче. А да не говорим в разни други теми колко мнения има...опищя света.
    И в този раздел май незнаеш, че модераторите нямат никакви права.

Град
    Варна
    no pyk adminite imat prava tuk ;)

prosto az: kak da ti dadem tochen primer za iztrito mnenie sled kato to veche ne syshtvuva !? iskaneto ti si protivorechi samo sys sebe si
    II.Задължения на потребителите
    2.Да уважават мнението на останалите потребители и на модераторите.
    Обиждащи и нецензурни мнения ще бъдат премахвани
    dumite se cenzurirat sami ot scripta na foruma :} zashto togava trqbva i tova da go ima kato pravilo ?
    osven da uvajvame chujdoto mnenie imame pravo da go osporim zashtitavaiki svoite vijdaniq. no ponqkoga te ne syvpadat s tezi na mod-ovete. za tova mneniqta izchezvat
    5.Да НЕ публикуват снимки с големи размери, които затрудняват
    разглеждането на сайта от останалите потребители
    ne e dadeno ogranichenieto!? lesno moje da se lavira po taq tochka
    9.Да НЕ публикуват мнения, несвързани със зададената тема.
    a tuk veche e vypros na vijdane ot dadenata gledna tochka. ot kyde da e siguren user-a che mod-a shte vi ot pravilnata gledna tochka mnenieto!
    + tova v mnogo ot temitemi kogato se razvihri diskusiqta malko ili mnogo glavniq vypros se promenq. no ne za losho! a tochno obratnoto. zashtoto taka se raznishtva(za vseki koito uchastva v diskusiqta)izcqlo dadeniq problem(situaciq)
    10.Да НЕ публикуват мнения, които с нищо не помагат на потребителя,
    пуснал темата ("neznam", "taka e", "ne moga da ti pomogna", "ne se
    seshtam" и др.)
    frashka no e s takiva
    moderatorite kazvate che ne ste dostatuchno, a admina che e dovolen ot ekipa :? protivorechite si
    IV.Аватари
    1.Потребителите могат да използват аватари с размер НЕ по-голям от
    160x160 пиксела
    no kakto stana qsno nqkoi hora ne mogat da izpolzvat avatari s razmer NE po-golqm ot 160x160 pix

PS: nikoi ne sydq! prosto izlagam faktite. te sami govorqt.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    http://www.teenproblem.net/forum/viewtopic.php?t=5669&postdays=0&postorder=asc&star t=30 само на предишната страница има две твои мнения за това куче. А да не говорим в разни други теми колко мнения има...опищя света.
    И в този раздел май незнаеш, че модераторите нямат никакви права.

Тая па .. ако искам е във всяка тема по 2 пъти ще пиша за тва куче? Ти нещо май се опитваш да ми се караш или кво ?!? Щтото сте путки за тва.... Било адски недопустимо да има такъв аватар ... Е аре или ме банвайте или ми връщайте аватара? Нали е недопустимо ... За кво тогава "развращавам" младежта тогава вече няколко дни с тоя подпис. И вие май незнаете кво искате.

Поради груба обида към модераторите и админите, ще бъдете санкциониран!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си