- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Не На Модераторския Произвол
Zashto pone ne se sloji nqkoi koito SAMO DA CENZURIRA, mod koito da cenzurira ako ne da trie i t.n. pone da moderira ili cenzurira! Aia i ^npocTo^a3^f^ da si triqt da pravqt kakvoto iskat, no da ima 1 mod koito da cenzurira! I razbira se ako tova stane shte se broi che toi/tq si varshi rabotata kato gledame cenzurite po temite SLED kato e stanal mod. Nz kajete kakvo mislite...
I da dobavq samo - moje i da promenqt imenata na temite i da nqma 15 000 temi ot sorta na "??~?" "Pls help" "obarkana sum", a sled tva shto sa povtarqli temite... chovek i da tarsi kak da nameri kat imenata na temite sa takiva.
to si ima pravilo i za tova. samo che prilaga li se !?!Първоначално написано от Kittie_
II.Задължения на потребителите
7.Да пишат пълно и описателно заглавие на темите си.
Теми от рода на "?", "help", "zashto?" и т.н. ще бъдат поправяни или
премахвани по преценка на модераторите
kazano e po precenka na moderatorite .. kvo izliza .. ako se zamislim logichno izliza che precenkata na moderatorite e greshna :?
Kiti, kolkoto do ideqta ti za mod. koito da cenzurira .. samiq forum si ima takava programa samo se zadavat dumite koito trqbva da cenzurira. taka che ot toq mod nqma da ima faida. ai .. kakvo shte cenzurira .. moito mnenie nqmashe preki i/ili vulgarni obidi kym nqkoi. no .. beshe vkarano v chernata dupka.
Пий Бира За Да Станеш Човек
No naistina trqbva oshte 1 mod! Aia i Coki i prosto az f, kazvat che ne sa bezgreshni - taka e, neka noviq mod da sa opitva da popravq malkite greshki. Faida shte ima!kakto kaza coki ima mnogo mneniq- 85000 neshto takova beshe, kak 2-3 mods mogat da se spravqt s tolko mn info nz...+ temata koqto pisah ne beshe 2001 ne beshe i ot 02 ili 03 beshe ot 04 nqkade po sredata na 1vata stranica!
oshte predi 200 godini horata sa kazali edna mydra misyl .. koqto e i mnogo vqrna specialno za nas bylgarite
kogato nqkoi ne iska da napravi neshto toi se opravdava!
Така първо искам да поздравя администраторите - най-накрая ме баннаха (не че това променя нещо, но важно е желанието) и така поне наистина показаха, че си отстояват позиициите и твърдо а против тва "иначе толкова сипматично куче".
Второ -До тук добре, но се питам като това куче е толкова недопустимо защо в крайна сметка още стои в подписа на този проклет Simply Lethal ? Недейте така, младежта се развращава по този начин нали знаете.
Аре поздрави![]()
P.S МодерНаторите .. един съвет. Или прилагайте всички правила и въведете апсолютен ред в тоя форум или не изисквайте нищо от никой. Средно положение няма - разберето го. Половината мнения в този форум представляват пост от 1,2 думи, някой друг смайл и тва е ..
Разгледайте малко и вижте, че има цели теми, в който няма написано повече от едно изречение. За тва става въпрос. Щото тоя форум е в крайна сметка да помага, а не за чат нали?
така и не разбрах защо това куче е толкова критикувано! И най-вече поради какви причини(мотиви)?!
i iska6 li da ti kaja kakvo sledva ot tova? nqma nujda da ti go kazvamПървоначално написано от Utopia
za6toto ti si go znae6, edno golqmo NI6TO....nie prostol7dieto 6te prodyljavame da bu4im, a te 6te prodyljavat da se opravdavat, Coki 6te si tvyrdi 4e e dovolen ot ekipa, Aia 6te razpravq ami da ne sme perfektni, a prosto az f 6te se opitva nqkak si da rulira m/u vsi4kite tiq ne6ta, dokato pyk ceco m/u vremenno 6te se pravi na udaren 4e temata ne sy6testvuva i 4e problem ne sy6testvuva. ami neka, 6tom pyk taka sa re6ili i 6tom mislqt 4e taka e nai dobre neka, a na nas kakvo ni ostava osven da se primirqvame, i da bu4im i kakvoto i da pravim kakto vijdame vsi4ki, absol7tno ni6to ne se promenq, syglasna sym 4e nedovolni vinagi 6te ima, 4e vinagi 6te ima nqkoi koito da naru6ava pravilata i t.n. pyk i nai veroqtno "ekipa" e re6il 4e moje bi v momenta useri koito sa podhodq6ti nqma, az taka i ne razbrah za6to ne se pusne tema v koqta da mojem vsi4ki da si izberem edin ili dvama novi mod-a, taka sled tova ako ima nqkoi koito da se oplakva 6te imate pravo da mu kajate: e da ama vie si go izbrahte nali? kakto i da e, az ve4e otkazvam da se zanimavam s tiq ne6ta, kauzata mi se struva zagubena...![]()
Give me your best shot motherfucker!
Аз пък не разбирам какво ще промените със всичките 4 стараници които са написани?Нищо,нали?Както каза fire_of_satan екипа на сайта ще си остане същия!Еми здраве да е!Каво да направим.Имаше такива теми..полза? Има такива теми полза...?
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
Da izbiame mods - haha! nai populqrnite i nqi `svesnite` spored bulshinstvoto sha mogat da mi triqt mneniqta.
Ima nujda ot oshte mods no tova ne e nachina. Pa ako iskaite izbiraite si s anketki i gluposti no edinstveniq user za koito shte glasuvam za badesh mod e fire of satan, nqmam namerenie tedo davies ili murdera ili onaq shterkata na satan da mi triq sqko 3to mnenie.ili BSG da trie sqko tqhno 2ro mnenie ili da slojat nqkoi koito nqma da ostavi poveche ot 5-6 mneniq v foruma na den.
Кажете нещо за човека преди вас! - pls pls nqkoi da q delne taq tema i ako iska nqkoi da q puska pak - neka, no v momenta sichko tva mqsto na taq tema ne e nishto poveche ot chat!
Аз съм ЗА една тема, в която да е пълен чат, но за сметка на това във всички останали да се изчистят мненията от сорта на :Първоначално написано от Kittie_
- Ехе супер![]()
- И аз така мисля![]()
-![]()
- Хаха
- Хохо
- Ехехех
и.т.н и.т.н.
^npocTo^a3^f^,da vednaga bih ti dal 1 primer!v 1 tema "TUPOTIQ!" v tozi syshtiq forum bqh napisala ,che design-a na site-a predi 2 godini poveche mi haresva otsega,shtoto imenno za tva se govoreshe i mnenieto mi beshe iztrito!!! Nqma kak da go dokaja,shtoto kato e iztrito az nqmam dokazatelstva,no samo sekundi sled kato go napisah,to izchezna!
Aaaa i az mislq che predi 2 godini design-a beshe po dobar i foruma i toI no sega i da e zle ne e tolko zle kolkoto beshe predi da slojat Aia i prosto az f!Първоначално написано от Анонимко
Това е така!Обаче май ми става ясно,че няма хора свястни за модератори,така ли?Първоначално написано от Kittie_
Moderatori ima, no ako nie go izberem shte izberem nqkoi koito haresvame a ne za koito mislim che stava za mod!
Пак противоречия...както има какъв е проблема тогава?Първоначално написано от Kittie_
И ако случайно земем,че ги изберем не който харесваме,а който става за това?
I'll be your love,
AvLee ti sha izberesh moje bi toq/taq koqto mislish podhodqshta za mod, drugite 30 pisheshti vav foruma moje ne mislqt taka na neshtata! Shte badat izbrani favoritie i pokrai izbiraneto shte ima kavgi sardeniq i prostotii. Coki i tam Ceco da si izberat mod da slojat !!
Абе те да си изберат,ама май това им намерение е далеч в бъдещето.
Аз говоря просто предложения..кой каквото мисли или въобще има ли желаещи.
I'll be your love,
Може да бъда малко грубичък, така че се извинявам предварително![]()
Такаааа.... Аз от известно време я следя тая темичка и си направих няколко извода![]()
![]()
1. Всички ревете като магарета за някакви изтрити постове, за флуудъри за глупости и с това си мислите, че нещо ще се промение няма
колкото и да не ви харесва
2. Интересно ми е в какви филми се вкарватекой ще се навие за модератор. ще изберем модератор.... дрън дрън и т.н(и си мисля, че някои от вас с голям кеф биха се цанили за модератори, а
![]()
)
е и това няма да стане
Просто никой няма да ви даде тази възможност
3. Никой, ама никой от хората поддържащи (доколкото е правино да се каже
) форума не го е*е за вас. Ами да това е истината и предполагам досега сте го осъзнали
4. В тая тема само си чешете езиците и въпреки, че е със по-смислени постове един вид и вие флуудите(едни и същи хора все ми се набиват на очи)
Ми засега толкова...ако се сетя още нещо ще го споделя![]()
Дано не съм бил много груби ако съм бил пак се извинявам
![]()
kritikata ti beshe tochno na mqsto .. i az sym na mnenie che kiti i avle se otkloniha dosta ot glavniq vypros i ne se usetiha.
1vo, da taka e, ni6to nqma da se promeni, ve4e vednyj go kazahПървоначално написано от Cyberdyne_101
2ro neka ti kaja pyrvo 4e qvno ne nabl7dava6 mnool dobre, 6toto nikoi ot taq tema mislq, ne si to4i zybite za moderator, po4ti sym sigurna, da nqma da stane taka, 6toto ima dosta useri koito ne znaqt to4no kvo pravqt tuk
3to. osyznali sme go povqravi mi, oba4e se opitvame da go promenim nali?
4to. e tva nai mnool me izdrazni, ti za diskusiq 4uval li si, neka ti obqsnq, sybirat se nqkolko 4oveka za da govorqt (pi6at) po daden problem, ima predlojeniq, i osporvaniq i syglasiq po predlojeniqta, nqkoi predlojeniq se vzimat 4asti4no, drugi izcqlo a treti napylno se othvyrlqt, horata obsyjdat dadeniq problem za da mogat grupovo da stigant do nai dobroto re6enie za vsi4ki, se6ta6 li se, sega napravi ralikata m/u flood i diskusiq, 6toto q ima, flood e kogato pi6e6 10 mneniq, s absol7tni bezsmilici ot koito ne mogat da se napravqt i nai prosti izvodi (poneje nqmat smisyl) i koito na na nikoi s ni6to ne pomagat, yhy, sa pak si pomisli, tva flood li e, 6toto az bezsmisleno mnenie tuka ne vidqh, moje bi ti si na drugo mnenie
sorry i az za grubiq ton ako go s4ita6 za takyv, peace
Give me your best shot motherfucker!
Добре, приемам корекцията по 4 точкаИзразих се неправилно. Но все така продължавам да си мисля, че някои юзъри тайничко се надяват
(лично мнение, няма да назовавам конкретно, че пак се отклоняваме )Мир да е
![]()
az lichno cenq truda si i vinagi zastavam zad dumite si. ako ne sym bil prav shte si priznaq. no taka bez borba ne se davam!Първоначално написано от Cyberdyne_101
nqkoi si pich reshava che moeto misle ne syvpada s negovoto i trie dumite mi! neka sedne i otdeli malko vreme .. da napishe zashto ne sym prav !?
Айнщайн е казалnqkoi si pich reshava che moeto misle ne syvpada s negovoto i trie dumite mi! neka sedne i otdeli malko vreme .. da napishe zashto ne sym prav !?На този свят има 2 безкрайни неща
човешката глупост и Вселенета, но за второто не съм сигурен
![]()
Така, че колкото и да се нервите всички..... това е![]()
ще се пените, пените...
после някой от добре обучените модератори, дори непрочел какво пише /или прочел през редовете ей така от любопитство/ ще даде дел на всичко...![]()
- Обичаш ли ме?
- Повече отколкото може.
- Колко може?
- Не може.
- Въобще ли?
- Изобщо.