- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Не На Модераторския Произвол
Tova za tocheneto na zabite za modove me razsmq![]()
Q pusni nqkoi moi QUOTE da vidq kade sam kazala che iskam da sum mod ili AvLee.
I da tochim zubi teb kvo ti puka ne zavisi ot teb koi shte e mod (slava na adminite).
Govorish mnogo mislish malko, skachash v predpolojeniq bez da imash predstava za kakvot govorish.
Pravete kvoto iskate az kazah kakvo mislq za modovete i za koi shte glasuvam ako tq reshi che iska da e mod.
Vseki iska taq malka vlast no malko hora shte mogat da q upravlqvat kakto trqbva, samo tova me plashi.
eeee KIttie_ to tvoito stana guzen negonen bqga.... Q ti nameri edin moi CITAT kudeto sum spomenal imena![]()
Osven tova na men mi e prez **** koi 6te e mod.... i o6te edno osven tova 6te ska4am kudeto iskam....tozi forum kakto vijdam e svobodna zona
![]()
![]()
![]()
![]()
NE4akai az iskam da stana mod i s tazi ogromna vlast 6te prevzema foruma a posle i SVETA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и ся какво, една тема, в която всички трябва да са единни, но нееее... айде изпокарайте се всички![]()
- Обичаш ли ме?
- Повече отколкото може.
- Колко може?
- Не може.
- Въобще ли?
- Изобщо.
OFF TOPIC NA OFF TOPICAПървоначално написано от Грахче
E dobre shvanah namekai kakto kazva6e edin user (mai ve4e bannat)
AZ NE SUM KULTURIST . NAPUSKAMOstavqm na starite useri da si se penqt nad tozi vajen problem s Moderatorskiq proizvol
![]()
![]()
Heheh az ne bqgam az sum stapila zdravo na zemqta i se chudq kvo oshte pravish tuk.
Kolkoto dali nqkoi chete postovete - sigurna sum che chetat i ni se smeqt.![]()
Аха..и до какъв извод стигнахме?
ПП.Никой не се кара,просто изразява мнение![]()
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
tva s mod-ovete ne znam,dlai se bazikate,ama prilicha mn na maitap!pyrvo kakto obiknoveno stava v BG Aia stana mod s vryzki,ne che mi dreme stiga da si vyrsheshe rabotata!!!Chisto bylgarska rabota!Taka che ne se nadqvaite na Coki da izbere moderatori,koito da ni haresat!Vtoro tva da izbirame moderatori e glupava ideq,zashtoto kakto nqkoi kaza shte ima samo karanici i kakvo li ne..Det se vika - vsichki si mislqt,che imat mn akyl,ama malko sa tiq det naistina imat akyl da si vyrshat rabotata.Taka che e qsno che nishto nqma da se promeni,no nqma nishto losho v tova da se opitame!!!
ne mi puka koi shte e moderator, ne mi puka kak shte se kazva, ne mi puka i kyde jivee, ne mi puka i kyf e. vajnoto e samo da si vyrshi kakto trqbva rabotata. chesno kazano i ne mi i puka koi znai kolko dali si q vyrshi kakto trqbva. no kato zasqga i men mi puka! zashtoto gledam samo "mrystiq" okolo men, no ne tq se atakuva, a faktite koito otrqzqvam i sybiram v nqkoi drugo mnenie, ne se borqt sreshti gluposta, a sreshti istinata! verno ot istinata boli. no istinata e i edna kritika koqto trqbva da se nauchat da priemat i da se pouchavat ot neq. kakto vijdame obache ne stava zashto li!
temata mi ne beshe tolkova za borbata kolkoto za provokaciq. moqta lichna ideq. da provokiram moderatorite da napishat nqkoi drugo slovo tuk, da zashtitqt tqhnite vyzgledi, dovodi i motivi nakarali gi da iztriqt istinata. no uvi. samo gledat kak temata se razrastva stranica sled stranica, chetat po diagonal kakvo pishem. edinstvo prosto^az mi napravi vpechatlenieche govoreshe tvyrdo s neini dumi. ostanalite "bojestva" prosto e krieha zad "bojestvenite" pravila. o i ne samo tova, dori Aia se opitvashe da me ubedi che sym prestipyl zakona i shte trqbva da byda nakazan s lishavane ot svoboda. no za jalost tq malko se pozagubi iz pravilnika si i opitite si da me izkara vinoven. Aia siguren sym che si milo i charovno momiche, iskash da pravi dobro i da pomagash, obache prosto ne go pravish po pravilniq nachin ili ne si se zahvanala s pravilnata rabota. prosto priemi kritikata mi i rasyjdavai nad neq.
zashto e celiq tozi shum, zashto e vsichko tova "mrynkane" pitat povecheto ot vas nesyprichastni kym diskusiqta ni. chudqt se i za kvo govori povecheto pesimisti. stava vypros za tova che nqkolko skromni hora umqt da cenqt truda, chujdiq i svoq. zastavat zad ubejdeniqta si i dumite si, zashtitavat poziciqta si. na tezi koito ne im puka za dumite im .. kakvi ste vie be hora, za kakvo govorite! - shte vi kaja .. vie ste imitatori. dnes imitirate zara, utre kali... kakvi vsyshtnost ste .. nqma da razbere. ne se strahuvaite da bydete sebe si. da bydesh sebe si e nai gotinoto. zashtoto si i nai originalen taka!
Ne Na Moderatorskiq Proizvol!
sami vijdate vsichki .. i znaete. kogato dadat na obiknoveq chovek i malko vlast toi se opiqnqva, zapochva da si misli che e mnogo nad ostanalite i gleda na tqh kato na mravchici i vseki izminal den gleda vse po ot visoko i po ot visoko dokato edin den i mravchici ne vijda! zagubva se elementarnoto choveshko uvajenie. tova e forum!? DA! ne se poznavame lichno!? DA! no nie ne sme prosto mneniq lepnati na edna web stranichka. nie sme hora stoqshti pred mashinite si, vlagashti malko ili mnogo chast ot sebe si pomagaiki za reshavaneto na nechii luboven ili seksualen problem nie sme lichnosti koito diskusirat po dadena situaciq, nie sme hora koito se zabavlqvat, ni sme uchiteli i uchenici spodelqiki opita si i vyzpriemaiki syvetite na tozi otsreshta.
ne mi puka koi shte e moderator, ne mi puka i kak se kazva, prosto iskam da se uvajavame, ne samo az da uvajavam mnegovoto mnenie no i toi da uvajava moeto! da me ubedi che gresha, za tova koeto sym napisal, i da mi pokaje koe e pravilnoto. moga da priema kritika otpravena kym men, a vie?
Пий Бира За Да Станеш Човек
Утопия, това което написа прсто....много точно и много на място беше
казано, наистина много ми хареса, наистина се надявам да успееш да провокираш модреаторите, да се замислят за това което правят, а не да се крият в черупката си от правила, о колко много искам сега някой от тях да отговори, а дали им стиска? Хайде отговорете! Не мисля че имате какво да губите, а и авторитета ви няма да се подрони, ако отговорите поне веднъж от самите себе си, а не позицията на модератор и шеф. Може би и ние преувеличаваме...може би, но защо и вие не вземете да поглденте неща в истинската им светлина? Направете го поне веднъж, направете го за мен, за Утопия за Кити и всички които искат да научат истината и за всички на които им пука, колкото и да сме, май го заслужаваме! Аз съм в очакване...![]()
Give me your best shot motherfucker!
Uto, 3/4 от мненията ти в тази тема, са някакви виртуални фантазии и започвам да се притеснявам за теб...
Fire, съжалявам, но както моята работа така и на всички модератори е да налагаме, спазваме и вършим своята работа спрямо ПРАВИЛНИКА.
И накрая, доволен съм от моментното състояние на форума, това дали ще има нови модератори, е моя политика, която за момента се пази под служебна тайна.
С горе написаното, не искам да налагам по какъвто и да било начин мнението си, просто го изказвам...
Благодаря!
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html
г-н Цоки,
благодаря ви за бързия отговор и загриженоста ви.
Ще ви кажа само едно. Ако наистина си вършехте работата спрямо ПРАВИЛНИКА, аз щях да съм написал с 3/4 по малко, или изобщо да не пиша в тази тема.
С тоя пост тотално ме убедихте, че не сте нормални.Първоначално написано от Coki
![]()
Както и да е - поне постигнахе нещо. Повече няма да обсъждам каквито и да е било теми за модерНаторите в тоя форум, щото наистина ама наистина няма смисъл. В случая даже не бих казал, че спорим и с радиото, щото на радиото му се изтощават батериите и спира да ръси простотии, докато при вас .. уви не е така.
По-скоро споренето с вас повече ми прилича на тва да спориш с Овца... В смисъл незнаеш кво мисли тя, незнаеш дали въобще мисли, но си убеден, че няма да отстъпи...
Аре поздрави. И успех в ПОЛИТИКАТА на форума ..йхахахаха ....![]()
Ох...съжелявам ама наистина от тоя пост се разсмях(имам топлкова много да уча и нещо да ми повдигне настроението)Първоначално написано от Coki
![]()
То Simply Lethal го каза много точно това с овцата...знаеш си едно и само него повтаряш..нямам кво друго да кажа.
"Служебна тайна" нали?То форума не го правят потребителите и тяхното мнение не се зачита..само модераторите и админите....
Coki,ti i da iskashe ne mojesh da ni nalojish mnenieto si!a i spored konstituciqta v BG nqmash nikakvo pravo da ni nalagash mnenieto si,daje i da iskash!,to prilicha po-skoro na mnenie na chovek zagubil razsydaka si!
Някой трябва да ти модерира мозъка!!Първоначално написано от Coki
![]()
П.С. Нали нямаш нищо против да те наричам Гардероб![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
опит за нормален човешки контакт беше направен
явно модераторите са прекалено неземни, интелигентни и над нивото на който и да е от тоя форум, за да могат да разговарят с нас нормално. И явно ние сме наистина простолюдие, защото ни обясняват едно и също нещо по няколко пъти, хаха а ние необразованите как стоят нещата все питаме, и бучим ли бучим...
опит беше направен и опита приключи, беше неуспешен
контакт не беше осъществен![]()
Give me your best shot motherfucker!
Tova sas 'slujebnata politika' me rasmq....predi 15 min go prochetoh i oshte se smeq![]()
taka ili inache jelan otgvor za promqna ne beshe napisan. fire of satan se izrazi mn pravilno, nqmam kakvo da dobavq.
S taq tema kakto i s pove4eto podobni spored men nishto nqma da se postigne... Sq neznam do kolko shte kaja neshto smisleno, ama nz shto trqbva da triete mneniq na useri koito mn se samnqvam da sa pusnali neshto obidno ili ne po PRAVILNIKA... Ima tolkova mnogo drugi mneniq za triene, 4e ne samo mneniq - to celi temi... ama qvno te ne se zabelqzvat... Edinstveniq mod. koito ot 4asti si vyrshi rabotata e prosto az f(pone spored men) Dokato 4etoh nqkoi mneniq se smqh, nz shto no mi stana smeshno... Mi Aia, ti pusna mn hubavo mnenie samo kato kaza, 4e ne vsi4ki sa bezgreshni... Spored men celta na taq tema ne e da si gledame greshkite v pravopisa, a tezi v rabotata na moderatorite! Pove4e moderatori trqbva da ima - no nqma da gi ima skoro... Predi zashto li nikoi ne se karashe i mislq 4e temi ot sorta na tazi e nqmalo...
Ne mi stana qsno prosto 1: Iztrili ste mnenieto na Utopia, hubu de ami q ei taka kat imate malko vreme razrovete se iz foruma i vijte hubavite i smisleni temi, v koito nqkoi puskat mneniq ei taka, kolkoto da ima neshto... Emi to se trae ama do edno vreme... Idvat nqkvi typi gost4eta i si puskat temi ili bezsmisleni otgovori, kolkoto da sa napisali neshto... Sry 4e se otklonih ot temata ama iskah da kaja vsi4ko, koeto mislq... Nqma da se u4udq ako mi iztriete posta![]()
kritika ili maitap .. v kakvo li se prevyrna i tazi tema i kak beshe razbrana ot vseki koito q prochete i go nakara da se zamisli .. :?
zashto nqkoi hora se pritesnqvat da si priznaqt greshkite i da priemat kritikata, samo chuvash ne sme bezgreshni .. tova go kazaha i Azis i Gloriq .. no ne e samo da go kajesh i da profuchi vyv vyzduha kato kurshum .. vseki izras si ima smisyl i definiciq koito chesto ne bivat razbrani i zapochvat da se izpolzvat samo kato klisheta. Malki smotani klisheta. vsichko gubi smisyl .. vsichko kazano e prosto kazano - para ...
obache edno neshto e mnogo zabavno, Aia me e vzela na mernik i vsqko moe mnenie minava prez ochite i i se slaga sertifikat "moderirano ot Aia" :) jestokasi mace ;) chukni pet. :P
Виртуални фантазии а? А ти защо не вземеш да се прегледаш! Тук нищо не е както трябва! Аз почвам да се притеснявам за теб, защото или си сляп, или си затваряш очите или просто не ти пука за сайта!Първоначално написано от Coki
Това ви е работата. А вършите ли я съвестно?Първоначално написано от Coki
Ти може да си доволен ама ние не сме! Ти ли го правиш тоя форум или ние? Ние сме потребители, ние ползваме този сайт, без нас той нямаше да съществува. А ти какъв си? Просто някой, който влиза дава разни заповеди и изчезва без да му пука много много кво става. Добре, човече, не те познавам, не те знам къв си, що си, обаче ми писна от теб! Ти не си нещо повече от останалите само, защото имаш повече права! Писна ми във форума да се разпореждат някакви едва ли не непознати. Та вие двамата с Ая се появихте някъде от никъдете и започнахте да се разпореждате в сайта! Ми няма да се примиря с това нещо. Може да съм просто един потребител нищо незначещ за вас, но искам сайта да се грижат хора, който 1 ви вършат съвестно работата и 2 са от доста по дълго време от вас в сайта.Първоначално написано от Coki
И какви са тия служебни тайни? Ако ще правиш някой модератор мисля, че трябва да се консултираш с вас, а не ти произволно да си харесаш някй и да го направиш мод.!
А аз с по горе написано, не искам да те обиждам или засягам, просто казвам, че съм против политиката ти и не ми харесва как се разпореждате с тоя сайт. Защото той значи много повече за нас, отколкото за теб, сигурна съм.Първоначално написано от Coki
П.П.
Няма да се сърдя, ако ме накажете, даже може и да ме баннете от сайта.... няма проблеми и без тва, ако продължават така нещата нищо няма да остане от тоя сайт.
Ехооо мдоераторите защо млъкнахте бе сладури ... щото ви навряха в кучи гъз за тфа!! Щото знаете че сичко което се казва е така! Защото ви е удобно да мълчите!! Вие сте 3-4-ма пикльо*ци които имате последната дума тези които правиме форума сме ние обикновенните хора като мен обикновенните посетители....при положение че целия форум дига пара не смятате ли че наистина може да има някаква причина???![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Аз съм в отлично здравословно и психическо състояние, а относно сайта, той също е в отлично състояние!!!!!!!!!Първоначално написано от ^AvRiL^LaViGnE^
ДА, върша си я!!!Първоначално написано от ^AvRiL^LaViGnE^
ето ти малко ФАКТИ:Първоначално написано от ^AvRiL^LaViGnE^
Информация за Coki:
Информация за ^npocTo^a3^f^:
Общо мнения: 3337
това е модератор назначена от МЕН, и ти нямаш никакво морално право да я наричаш "неква непозната".
Също така искам да подчертая, тъй като не аз, а ти си затваряш очите, че тя е сред най-активните потребители в сайта.
Информация за ^AvRiL^LaViGnE^:
И накрая, Аз решавам кой ще е модератор, и твойто некомпетентно мнение относно тази тема, въобще не ме интересува!!!
Когато ФАКТИТЕ говорят, и Боговете МЪЛЧАТ.
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html
Тъй като темата се превърна в караница без изход, мисля че е по-добре да бъде заключена.