- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Не На Модераторския Произвол
с кво право ми триийте изказванията. а уж сме били свободомислеща държава с свобода на словото и печета. оказвасе обаче, че наистина свободомислеща държава, в която словото и печата са ограничени от някои мозъци които пускат само това което им е угодно или от което не ги е страх. толкова ли са опасни думите ми та чак боли от тях ?! а може би не .. може би не от думите боли .. а от истината която разкриват. истина която човърка в червата като глист. която не трябва да се види от всички!? защо пък не? всеки има право да се изкаже, да защити и затвърди мнението си публично.
изглежда всеки има това право .. без мен. защотото мнението ми беше изтрито най-нагло.
НЕ НА МОДЕРАТОРСКИЯ ПРОИЗВОЛ!
Пий Бира За Да Станеш Човек
To tva tvoite ne sa mneniq ,a komplexi .I s izkazvaniqta obijda6 vsi4ki!!Govori6 bez da poznava6 horata,prosto govori6 gluposti!A vie kak mislite ne e li taka?
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Слушай какво ще ти кажа, нито си му на години на Utopia, нито на акъла. Комплекси избиват тия глупаци, които пускат хиляди безмислени теми, и вие им се вързвате и си пишете простотиите вътре.Първоначално написано от Sunny_stz
Ти какво.. Много ли са ти интересни тия теми "С кой бихте спали от форума" "С кой бихте ходили до тоалетната от форума" "Кой харесвате" "Кой ви е антипатичен" ... и да не продължавам !!!
Малко акъл поне нямате ли да се видите, колко сте смешни от страни бе!!!
Рядко излизам извън нерви, обаче тоя път не можах да се сдържа...
Много съм разочарована и от форума и от повече от юзърите му...
Този форум значи много за мен ... и ми е мъчно да гледам как пропада... заради някакви лапетии, които нямали какво да правят и решили да флудят с безкрайните си глупавите теми...
Utopia, аз ти прочетох мнението.. и честно казано си знаех, че на някой модератор няма да му се понрави и ще го изтрие. Не знам защо толкова ги боли хората, като им казват истината. Вместо да ти изтрият мнението, можеха да го оставят и тоя, който е писал темата, да се замисли малко "абе аз толкова ли съм тъп (с извинение) че пускам такива теми?" ... Макар, че много малко хора биха се замислили, а още по-малко хора биха признали грешките си!
Всеки има право да каже това, което мисли. А отсрещното лице е длъжно, най-малкото да уважи мнението му!
НЕ НА МОДЕРАТОРСКИЯ ПРОИЗВОЛ!
Sujalqvam ,no az ne obi4am horata koito govorqt bez da znaqt kakuv e 4oveka kogoto obijdat i ni nai-malko go poznavat!!!!!!!!Vuob6te nqma zna4enie toi na kolko godini e i az na kolko sum!Ponqkoga po-malkite imat pove4e akul i razumnost ot po-golemiq!!!Mnoo se izvinqvam,ama horata pi6at temi koito gi vulnuvat,vse pak tova e tiineidjurski sait,a ne.......sait za obidi!!!!Te moderatorite si znaqt rabotata!!!Tozi sait ne e ediniq da obijda drugiq ,a za problemite na tiinedjurite!!!!Moje na nqkoi da mu se struvat malki problemi ,no ot malko se stiga go golqmo!!!!Purvo trqbva da si re6i6 malkite problemi,posle se uslojnqva rabotata!!!!Tuka naistina se prevurna v komplexaren sait ,koito napi6e ne6to i drugiq ne e suglasen i trqbva da go napsuva i da mu kaje ti si takuv i takuv ........
Chakai be!Ti koi si 4e da kazva6 az kakva sum i onq kakuv e!!!!Az prosto iskam suvet ili si kazvam mnenieto ,a onq 6te mi vika ti si licemerka i malko naduto momi4ence blq blq!!E tva ako ne e komplexar........!!Tova mi e mnenieto mnogo sujalqvam 4e ne ti se e ponravilo no i az kazvam istinata!!!Nima nqma6 pravo na sobstveno mnenie i trqbva vednaga da te psuvat i da ti kazvat kakuv si nqk'vi.............deto sebe si ne vijdat!!!!Ae kvo da prikazvam ,vsi4ko tuka sa komplexi!!Nqma razumni hora ,koito da podkrepqt i da ne se qdosvat ot kakvato i da e bilo tema,nai-ve4e psuvat tozi i govorqt ne6to ,koito daje ne e taka,za6toto ne poznavat 4oveka,a negovoto mislene i razsujdavane im se struva.....bezumno,toq e izrud,neznam si k'vo!!!!!Ami takova mu e misleneto problem????I az taka mislq nqkav problem?Moje da sum malko gruba,ama 6te govorq tova koeto mislq i tova e!!!!!!!!Ne me interesuva koi e suglasen i koi ne!!!!
свършват.
Е, само защото е казал, че си надута и простовата, затова ли избива комплекси? Абе ти да не си луда аз също смятам, че си простовата и аз ли избивам комплекси? Това, че понякога малките са по-умни от големите е така, но в твоя случай това далеч не е така! Научи се да приемаш критика, особено ако е от хора хиляди пъти по-умни и с по-голям интелект и обща култура или казано по друг начин хора стоящи много стъпала над теб в човешката йерархия, каквито в случая сме аз и Утопия!![]()
Левски шампион але але!
Струва ми се,че и ти изобщо незнаеш какво приказваш..прочети си поста още 1-2 пъти и ще се осазнаеш,че сама си противоречиш.Ти казваш,че Утопия е комплексар,защото те е обидил,като е казал,че си лицемерка и т.н...(незнам дали наистина не е така,затова нищо няма да кажа по този въпрос)Също така казваш,че всички от сайта са комплексари..еми не можеш ли да усетиш,че и ти така обиждаш всички?Това означава че и ти не се откъсваш от останалите ..и ти си просто едно малко комплексарче.Еми дай ся и твоето мнение да изтрият..според теб ще го направят ли?Аз ще ти отговоря - не,няма да го направят.Това че защитаваш(мазниш се) модераторите ги радва и те никога не биха ти изтрили поста.Но този на Утопия беше изтрит,просто защото не им се е нравил..това справедливо ли е?Извинявай много,но точно това за мен е комплексарство!Казваш също,Утопия да не говори за хора,които не познава..еми добре,ти да не би да ни познаваш,че да казваш че сме комплексари?По това което пишеш и начина,по който се изразяваш..просто ти давам 100% сигурност,че Утопия е на много по-високо ниво от тебе.В твоя случай явно годините имат голямо значение.Айде няма да пиша повече..много се отплеснах..да не стане така,че накрая и моя отговор на темата да бъде изтрит..Първоначално написано от Sunny_stz
![]()
air_J-eto o6te edin koito plqmpa na avanta!!!Ami vse pak tva si e tvoito mnenie!!!Qvno ne ste me razbrali dostatu4no,ne kazvam specialno za vas 4e ste komplexari ,a ne vijdate li 4e tuka ima dosta???Ne govorq konkretno za Utopia,no za sujalenie i toi e edin ot tqh,tva e moito mnenie!Za6toto az pi6a tema,koqto e suvsem normalna ,a toi zapo4va da mi govori 4e sum bila takava i takava ,moje bi neznaete to4no za koe stava vupros,no tova nqma zna4enie,ne mi puka,govorete kakvoto si iskate!Az ne obijdam nikogo ot foruma,vie sami se obijdate!Vuob6te vsi4ko e do komplexi!Tova 4e go priemate li4no si e va6a gre6ka!
aBnOrMaL_BaBy mnogo dobre znam kakvo govorq,tova 4e ti ne si go razbrala ne e moi problem!Vsi4ki vednaga po4vate da napadate tozi koito si izrazqva mnenieto.Ne bih kazala 4e se maznq na nqkogo........ne sum takuv 4ovek prosto mene ne me interesuva,neka mi triqt mneniqta te zatva sa tuka!!!Te re6avat vsi4ko v toq forum!!!Neka gi iztriqt!
Ami samo 6te kaja 4e tuk sme se subrali razli4ni hora,s mnogo razli4ni harakteri i razsujdeniq i za tova se polu4ava edno takova sporene,komplexarstvo i nerazbiratelstvo!!To zatova vseki si izbira priqtelite i se razbira s opredelen krug ot hora a s drug ne!Nemoje ei tuka vsi4kite da sme na edno mnenie i vsi4ki da sme nai nai!!!No vse pak tezi obidi i komplexi ako gi nqma6e 6te6e da e po-dobre!!Moje bi pone trqbva da priemem mnenieto na drugiq kato negovata gledna to4ka!I az priemam va6ite mneniq bez obidi e vie vijdate!!!I na Utopia gi priemam i nikak ne sum suglasna s nego ,no ne go obijdam nali??No toi kato ne govore6e kato 4ovek i ne si izrazqva6e po-kulturno mnenieto i zapo4na da obijda i az zapo4nah.Nikak nqma da vi e priqtno ei sega da po4nat da vi obijdat kato poiskate nqkakav suvet nali??Molq vi zamislete se!!!
свършват.
Хъх..ще ме просветлите ли какъф е бил поста и за какво долу горе става дума...не че не си е истина че каквото не им угодно на хората го трият или премахват по друг начин..имаме известен опит от преди известно време ако си спомняте де (Уто, Аврил, Абнормал)![]()
In such ugly times, the only true protest is beauty!
syni, pak se namesvash m/u shamarite .. tam kydeto nai malko trqbva dasi
edin fakt: narkomanite otrichat che sa narkomani.
edna istina: teb te boli ot istinata i q otrichash .. :] (che da se se i obijdash)
lichno tvoi problemi si e kva si i kvo si! izrazqvam mnenieto si. moe lichno. ne go nalagam, a go zashtitavam! ne s predpolojeniq a s fakti.
vseki s problemi te ti. moga da ti kaja tochno kvi sa ti problemite i bez da te poznavam. tova che ti ne mojesh da kajesh nqkoi tochno kakyv e .. veche si e vypros na psihika. nachin na mislene koito ti nqmash.
kakto beshe kazal edin poet. tezi koito te mrazqt, te mrazqt zashtoto iskat da sa kato teb.
samo che zaradi teb syni se otklonqvame strashno mnogo ot temata, za tova prosto go priemi i mlykni.
----
na nikoi ne mu haresva mnenieto mu da byde iztrito, ne i bez obqsnenie, ne i bez fundamentalni dovodi, ne i bez osporvane. ne vijdam kakvo losho ima v tova da se znae istinata. nali v kraina smetka kym neq se celim! tova iska vseki .. da znae istinata!
samo che tq biva zatrita .. i za kakvo togava se borim. da pishem tova koeto iskat da vidqt moderatorite ili da pishem sobstvenoto si mnenie ?
Abe i men me triqt po nqkoi pat![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Kompexari sme tova e vajnoto pyk to drugoto shte si doide ot samosebe si![]()
Левски шампион але але!
Kva istina otri4am a???Kazah cqlata istina!!!Kvo ima da se luje tuka!!???Kazah vsi4ko koeto mislq tuk,zatova ima6e hora ,koito vednaga napadat!Za6toto tqh gi boli ot istinata!Opredeleno ti neznae6 kvi sa moite problemi ,dosta trudno 6te ti e da razbere6.Puk ako kaje6 ne6to ,edva li 6te e tova ,koeto si misli6.Mda taka si e vseki s problemite si!I az si spodelih problemite,na koito iskam da mi se otgovori kato na priqtel,a ne.............da se obijda.To tva mnenie.......malko ne mi e qsno kvi mneniq si ima6 kato 4ete6 suotveten problem.Az spodelqm problema si ,a ti zapo4va6 da obijda6,6to za mnenie e tova????Az ne ti iskam mnenieto za men,a za problema,nikoi ne te pita kvo ti e mnenieto za taq ,onaq.....![]()
Abe tova e.....nqma kvo da zanimavam drugite ot foruma s tova i da prevru6tame i taq tema v spor!!!!Govorete si po temata,4e q otklonih..![]()
свършват.
Xm, na men ne znam dali sa mi bili triti mneniq, rqdko obra6tam vnimanie kolko saNo predi vreme zabelqzah kogato mi iz4eznaha 100 mneniq
Redno e da se triqt mneniqta, kogato te sa protiv pravilata na foruma, nai-4esto tova sa obidi kum potrebitelite na foruma
Da ne kaja rugatni, za6toto i te sa 4esto sre6tano qvlenie
No se samnqvam 4e Utopiq e obidil nqkogo prqko, ne znam za kakvo mnenie stava duma, no o4evidno ne se e ponravilo na nqkoi ot moderatorite
No vseki ima pravo na mnenie, s tova sam saglasna, stiga tova mnenie da e v razmkite na dopustimoto
Predi mesec be6e pusnata tema ot roda na "tozi user ili onzi" (Utopiq ili Coki primerno, i sledva6tiq trqbva da izbere koi mu haresva pove4e), dvete sas fire_of_satan izrazihme negativno mnenie kum temata za6toto o4evidno be6e tupa! Moeto mnenie be6e moderirano ot Aia, a tova na fire_of_satan napravo iztrito, tova be6e varhat
![]()
Sega kato tova ne se ponravi na Aia zna4i tq e tozi koito re6ava i savsem ot "uvajenie" kum mnenieto na fire_of_satan go iztri nai-milo
Ujas!
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
doidohme si na dumata, i po rano iskah da pi6a po temata, no taka i takaПървоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
BSG ve4e q zasegna v tova otno6enie, nqmam ideq za koq tema to4no ide re4 v taq tema to4no, no mi pravi vpe4atlenie 4e smisleni istinni mnenie bezsledno iz4ezvat...4udq se za6to li, i sled toq slu4ai za koito govori tq se prisyedinih i kym podpisa na Utopia (ti taka i ne mi dade razre6enie, nadqvam se 4e ne syrdi6...), qvno nqkoi ot user-ite v toq forum sa mnogo 4uvstvitelni, ili moderatorite gi s4itat za takiva i re6avat da gi predpazqt ot nas zlobarite komplexarite i zlite nepro6tva6ti na nikogo useriami neka, neka si triqt kolkoto iskat
a Utopi mejdu drugoto kaza ne6to koeto mnogo mi haresa, za tova 4e ne e nujno da poznava6 nqkogo, a e nujno samo da porazgleda6 postovete mu i na4ina mu na izrazqvane za da moje6 da dobie6 predstava i edva li ne da pravi6 psiho profil, brao![]()
Give me your best shot motherfucker!
аз имам въпрос, защо мнения, който изразяват някаква позиция или мнение, се трият, ако вижданията не се препокриват с това на модераторите, а тези мнения, които наистина трябва да бъдат изтрити си стоят?
наистина бих искала да получа отговор...така де, ако може...
и до колкото виждам заглавието е "Предложения, похвали и критики към сайта и екипа", защо никога критиките не се приемат , а биват изтривани?
- Обичаш ли ме?
- Повече отколкото може.
- Колко може?
- Не може.
- Въобще ли?
- Изобщо.
Бихте ли ми дали конкретни примери за изтрити мнения, не самите тях де... ами какво е било писано в тях... защото така като говорите без примери незнам за какво точно става дума.........
А и не усещате ли как си противоречите..... хем казвате, че няма модератори, хем се оплаквате, че мненията ви са изтрити или модерирани ?!?!
Виж сега точен чудото модератор да влезе един път на 100 години става това никой не го отрича, но като цяло липсва модераторски контрол, затова пък е налице модераторски произвол (справка раздел "Секс" няма модераторски контрол, а виж колко потребителя се оплакват от модераторски произвол)!Първоначално написано от ceco
![]()
Левски шампион але але!
^npocTo^a3^f^, v lichno moq iztrit sega na skoro post beshe v taq tema http://www.teenproblem.net/forum/viewtopic.php?t=5657
fire_of_satan, .. zaiche ;) ako trqbva da sme tochni ti daje ne si me i pitala dali moje da se prisyedinish .. :) heh .. razbira se che ne se syrdq .. vinagi ima mqsto za oshte hora v kluba na kompleksarite :)
ami bqh ti pratila li4no, i sled kato ne polu4ih otgovor nqkyde okoloПървоначално написано от Utopia
sedmica re6ih 4e pak nqma da vlezne6 v site-a dylgo vreme i zatova go slojih i misleh da ti napi6a vse pak o6te edno li4no, da ti kaja kakvo sym napravila i dali ima6 ne6to protiv...no zabravihqvno nqkoi li4ni misteriozno iz4ezvat...mnogo stranno
pyk po temata, za tova iztrito moe mnenie...ne bqh psuvala nikoi, osven ako flooder ne se s4ita ve4e za ujasna obida...nai mnogo da sym kazala 4e temata e typa...a vyprosa mi e kak moderatorite vse uspqvat da izdebnat podobni na6i mneniq i vednaga da im biqt delita, a tiq temi v sex pylni s vulgar6tini psuvni i bezsmilici si stoqt sys sedmici...i ne mislq 4e horata si protivore4at, moderatori trqbvat, po vyzmojnost otgovorni i tolerantni, a ne hora koito da moderirat mneniq i da pi6at- molq pi6ete po zadadenata tema, nima ve4e nqmame pravo da izqvqvame nedovolstvoto si? na mene ne mi e za ednoto mnenie, vyprosa e principen....tvyrdq 4e trqbva da se pi6e po zadadenata tema...no mislq 4e li4no az sym syvsten user koito nqma za cel da pravi 3000 mneniq, i nqma za cel da pi6e bezsmilici vyv vsqka vtora tema kato naprimer "ami ne znam", i kogato sym pisala po dadena tema ne v neiniq smisyl to mislq 4e e bilo s osnovanie, ne tvyrdq sy6to 4e vsi4ki izkazvaniq sa mi stoinostni i dobri, no se staraq pone...ne znam, nqkak si ne e 4estno vse pak![]()
Give me your best shot motherfucker!
Лични съобщения ( Нямате непрочетени съобщения ) i ne e myrdal toq nadpis .. meseci :/
[quote="fire_of_satan"]
mnogo stranno
pyk po temata, za tova iztrito moe mnenie...ne bqh psuvala nikoi, osven ako flooder ne se s4ita ve4e za ujasna obida...nai mnogo da sym kazala 4e temata e typa...a vyprosa mi e kak moderatorite vse uspqvat da izdebnat podobni na6i mneniq i vednaga da im biqt delita, a tiq temi v sex pylni s vulgar6tini psuvni i bezsmilici si stoqt sys sedmici...i ne mislq 4e horata si protivore4at, moderatori trqbvat, po vyzmojnost otgovorni i tolerantni, a ne hora koito da moderirat mneniq i da pi6at- molq pi6ete po zadadenata tema, nima ve4e nqmame pravo da izqvqvame nedovolstvoto si?
Здравейте, нека и аз взема отношение по темата, относно Utopia убеден съм, че изтритото ти мнение, което никой не знае какво е било, е било изтрито правилно, след като е имало нарушение на правилника, тъй като всички модератори са много добре обучени как да си вършат работата.
fire_of_satan, първото нещо, с което бих искал да започна е това, че би било добре да прочетеш ПРАВИЛНИКА НА ФОРУМА и да се опиташ да го разбереш.
"nai mnogo da sym kazala 4e temata e typa"
"II.Задължения на потребителите
9.Да НЕ публикуват мнения, несвързани със зададената тема.
10.Да НЕ публикуват мнения, които с нищо не помагат на потребителя,
пуснал темата ("neznam", "taka e", "ne moga da ti pomogna", "ne se
seshtam" и др.) "
Всяко едно мнение, като твойто трябва да бъде изтривано незабавно от нас модераторите, защото мнения от този сорт" nai mnogo da sym kazala 4e temata e typa" са абсолютно безполезни за потребителят пуснал темата и за потребителите, които се интересуват и пишат по нея!!!
И накрая искам да завърша с това, че аз като потребител с ранг "Контрол Модератори" съм доволен от работата на екипа и при първа необходимост, ще има нови попълнения.
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html
"nai mnogo da sym kazala 4e temata e typa"
symnqvame da go e kazala samo s edno izrechenie. do kolkoto vijdam az Margoto vinagi si zashtitava mneniqta sys solidni dovodi.
9.Да НЕ публикуват мнения, несвързани със зададената тема. e tova e malko .. :? netochno .. dokato chetesh mneniqta i pishesh tvoeto vlizash v nqkoi rasyjdeniq, .. i malko ili mnogo osnovniq vypros na temata moje da se izmeni.. za dobro ili za losho zavisi ot sluchaq, .. no edno e qsno. razyjdavaneto vodi do progres. zashto trqbva da se zabranqva ?
Имаше тема със заглавие "PROBLEM" гледам модераторите са я вазирали, както и другите тъпи теми, но се надявам ако са прочели моето мнение по темата да ми кажат тука или на ЛС как точно да си оправя проблема. Много е неприятно така, затова ако знаете уведомете ме!![]()
Левски шампион але але!
не, никой не си противоречиПървоначално написано от ceco
има малко модератори, които не стига и не си вършат свястно работата. просто събери двете неща и се получава
а все пак..така де..понеже...не за друго, любопитна съмще получа ли отговор, защо съществуват теми, които не са по правилника /и повярвайте не са малко!!!/ при положение,че всички модератори са МНОГО добре обучени да си вършат работата?! и как така става,че все по-често се изтриват мнения, изразяваща някаква отрицателна позиция към форумът ?
- Обичаш ли ме?
- Повече отколкото може.
- Колко може?
- Не може.
- Въобще ли?
- Изобщо.