- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Шофьори, колко, какво и къде сте карали?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Карали ли сте някога кола?
И каква? И какво ви се случи? Питам защото обожавам да карам, а нямам книжкаиии ако някой има различни интересни случки да разкаже тук !
Аз например веднъж щях да блъсна една крава, защото забравих да пусна съединитела
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Mi karal sam edin moskvi4 predi ... 7-8 godini demek sam bil malak ... abe ne sam karal ma znam kakina4e kolelo karam po4ti seki den
se pak trqq se hodi na daskalo :P merak mi e da karam trqmvai :P ama ot oneq deto dryn4at kato 11-kite

Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Карал съм Жигула. На москвича на дядо ми съм оправлявал вулана само от седалката до шофйора щот тогаа бях малък. И съм карал Фолкс Ваген пасат комби (на баща ми) като бяхме на риба и щяхме да паднем в едно дере. И съм Карал Ауди беше мн яко с автоматични скорости. Бяха ни дошли на гости едни риятели и Жената нещо и стана лошо пък щяха да остават да спат у нас и нямаше хапчета вкъщи и тя нямеше и всички бяха зверски пияни само аз естественоне бях помирисал алкохол и се наложи да я закарам до аптеката в центъра. Добре че нямаше куки по пътя

O6te samo volana da durja mi razre6avatne iskam da botyrqsam kolata nqkude za6toto az az mn si treperq za jivoteca kakto kazva maika mi

Tova e kazano vednuj i moq istina sega e mujut nemoje da e muj ako jena ne go priznae!!!
Карам от 13 годишен. Преди 3 месеца взех книжкатаКарал съм Москве (и пак си го карам :P ), Лада, Опел....опитах с трактор, ама там яко дупе трябва. Оня ден пробвах и автобуса на чичо ми
...лудница....мисля да стана шофьор в "Бургасбус".....

Това е мечтата ми.... цял ден ще въртя геврека и "Веселина"-та да свири..

Смятам, че съм добър шофьор
само едно ПТП откакто имам книжка (то преди това не се броят :P ) И най-интересното беше, че като пристигна патрулката, излезе не друг а баща ми
Няма да разказвам повече....

Малко по-малко от година ми остава да взема книжка и сериозно нямам търпение.
Карал съм .... Трабант - Тва ако можеш да го караш можеш да караш всичко, москвич, лада, Форд, Сузуки и Ауди ... тва е май което съм карал...
Като взема книжката се надявам да се сдобия с една Форд Фиеста или Пежо 205 да кажем ама ще видим .. има време
То и аз се надявах преди да взема ама.....Първоначално написано от Simply Lethal

Баща ми викати добре ли си

Да я потрошиш на втория месец. Затова
Лада като за начало

И още я чакам тая Лада (ама съм казал под Седмица не падам) :P
Сега тайно се надявам на сестра ми да отпусне хилядарка + малко от мен(току виж съм скочил на Кадет :P

)
Още преговаряме..

Ненене със сигурност ще взема някаква кола. Така се надявам де... Ако толкова пък не стигат кинтите, вземам един трабант и тва е... Важното е да върви горе долу и вътре да дъни музиката
Na4i i az nqmam knijka o6te no sam karal! Na4i imame Lada moq koqto q praq koto si izkam i Mazda323F imahme i Opel Calibra ama tatko q razmaza i se e samo lamarinaDo sea sam se blaskal 2 pati kogato sam karal az i 2 ta pati na edno i sa6to mqsto i se kalnika na ladata zaminava6e e to dobre 4e za ruskite ma6ini 4astite sa evtini

Tei 4e kat zema knijka si prodaljavam na Lada dokato ba6tata ne re6i da mi zeme ne6to

I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Ам... Аз макар и момиче много си падам по колите и още на 12 баща ми ме научи да карам кола. Е, веднъж щяхме да влезем в една нива, ама т`ва е отделен въпрос...Може да се каже, че доста съм запалена на тази тема и най-вече се интересувам от "Мерцедес"-и.
Един приятел (той е на 14г.) преди два дни кара един такъв и направо му завидях... :P И аз искам CLS...!

Braoo i az iskam da pokaram takav ama nqma tei 4e se primirqvame s koto imame
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
i az vednaj tova lqto probvah da karam kolabqh na edni skali s priatelki i doide bratov4ed mi s kolata mu. mnogo "qka" kola-lada. kazva se 4erveniq vqtyr
ta,toi se saglasi da se probvam i tragnah az,ama 6tqh da se blasna v edna ograda i se otkazah...dosta neuspe6enm opit bih kazala
No MaN, No CrY!!!
\m/