- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Гледахте ли по канал 1??? :)
Ще цитирам Амет - Парата, парата братчей, парата прави играта - това е!![]()
Левски шампион але але!
a koq bese pesenta ne kaffe![]()
Родена е в българия има българско гражданство значи е българка тва дето ми го разпраяш е се едно да кажеш на негрите в Америка че не са американци а са африканциПървоначално написано от French-Kiss
![]()
People Like You Just Fuel My Fire
Изобщо не знам за какво става въпрос!![]()
Левски шампион але але!
Ако Слави се окаже прав, ще му направя евала. Друг е въпросът, че и той самият, ако можеше, би скалъпил подобен сценарий в своя полза. Очевидно обаче този път някой се е оказал по-амбициозен и предприемчив от него.
Така или иначе, песента на Каффе в никакъв случай не е най-хубавата и не би ни представила най-добре в чужбина. Което е тъжно - че някой е готов да харчи много пари, без да е сигурен, че има достойна причина за това. Не казвам, че Слави и Софка щяха да ни представят кой знае колко по-добре, но все пак песента им ми се струва малко по-атрактивна от първо прослушване поне.
Като се замислите, Слави реално постъпи много далновидно. Според мен има реален шанс организаторите да се стреснат, че той може да се окаже прав, да канселират част от вотовете за Каффе /ако се докаже, че са изпращани организирано от някакви определени сим-карти/ и тогава да обявят за победител втория в класирането, а именно евентуалният лидер след Каффе - Слави.
Въпросът е дали наистина ще им стиска на тия от БНТ да постъпят така. Не бих искал да съм на тяхно място в момента.
Вярно е обаче и друго - че формално погледнато, организаторите нямат никаква вина за инцидента. Никой не може да забрани на никого да купува сим-карти и да организира масово гласуване. Трябвало е да се сетят предварително да елиминират подобна възможност, ама не са се сетили. Така че, дори и да оставят Каффе да победят, пред съвестта си ще са чисти, че няма нищо нечестно.
a az moje li da vi pitam znaete li ot kude moga da si izteglq toq prosluvut final,za da go izgledam????V momenta slu6am pesenta na Kaffe za purvi put i moga da kaja,4e ne e ni6to,koeto bi privlqklo uhoto,ne mi haresva vuob6te!!!!Ne sum i fenka na Slavi,o6te po-malko puk na Sofi,oba4e pesenta im mi haresva.Az neznam vie tuka za kakvo sporite?!Dali e na bulgarsi ili angliiski - na praktika tova nqma zna4enie,estestveno e po-dobre da bude na rodniq ni ezik,se pak sme bulgari i ne u4astvame v toq konkurs,za da pobedim,ami za da predstavim Bulgariq dostoino i to s Bulgarska pesen.No i tuk ima NO,za6toto i EDINSTVENI ne e bulgarska,ima orientalsko zvu4ene,tursko zvu4ene.A puk za pesenta na Kaffe vuob6te i duma da ne stava-tova ne e bulgarsko,puk i dori i na angliiski e bokluk,nito e silen texta,nito ni6to.Tova dali nqkoi e platil-neka si pla6ta-ima pulnoto pravo,nikoi ne moje da mu zabrani.Za izkazvaneto na Slavi ne moga ni6to da kaja,nqmam konkretno mnenie.Vse pak ako nqkoi znae kude moga da si drupna tova izkazvane na Slavi - da mi kaje pls!!!