.
Затворена тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Guest

Kakvo te spira da pravish seks, kogato go iskash?

Zdraveyte, iskam da razkaja edna istoriq i da poiskam syvet.
    Predi poveche ot godina vidqh za pyrvi i posleden pyt edno momche. Zapoznahme se sluchaino vyv forum, no nito az nito toi sme tyrsili priqtelstvo po I-net- prosto taka se poluchi. Reshihme da se vidim. Kogato vidqh tozi myj- bqh ubedena che iskam da pravq seks s nego. Iskah go, moje bi, oshte v onazi vecher, kogato se zapoznahme. Mislq, che ako tova beshe stanalo sega, a ne predi godina- shtqh da spq s nego- na pyrvata sreshta, no togava ne bqh gotova........
    Prichinite sa mnogo. Az go haresah, haresah vsichko v nego- vynshnostta, intelekta, dori nagliq , leko samovliuben harakter. Vidqh, che pone fizicheski az go privlicham, a i toi si go kaza. Nikoga predi i sled tova ne sym ostavqla nqkoi myj da mi govori tolkova otkrito i dori vylgarno za seks , kakto toi. A oshte po- strannoto e , che na men togava mi haresvashe tozi razgovor. Haresvashe mi tova "losho momche", zashtoto toi ne se pokoleba da mi obqsni kolko pyti e pravil seks sled pyrvata sreshta i kak po- printsip go pravi nai- mnogo sled vtorata......
    Az iskah da pravq seks s nego! Iskah, vypreki, che osyznavah, che e prosto broikadjiq, che nqma i nqma da ima chuvstva kym men. Iskah, zashtoto toi me privlichashe kato myj, kato chovek s koito da prekaram edna nosht. ZASHTO NE GO NAPRAVIH?
    1. Zashtoto moje bi iskah da imam neshto seriozno s nego.
    2. Zashtoto togava, a i sega , vse oshte ne sym imala takiva otnosheniq s myj(t.e. vypreki, che togava bqh na 18, a sega sym na 19- ne sym pravila seks). Malko e stranno pyrviqt ti pyt da e sled pyrvata sreshta s nqkogo, ne mislite li?
    3. Zashtoto , moje bi, me beshe strah- vse pak go poznavah ot nqkolko chasa.
    Kogato se razdelqhme- toi me popita- "Vyv vas li da te zakaram, ili pyrvo v nas?" Dori ne uspqh da se zamislq- instiktivno kazah "V nas". Toi mi otvyrna "Dobre. Moje bi na vtorata sreshta?" Kazah "Moje bi da, a moje bi ne". Zashto go kazah ne znam, no go napravih, a pribiraiki se v kyshti, veche si mislih, che kogato go vidq za vtori pyt, shte imam dve alternativi: ili dnes sym bila podvlastna na chara mu i shte razbera, che e vsyshtnost obiknoven svalqch, ili shte mu se hvyrlq na vrata.
    Za syjalenie vtora sreshta nqmashe- toi na nqkolko pyti mi urejdashe takava, a posle q otmenqshe po nqkakva si prichina. Ne mu vqrvah na prichinite, no ne mu se i syrdeh. Kogato se zasechem v ICQ, ili nqkyde drugade iz I-net, toi vinagi kazva " O, gotinoto matse! Koga shte e nashata vtora sreshta?" , no.......vtora sreshta nqma.
    Sega kogato mislq za tova vse se chudq- trqbvalo li e da napravq tova , koeto sym iskala v onazi vecher ili ne? Zashtoto moje bi, dori da bqh spala s nego togava- pak nqmashe da ima vtora sreshta, a moje bi - shteshe da ima?
    Fakta e samo, che ne sym izpitvala takova silno chisto seksualno vlechenie kym drug myj. A sega dori ne pomnq kak izglejdashe tozi. Mislq, che toi e minalo i ne trqbva da si go spomnqm, no za syjalenie vinqgi, kogato nqkoi me uhajvq go sravnqvam s onazi vecher, i vinagi neshto mi lipsva. Tova neshto e jelanieto da pravq seks.
    Kajete mi- trqbva li da chakam pak tova jelanie? I trqbva li da mu se podchinq dori da doide v nepodhodqsht moment, kakto togava?...................A i moje bi- trqbva li da potyrsq otnovo onzi myj?

BEZ KOMENTAR!!!!!!!!!!!!!!
    Tova e kazano vednuj i moq istina sega e mujut nemoje da e muj ako jena ne go priznae!!!

Повече от фен
    ami kogato iskash neshto tolkova silno i si gotova da nosish otgovornost za deistviqta si i posledicite ...ne vijdam prichina zashto da ne go pravish...Az lichno ne sym takyv chovek no to vsichki sme razlichni...shto te ustroiva ediniq sex a qvno che tva iskash ne vijdam zashto se chudish tolkova mn ... A da tyrsish li tova momche ... ako iskash nego-da,ako iskash trypka prosto-nameri si nqkoi koito da ti q dade
    Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...

Истински същественото е невидимо.

http://tuleni.hit.bg/indexbg.html

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    Цитирай Първоначално написано от AMG-to
    a stiga glupusti be (kuv e toq roman)

Po4naha i pisateli da stavat basi
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

Guest
    Nekasa4a, AMG-to и pink_lady, щом нямате какво да пишете в темата (или ви мързи да я прочетете, защото е дълга), просто не пишете нищо

По темата... Ами, мила, честно да ти кажа случвало ми се е не същото нещо, но много близко до твоя случай. Много готино момче, умно, нежно, внималтено, същевремнно се падаше от тези "лоши момчета", всичко в него ме подлудяваше... И той като твоя беше бройкаджия, знаех, че не изпитва никакви чувства към мен, просто сексуално желание. Точно заради тези неща, макар и толкова много да исках да правя секс с него, просто не го направих. Може би сгреших, а може би не... Никога няма да разбера.
    Истината е, че да... съжелявам, така или иначе ми беше мъчно, поне да бях спала с него...
    Дали приятелите ми ме разубедиха да не го правя, не знам... но съжелявам, адски много съжелявам, защото беше невероятен... Ще си остана само с хубавите спомени от него...
    От тогава съм си взела поука, да не мисля толкова много преди да направя нещо. Просто се отдай на "вътрешното си аз" и мисли на момента, без да се интересуваш от последствията... От лошо, по-лошо винаги има...
    Не знам какво бих могла да те посъветвам, ако мислиш, че имаш още някакви възможности с този мъж, просто не ги пропилявай.
    Това е от мен.. Успех.

П.П.
    Ако искаш може да ми пратиш едно лично или майл да си поговорим по-подробно.

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    По принцип и аз действам на момента без много много да му мисля... ако толкова мн си искала незнам какво би те спряло. Обаче... една моя съученичка имаше абсолютно същата възможност, и за разлика от теб тя не я пропиля, а напротив. Незнам дали съжалява, но се е*а с човек, когото познаваше от 3 часа!!! От ЧАТА! И после да не ти разправям как я тормозеше да се срещат пак и т.н. А най-лошото е, че и се лепна едно именце, и даже тези, които не я познаваха я знаеха като тази дет с спала с някъф дето познава от няколко часа.

Мисля, че не трябва да съжаляваш. Ще имаш и много по-хубави възможности и много по-хубави преживявания
    Loving you is like breathing... how can I stop?!?!

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    da ne si zodiq vezni....takova kolebanie takava razpraviq sys sebe si
    po-spokoino, tova vreme kolkoto i da si go spomnq6 kolkoto i da go misli6 nqma da se vyrne, za6to prosto ne napravi6 vsi4ko vyzmojno da zabravi6 za slu4kata, ami ako be6e taka, ako be6e ako ina4e, a dali, i dali ne? nqma smisyl ot vsi4ko tova, kakvoto bilo bilo
    dali trqbva da go potysrsi6...hm edva li, mai e po dobre da si nameri6 nqkoi koito pove4e ti pasva na haraktera, nezavisimo dali te privli4a tolkova silno sexsualno ili ne, ne e nai vejen na sveta sex-a...pomisli za sebe si i izberi nai dobroto, aide uspeh

Give me your best shot motherfucker!

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    ami moje da te sprat mn ne6ta , naprimer ako roditelite na nqkoi ot dvamata se vurnat (dokato ste vka6ti) ili ako se spuka kaputa i stane gafa ...

Човек се учи от грешките си и от сложните ситуации... другия път ше знайш к'во да напраиш в подовна ситуация, а ако продалжаваш така да сравняваш всеки с онзи.. сигурно няма да срешнеш такъв човек, щото се пак всеки си има свои навици и индивидуалност.. така че ако ти се иска толкоз.. Мисля, че не тряа да го чакаш.. Не заштото няма да го намериш..а заштото втора такава среша с него няма да имаш... първия път си е първи..поече няма да има..ади усПех

bRinG y0uR SkiLLs f0r The BaTtLe !!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Nekasa4a
    Цитирай Първоначално написано от AMG-to
    a stiga glupusti be (kuv e toq roman)

Po4naha i pisateli da stavat basi
    haha dam verno e tva golemi pisateli

Град
    Na Slunceto

napulno te razbiram

az sam momi4e, samo 4e sam na 16 godini. imam si priqtel ot 1 godina i 2 meseca. lubovta ni e kato ot prikazkite.obi4ame se i tn.....no ima edin golqm problem, a imenno tova, 4e me e strah ot 1 put. iskam, no ne moga i az syshto kato teb, makar 4e pi nas otno6eniqta sa po-seriozni. i znae6 li kakvo osyznah??? nie momi4etata se strahuvame, sled kato prespim za 1 put s nqkoe mom4e, da ne budem smqtani za porednata brojka, za6toto tova se slu4va vednyj v jivota i vsqko momi4e malko ili mnogo si me4tae , vsi4ko da bude nezabravimo. smqtam, 4e i pri tebe e ne6to podobno. drug argument e tova, 4e vsi4ki 4akame podhodq6tiqt 4ovek. moje bi i ti si se zamislila "dali tozi e podhodq6tiqt?" nqkoi den kato otkrie6 istinskata lubov, koeto iskreno ti go pojelavam, shte razbere6, 4e ne si sgre6ila v onazi ve4er, za6toto shte mu se otdade6 izcqlo i samo na nego, a vqrvai mi, toi 6te go oceni tova.
    ne trqbva da syjalqva6 za ni6to v jivota ti. tova e bilo prosto momentno 4uvstvo, no tui kato 4ovek vinagi se stremi da ima tova, koeto nqma ili kazano nakratko toi e neshto kato nesbudnata me4ta i ti ne si imala vyzmojnost da go opoznae6 6to za 4ovek e, si ostanala s vpe4atlenieto, 4e toi e idealen. no pomisli samo, kolko o6te takiva mom4eta shte sre6tne6. moje da si misli6, 4e toi e edinstven i nepovtorim, no nqkoi den 6te me razbere6.
    e...moje i da ne si me razbrala mnogo dobre. ako e taka mi pi6i na e-maila : sunny_girl_bg@hotmail.com

Сега нещо,което е кратко и наистина
    полезно:Всеки момент е още един шанс!!!
    Запомнете го!!!

mislq 4e,ako ne si bila devstvena,mozhe bi i struvalo da napravi6 tova,no 6tom si devstvena vse pak,po-dobre ne.prosto zaguba na devstvenosta e dosta ma4na rabota,nqma ni6to ob6to sas fantasti4en sex.taka 4e napravi go sas 4ovek na koito ima6 doverie.
    стига приказки!

Guest
    Bez KONTUREN

Фен
    Град
    Sofia
    1.Влака върви по разписание който го изтарве гори !
    2.Секс при всяка възможност
    3.Подобре късно от колкото никога

Неграмотните също са хора!

Фен
    Град
    In The MiDdLe Of NoWhEre
    Awe kvi sa tiq temi be bratleee...
    siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??

predi vs ti si ima6 principi i 6tom za teb e neuda4no da spi6 s nqkoi na purvata sre6ta na4i ne e trqabvalo.a puk toi neznae kfo gubi kato samo otmenq sre6ti.
    malka sladka krasiva no nai ve4e skromna

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Стара тема!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си