.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    ади
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от _baller_
    bahti kak lyjete momi4eto oba4e!
    ами всъщност не ме лъжат ... щото разбрах, че за гаджето ми не са важни бомбите ами това което съм ..
    ако за теб най-важното в 1 момиче е колко големи са и циците - много лошо говори това за теб ... че не си достатъчно дораснал, за да оцениш качествата в 1 човек... или че си доста простоват ... искрено се бих радвала, ако е първото.
    и ти пожелавам да си хванеш някой ден нормално гадже.

п.с. всичко е ОК

Супер фен
    За мен това са избиване на комплекси без причина
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

ади
    Guest
    а според мен, ако не бяха хората тука, щях още повече и повече да се комплексирам
    дажи днеска си се размотавах и без сутиен ....
    всъщност никой не забеляза

Град
    Sofia City
    damn girl....v toq forum dosta malko hora pi6at verni, pravilni, istinski ili kakto iskate gi nare4ete ne6ta! dosta hora si mislqt 4e znaqt mnogo no samo se zablujdavat. Interesno mi e oba4e da 4eta tfa e... i`m out....
    `Only the Strong Survive`

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от korn___
    ako naistina te obi4a na nikoi nqma da kaje i 6te te prieme takava kakvato si moje i da se smoti ne6to no tva e normalno tva e fizi4eska reakciq na samoto tqlo no ako naistina te obi4a 4ustvata 6te nadeleqt na d si4ko spoko aide uspeh

Напълно съм съгласен с теб!Така е, щом се говори за любов, значи няма защо да се притесняваш, но въпроса е дали наистина те обича.Ако е така, пълен напред!!! :P
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Guest
    Решението е ясно!!!
    Ръпай яко мекици, да направиш голям ГЪЗ, и с него ще компенсираш циците!!!
    Деба, все аз ли да ви уча?

Не ям шкембе чорба. Напускам.
    Пу деба

Град
    Sofia
    wavnoto e da ne ti puka!!!
    ako e normalen a ne nqkoi idiot nqma da sedne da ti se podigrava ili da razkazva...zatova ne si vinovna ti , ne si si gi izbirala sama,a puk i da ti kaja tova ne vinagi e nedostatuk!!! da ne ti puka kakvi sa ti gurdite!!!

Град
    Bulgaria,Varna
    em .. ne mahai sutiena \/
    relax take it easy ;}{}

Re: за гърдите .. и секса ..

Цитирай Първоначално написано от Fallen_angel
    Цитирай Първоначално написано от ади
    страх ме е, че няма да ме приеме такава каквато съм ...
    А ти да не си мислиш, че гърдите те правят такава каквато си...?!?!?Ами това е адски глупаво!+ това ако това за него е проблем...ясно колко те "обича"
    Няма какво да се притесняваш,както казаха преди мен-не си първата,няма да си и последната!

Повече от фен
    Не мисля, че ще ми направи впечетление това!Но щом теб те притеснява това не си махай сутиена или просто се загърни с одеалото

Темата е стара!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си