- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- за гърдите .. и секса ..
ами всъщност не ме лъжат ... щото разбрах, че за гаджето ми не са важни бомбитеПървоначално написано от _baller_
ами това което съм ..
ако за теб най-важното в 1 момиче е колко големи са и циците - много лошо говори това за теб ... че не си достатъчно дораснал, за да оцениш качествата в 1 човек... или че си доста простоват... искрено се бих радвала, ако е първото.
и ти пожелавам да си хванеш някой ден нормално гадже.
![]()
![]()
п.с. всичко е ОК![]()
За мен това са избиване на комплекси без причина![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
а според мен, ако не бяха хората тука, щях още повече и повече да се комплексирам![]()
![]()
дажи днеска си се размотавах и без сутиен ....
всъщност никой не забеляза![]()
![]()
damn girl....v toq forum dosta malko hora pi6at verni, pravilni, istinski ili kakto iskate gi nare4ete ne6ta! dosta hora si mislqt 4e znaqt mnogo no samo se zablujdavat. Interesno mi e oba4e da 4etatfa e... i`m out....
`Only the Strong Survive`
Напълно съм съгласен с теб!Така е, щом се говори за любов, значи няма защо да се притесняваш, но въпроса е дали наистина те обича.Ако е така, пълен напред!!! :PПървоначално написано от korn___
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
Решението е ясно!!!
Ръпай яко мекици, да направиш голям ГЪЗ, и с него ще компенсираш циците!!!
Деба, все аз ли да ви уча?
Не ям шкембе чорба. Напускам.
Пу деба
wavnoto e da ne ti puka!!!
ako e normalen a ne nqkoi idiot nqma da sedne da ti se podigrava ili da razkazva...zatova ne si vinovna ti , ne si si gi izbirala sama,a puk i da ti kaja tova ne vinagi e nedostatuk!!! da ne ti puka kakvi sa ti gurdite!!!
em .. ne mahai sutiena \/
relaxtake it easy ;}{}
Първоначално написано от Fallen_angel
Не мисля, че ще ми направи впечетление това!Но щом теб те притеснява това не си махай сутиена или просто се загърни с одеалото![]()
![]()
Темата е стара!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!