- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво мислите за наргилето ?
Не съм го пушила и не смятам
JESTOKO E!!!!
100% Си прав !!! Като изядеш едно шкембе с 2-3 филии хляб си много по-добре, а ако има и биричка...Първоначално написано от ^efas^^
прияде ми се
Абе по-добре да се натъпча отколкото да пуша-като пушиш огладняваш, а ако караш по цял ден скейт корама ти започва да стърже...а ако не ти се яде шкембе...има други вкусотии които можеш да си купиш за 1.60-2лв
-
Иначе за наргиле... на нова година си дръпнах веднъж...ама с к'во го бяхме напълнили...нямаше такъв тютюн и ползвахме есенция от ябълка...БХАХАХАХАХХАХАХАХ АХАХХАХАХАХХАХАХХА БЕШЕ ЛУДО, като си спомня за това ми се пуши ябълка или боровинки![]()
![]()
![]()
-
АБЕ ХЕЛИЯТ Е НАЙ-ЯК !!!
po zavdeniqta ti davat aromaten tiutiun nikva po golqma razlika az imam nargile i pusha koz i e malko po 4ist dima
ball till i fall
Оооооо това колко е яко! Мисля и аз да си купя. Няма такъв кеф като да си седиш и да си пафкаш наргиле.
не съм пробвала никога
таквоз нещо ам мн хора
го хвалят хм...ми не
бих отказала се пак ве4е
нищо не губя![]()
Ако току що сте си намазали филия с лютеница, то непременно ще я изпуснете на най чистото място около вас и филията непременно ще падне с намазаната страна надолу.
i az mislia tva liato da probvam na kranevo edni poznati imatПървоначално написано от e4o
![]()
от един месец се каня да пробвам и се се получава да се отложи.точно днес си мислих да ходя
казвали са ми, че е много яко :P[/b]
He who stands atop the highest pyramid of skulls can see thе furthest.
Tva e strahotno!![]()
Ne pu6a..a taq godina hodih v Dubai...ta-tam nqma6e kak da ne opitam-ima na vsqka kra4kaHubavoto be6e oba4e,4e pu6ih za purvi put qbulki i kanela..
))V nargileto slojiha samo tva..a ne trevi i dr.
Super e..
"Under His wings,I'll find refuge.." Psalm 91
напълно си права,само наркоманчетата го пушат с трева,истинското наргиле си е с истински тютюни.еми аз сигурно съм пушила наргиле най-много от всички тук щото пуша всеки ден да не говорим че си имам вкъщи.
иначе 6u6inka наргилето не се прави с трева така го правят само наркоманчетата - вместо вода-водка и вместо плодов тютюн-трева.
Иначе обожавам наргиленчо ( ) и го пуша със всякакъв тютюн. Много яко да си пафкаш сама и да ти се замая главата така че да не можеш да гледаш обаче е много по-0леко и безопасно от цигарите така че вкъши си пафкаме заедно цялото семейство
и е супер готино,имам сси едно в нас и често пафкаме![]()
Aве то било хубаво нещо ве![]()
наскоро пробвах и беше яко![]()
[quote="Анонимко"]еми аз сигурно съм пушила наргиле най-много от всички тук щото пуша всеки ден да не говорим че си имам вкъщи.
иначе 6u6inka наргилето не се прави с трева така го правят само наркоманчетата - вместо вода-водка и вместо плодов тютюн-трева.
пафкаме заедно цялото семейство
да ама не!
не само ти си имаш вкъщи, колкото до тревата-
Когато е било измислено ниргилето, тютюна още не е бил донесен от Америка, което зна4и, 4е се е пушело нещо друг-о.
имайки предвид, 4е най- старите бълбукащи приспособления произхождат от средния изток, откъдето произхожда и конопа, отговора е ясен.
ниргилетата ги пълнят или с плодов тютюн или с хашиш, или и с двете..
Въпрос ан вкус
пушенето през воден филтър е за предпо4итане от пушенето в лула или в хартийка, защото водата охлажда дима до температура, при която катраните кондензират, и полепват по димната камера и по марку4а, вместо по дробовете.
а ако вместо вода се сложи алкохол , резултата е надишване с алкохол, което наистина не е рахат и кеф(кеф на арабски зна4и както "удоволствие, така и "коноп"), а дивотия..
a az ne sam pu6ila no mislq da probvam.edni poznati si pu6at redovno i kazvat 4e e mnooogo qko,po dobro ot si4ko koeto sa pu6ili
as puk probvah nai-nakraq, onq den na bala na brat mi, v diskotekata gadjeto na edna negova suu4eni4ka si nose6e i probvahme, mnogo be6e qko![]()
![]()
eeeeee nargilenceto e the best.Vednaga sled kato pushih si zex edno samo za men malko e ama mi e perfektno.Ponoakoga si go pusha s koz drug put s tutun abe razli4no![]()
ахах Наргилето си е супер раота майна...няма такоа нещо.. имам 2 в нас и при сяка възможност си пафкаммноо е яку :P :P
![]()
ЖеНиТе , Вятърът и КъСмеТа Се ПроМенят Най - БъРзо ! ! !
Suuuuuuuuuuper qko e![]()
Don`t try to fix me i`m not broken!
[/url]
Е то попринцип е наи яко,щото е наи леко.Иначе си зависи с къв тютюн го пушиш.
Ами...скоро пробвах, беше с вкус на ягода..и наистина си е суперско..ама да не прекаляваш с него естествено..така от време на време само:>.
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
МНоооо яко ама ако е с хубав тютюн... :P
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"
я само ме светнете колко пари горе долу струва едно наргиле че искам да си взема
На този свят никой не умира девствен-живота преебава всички!!!
Aз ще успея! Не го казвам от самонадеяност, просто вярвам в себе си!
ARNOLD SCHWARZENEGGER
около 50 лева-някво дет става
аз иначе не съм пробвал,няма и да пробвам вероятно,защото
ТЮТЮНОПУШЕНЕТО Е ОПАСНО ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ
Ко яли?-Пили.
Ко пили?-Със зели.
Нещо подобно е и този форум
mii...nargile kyt nargile....
zavisi sus kakvo she go zaredish![]()
Ми мене много ми харесваМоже би от нещата за ърпане то ми е любимото ^_^