.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Тема: БЕЛЕЗИ???

Цитирай Първоначално написано от [b
    aneD]Най-болезнената ми рана е душевна. Отвори се когато почина баща ми и още няма затваряне. Наистина хората са прави като казват, че много боли да загубиш близък особенно когато е и родител , но това е животът, една голяма борба и много болка
    Ne taguvai pls, opitai se da ne misli6 za tova, misli za hubavi ne6ta, vsqko zlo za dobro
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    Цитирай Първоначално написано от [b
    aneD]Най-болезнената ми рана е душевна. Отвори се когато почина баща ми и още няма затваряне. Наистина хората са прави като казват, че много боли да загубиш близък особенно когато е и родител , но това е животът, една голяма борба и много болка
    Ne taguvai pls, opitai se da ne misli6 za tova, misli za hubavi ne6ta, vsqko zlo za dobro
    Boli me Mislq za teb Reni......

Аз имам 3 белега.
    Единия ми е около 1,5см. от вътрешната страна на дясното коляно, но почти не се вижда. Той ми е от едно желязо на село.
    Имам белег и от вътрешната страна на левия глезен, но той е много мъничък и едвам се забелязва. Той пък ми е от един счупен буркан (пак на село).
    И третият ми белег ми е на рамото на лявата ръка, но предполагам, че повечето (ако не и всички) от вас го имат, защото е от ваксина като бебе. :P

Guest
    Palna sum.
    Imam na glavata ot sppukvane.
    Na lqvata kitka i malko kam dlanta - igraeh si s edni koledni ukrasi, zapalih edna i tq ze che mi sa lepna i ostana beleg.
    Imam i na pokazaleca otstrani na lqvata raka - ohapa ma edna ofcharka.
    Na kraka na kokala - padnah na edni jeleza kat malka.
    Na liceto - toi pochti ne se vijda- odraska ma nashto kuche (?!)
    Na dqsnata raka - beleg ot binta shtot si bqh puknala kitkata.
    Na leviq krak - dolu - beshe ma zahapal edin gaden pudel koito mi obraboti kraka napravo.

Ako se setq za oshte shte dobavq

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Belezi?Dam.po racete ot noktite na bratov4edka mi!
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

ami na lqvata ruka 2 malki belega ot kotka i na dvata kraka pri glezena,za6toto edin pat ne gledah kade varvq i se natuknah na 2 stara6ti kola,be6e boleznenoooooooooooooooooooo
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

hmm da! mi az imam mnogo pupki i poneje mrazq
    pupkite gi istiskvam i polse ostavat belezi ta
    za tova v liceto prili4am na tuko 6to razorana niva

Повече от фен
    Град
    На ЕдНо МяСтО
    Имам само един от куче..отстрани на крака..Ама аз си го харесвам

Words don't come easy to me...
    How can I find a way to make you see...
    I love you...I will fly to tha moon and back
    if you be my baby...

Повече от фен
    естествено че имам белези...фраш съм
    така започваме от главата надолу
    на слепоочието 1 от шарка
    на брадичката от л'лка(когато бях на 3)
    малко над дясната гърда от декоративното ми заиче
    имам над коляното(отзадната част) от куче...наръфа ме и...така
    на крака от колело и малко по-нагоре от бръснене
    на ръцете имам от котката ми и един почти незабележим на десния показалец от спринцовка(наръгах се без да искам)
    на дясната ръка изрязано едно D и едно П и една драскотина от плочка
    на рамото от ваксина(2 белега)
    на стъпалото...нз от какво
    и маи испуснах нещо ама не се сещам
    а да колената са ми по-тъмни(като малка падах само на тях и кожата сега не е гладка)

Голям фен
    Град
    ...Here In The Shadows...
    Ами имам на лицето отсрани по рождение ми е.Имам безброй на краката от падания и ухапвания на комари Мама ми е казвала,че имам белег някъде на подмишницата, но аз никога не мога да го видя.Този белег е станал, когато съм била бебе и аз незнам още от какво.2 ми показалеца са криви, защото си смуках пръстите до 7 A и пъпа ми е като топче Така си е останал

Доста белези имам - от падания, от ухапвания. Не ги харесвам, но и не намирам, че са грозни. Всъщност те са си част от мен и винаги ще бъдат. Всеки един от тях си е уникален сам по себе си за мен. А иначе ми е изключително интересно да знам белезите на другите хора, все едно чета приказка, някакви знаци.
    Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.

Mi to az imam samo 1.Ot kuchenceto mi,za6toto kato bqh po-malka si misleh 4e mnogo 6e mu otiva ako go grimiram puk to nebe6e na tva mnenie i re6i da me "grizne leki4ko".Ama to ve4e po4ti ne se zabelqzva...A imam i edin na rachichkata 6toto vednuj iskah da vidq dali mnogo boli ako si zagasi6 cigarata v rakata... I ot rqzane na venite imam,no ve4e ne si li4i vuob6te

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    Az imam dosta po racete te sa se ot dobroto staro vreme kogato trenirah boini sportove(kick box sled tva malko kiokoshinkai) imam i po krakata ot futbola ina4e takiva deto po rojdenie nqmam imam malko na ednata vejda toi mi e kato katastrofirahme s na6te Gore dolo sa tva
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

Imam na glavata kato bqh v detskata gradina se seshtam edin zametna s edno dyrveno kubche po men i az ne se otmestih i mi razbi glavata.
    Po kolenata kakto vsqko palavo dete sam padal i to mnogo ot kolela kamioncheta ot motor pistak sam padal ma nishto mi nqma imam i po laktite
    МеI Love girlpower

Повече от фен
    аз пропъснах 2 единият на десния и единия на левия ми палец (на десния е нагоре а налевия е ниско долу)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си