- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво първо гледате у едно момче/момиче ?
Първо гледам характера после визията!
Да се облича по-добре да е такава каквато наистина е и да не се опитва да ми привлече вниманието с някой простотия!
Да има чувство за хумор да намираме сходни черти да има за кво да си лафим като се съберем някъде не да мълчим като...!!!
Бе да е добричка и хубавичка!!!![]()
Interesno, jenite ne bi da si nosqt umstveniq bagaj v chanta i ti `vo nego da vijdash?Първоначално написано от BlinD^BoY
![]()
Ти до сега не разбра ли ,че мога да те съблека само с един погледПървоначално написано от Kittie_
![]()
![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Ne mojesh da ma sablechesh s 1 pogled - mojesh da sa opitash....no nqma da uspeesh![]()
Има кораф сутиен вече го пробвах с ключ е!! (Баси много ми е лигаво)![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Хехехе щом казваш!!Първоначално написано от Kittie_
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Zavisi ama da kaja 4esno o4i i bust![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
haha abe 1v0 gledam 04ite sled tfa drehite i sled tfa na4ina na g0v0rene i dyrjanie! 6t0t0 m0je da super krasavec i primern0 da g0v0ri p0 nai-selskiq na4in :}
liceto![]()
Винаги първо очите. Те са най-красивото което момичето притежава
1.Гърди(да са по възможност по-големички или нормални)Първоначално написано от Sulfur
2.Дупе(мъничко )
3.Очи(сини или кафеви)![]()
![]()
![]()