- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kolonite mi se proziavat:)
Zdraveite!
Iskam da vi popitam neshto naistina naseriozno!Ne si mislete che se ebavam!
Okolo edna sedmica,kogato vecher sam sama i chakam nahste da es varnat i samo ICG mi e vklucheno i neta,ot vreme na vreme v kolonite se chuv aneshto kato majki proziavash se glas,ama ne tochno!.....nz.....i vinagi se striaskam super mnogo...!Govoria vi seriozno,ako nikoi moje da nameri logichna prichina za tova,molia da pishe
![]()
10x predvaritelno!!!
WOW...тва наистина е мнооого странноАми...може и да си въобразяваш...може и не
опитай се да се заслушаш ...кво ти говорят
и кажи....нз кво друго да ти кажа
![]()
Az go chuvam realo veceh 3-4 pati!![]()
Дай ги на някакъв техник да види каква може да е причината.
emi mai naistina si vuobrazqva6))
nz ama na mene mi stana sme6no kato go pro4etoh![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
hah mi za teb beshe "OPA" nqkoi gadnqr moje dati e naprail magiq ....Първоначално написано от Aia
do tuk s shegite...
ili mahai tonkolonite ili vodi pc-to na remont
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
izklu4i kolonite, ili idi v druga staq i si pusni tv, ot tam nadqvam se 4e nqma da ti se pri4uva ili 4uva![]()
Zaklevam se,toku shto pak go chux,mislix che e ot edna igra no predi 30 minuti ia izkluchix!!!Utre priateliat mi kato doide shte go nakaram da sedi 2 chasa da vidi che e istina!Sega veche gi izkluchix zashtoto umriax ot strax
Az nemoga da si go obiasnia,ama veche sam 100%sigorna,che tva e majki glas i ne si vaobraziavam!!!
въй...и аз чета клоните...и викам кви клониманеее...мноу съм ... хахах...сори,че малко се отклоних....Ама не се притеснявай...може да им има нещо на колонките...и да пращят....
![]()
utre frienda ti ako 4ue, kaji kakvo e stanalo- dali ima ne6to takova ili si vuobrazqva6![]()
![]()
![]()
Наиш кво? И аз незнам кво. Някой ти е хакнал компа и сега се ебфа с теб![]()
People Like You Just Fuel My Fire
Mi ne namiram nqkva logi4na pri4ina... te i moite si prashtqt ponqkoga ama ne 4ak kato nqkakyv glas... trqbva da gi zanesesh na tehnik![]()
Ми да ви кажа аз до оня ден всяка вечер се стрясках от някакво говорене някакви звуци и сега ще ми се смеете ама нищо то било от телефона ми като ми пращат стрели и ми казва кои е сигурмно и твоето е нещо такова.
vijdam zaglavie na film .... "Zavry6taneto na kolonite" ili "te pak se prozqvat 2" ili zaglavie vyv vestnik "prozqva6ta se kolona dokara mlada devoika ot sofia do psihi4na nestabilnost"muxaxaxaxaxa dai q na poprafka :P
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Искаш реална причина - алкохола - по-реална причина от това незнам![]()
Иначе сериозно от време на време колоните просто пръщят с някъв по-особен звук и ти си втълпяваш, че е като прозяване... Тва е.
ahahahahahaha tva me razmazaПървоначално написано от Momchence
kefi6666
Любовта е най-висшата степен на омразата
Хаах това ще е яко!
Споко мацка не се притеснявай по-добре да е в колонките отколкото в гардероба нали![]()
![]()
![]()
![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
i az si smilq 4e nqkoi moje da ti e xaknal pc-to ili pak ima6 nqkakav virys koito izdava toq zvuk...
Абе ей сега го разказах тва на едно момиче и тя ми каза ,че веднъж била в една нейна приятелка и чували пак такова нещо от колонките само ,че някакви си говорели на немски!!!Ходи ги разбери аз в момента слушам самo Аlicia Keys![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
SPored men si v nqkoi sait v koito ima relkama na real ringtones i chas ot reklamata e da puska razni zvuci ot vreme na vreme. I tuka nali predi imashe edno mqukashto kote - e podoben moje da e i problema pri teb.
..."Interenet reklama pogubi mlada devoika ot Sofiq"... mlykvam!
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Hehehhehe mi ne 4e ne6to de ama nz abe moje i da e vazmojno ima6 plotargais i toi iska ne6to ot teb ko znai ko![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!