.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Hybrid View

Guest

Kolonite mi se proziavat:)

Zdraveite!
    Iskam da vi popitam neshto naistina naseriozno!Ne si mislete che se ebavam!
    Okolo edna sedmica,kogato vecher sam sama i chakam nahste da es varnat i samo ICG mi e vklucheno i neta,ot vreme na vreme v kolonite se chuv aneshto kato majki proziavash se glas,ama ne tochno!.....nz.....i vinagi se striaskam super mnogo... !Govoria vi seriozno,ako nikoi moje da nameri logichna prichina za tova,molia da pishe
    10x predvaritelno!!!

Повече от фен
    Град
    sOmEwErE iN mY dReAmS
    WOW...тва наистина е мнооого странно Ами...може и да си въобразяваш...може и не опитай се да се заслушаш ...кво ти говорят и кажи....нз кво друго да ти кажа

Guest
    Az go chuvam realo veceh 3-4 pati!

Mi macka moje naistina samo da si vaobrazqva6.... Edinstveniq variqnt da ne go 4uva6 tova prozqvane e da si izklu4va6 kolonkite

Дай ги на някакъв техник да види каква може да е причината.

emi mai naistina si vuobrazqva6 ))
    nz ama na mene mi stana sme6no kato go pro4etoh

Любовта е най-висшата степен на омразата

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от Aia
    Az go chuvam realo veceh 3-4 pati!
    hah mi za teb beshe "OPA" nqkoi gadnqr moje dati e naprail magiq ....
    do tuk s shegite...
    ili mahai tonkolonite ili vodi pc-to na remont
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Супер фен
    Град
    sofia
    izklu4i kolonite, ili idi v druga staq i si pusni tv, ot tam nadqvam se 4e nqma da ti se pri4uva ili 4uva

Guest
    Zaklevam se,toku shto pak go chux,mislix che e ot edna igra no predi 30 minuti ia izkluchix!!!Utre priateliat mi kato doide shte go nakaram da sedi 2 chasa da vidi che e istina !Sega veche gi izkluchix zashtoto umriax ot strax Az nemoga da si go obiasnia,ama veche sam 100%sigorna,che tva e majki glas i ne si vaobraziavam!!!

Повече от фен
    Град
    sOmEwErE iN mY dReAmS
    въй...и аз чета клоните...и викам кви клони манеее...мноу съм ... хахах...сори,че малко се отклоних....Ама не се притеснявай...може да им има нещо на колонките...и да пращят....

Супер фен
    Град
    sofia
    utre frienda ti ako 4ue, kaji kakvo e stanalo- dali ima ne6to takova ili si vuobrazqva6

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Наиш кво? И аз незнам кво. Някой ти е хакнал компа и сега се ебфа с теб

People Like You Just Fuel My Fire

Голям фен
    Град
    Nowhere :P
    Mi ne namiram nqkva logi4na pri4ina... te i moite si prashtqt ponqkoga ama ne 4ak kato nqkakyv glas... trqbva da gi zanesesh na tehnik

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Ми да ви кажа аз до оня ден всяка вечер се стрясках от някакво говорене някакви звуци и сега ще ми се смеете ама нищо то било от телефона ми като ми пращат стрели и ми казва кои е сигурмно и твоето е нещо такова.

Цитирай Първоначално написано от ^efas^^
    Наиш кво? И аз незнам кво. Някой ти е хакнал компа и сега се ебфа с теб
    Mmmm ima edin takuv variqnt,no tva mai e leko gruba gavra... Ne se strqskai tolkova lesno macka,kaji na gadjeto ti da e s teb postoqnno i nqma da ti puka kvoto i da 4uva6

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    vijdam zaglavie na film .... "Zavry6taneto na kolonite" ili "te pak se prozqvat 2" ili zaglavie vyv vestnik "prozqva6ta se kolona dokara mlada devoika ot sofia do psihi4na nestabilnost" muxaxaxaxaxa dai q na poprafka :P
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Guest
    Искаш реална причина - алкохола - по-реална причина от това незнам

Иначе сериозно от време на време колоните просто пръщят с някъв по-особен звук и ти си втълпяваш, че е като прозяване... Тва е.

Цитирай Първоначално написано от Momchence
    vijdam zaglavie na film .... "Zavry6taneto na kolonite" ili "te pak se prozqvat 2" ili zaglavie vyv vestnik "prozqva6ta se kolona dokara mlada devoika ot sofia do psihi4na nestabilnost" muxaxaxaxaxa dai q na poprafka :P
    ahahahahahaha tva me razmaza kefi6666

Любовта е най-висшата степен на омразата

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Хаах това ще е яко!
    Споко мацка не се притеснявай по-добре да е в колонките отколкото в гардероба нали
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Guest
    i az si smilq 4e nqkoi moje da ti e xaknal pc-to ili pak ima6 nqkakav virys koito izdava toq zvuk...

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Абе ей сега го разказах тва на едно момиче и тя ми каза ,че веднъж била в една нейна приятелка и чували пак такова нещо от колонките само ,че някакви си говорели на немски!!!Ходи ги разбери аз в момента слушам самo Аlicia Keys
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Guest
    SPored men si v nqkoi sait v koito ima relkama na real ringtones i chas ot reklamata e da puska razni zvuci ot vreme na vreme. I tuka nali predi imashe edno mqukashto kote - e podoben moje da e i problema pri teb.

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    ..."Interenet reklama pogubi mlada devoika ot Sofiq" ... mlykvam!
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    Hehehhehe mi ne 4e ne6to de ama nz abe moje i da e vazmojno ima6 plotargais i toi iska ne6to ot teb ko znai ko
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си