.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 89
    Amii 3 potrebitelki sa mi naprawili hubawo wpechatlenie .. tfa sa Murderdoll , Satanas_daughter i united_colors .. twa e

Повече от фен
    Град
    Sf
    mn milo ot tvoq strana e 4e proqvqva6 tolerantnost kam nejniq pol,no tiq klasacii mai ne sa neobhodimi
    qsno e koi sa vseob6tite lubimki
    In the middle there is no beginning and no end...

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от MalkataDrusalka
    Amii 3 potrebitelki sa mi naprawili hubawo wpechatlenie .. tfa sa Murderdoll , Satanas_daughter i united_colors .. twa e
    Samo taka !!!!Super qko si gi izbrala
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Moqta lubima potrebitelka eeeeeeeeeeeee SkAtE^FeNkA {}

Guest
    Я всички юзерки по бански Бързо

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    e_l_i_z_a

Фен Аватара на MyCuHkA
    Град
    хотел "Хилтън" ап.1 :)
    Мисля че и преди като писахме тема за любими... тези които са направили силно впечатлени юзъри... казах...
    аВер4еТо
    фаиръфсатан
    Кралицата
    росската
    Съни
    Научи се да живееш всеки момент щастливо и никога да не си зает да даваш или получаваш любов...

♥R.I.P LOVELY ANNA♥

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    забравих....Грахче, fire_of_satan, Devilkin
    също много много ме кефят
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Тези, на които се кефя си го знаят. Защо да повтарям пак?
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

бейби секси гърл, лейди бърд.линкинчето също е готина

ако е престъпление да те обичам, виновна съм по дяволите! но това не означава, че въпреки вината си спирам да те обичам

Голям фен
    ami az nai-se kefq na lady_bird,amy_lee i na rosskata
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Guest
    Цитирай Първоначално написано от aBeP4eTo
    А иначе това което Банед прави в много мило !
    tvurde kusno go razbra kogato sum na kef vinagi moje da sum mil iskam da te ti se izvinq deto napravih onaq prostotiq deto te obijdah malko sry mnogo pak kazvam

засега си ми е Леа.сигурно защото ми е най-добрата приятелка :P
    а другите-още не ви познавам

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    takaaa ...........
    Air_J 6i si govorim
    ina4e me kefqt DiEsEl_GiRl4eTo , toTaLy_Me_F , MalkataDrusalka , aBeP4eTo & BABY_SEXY_GIRL

LiNkiN4eTo golqma sladurana e
    МеI Love girlpower

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Dageto
    Така добар ден първо!! Искам да те светна по един въпрос с най-приятелски чувства.....гледам че си новикчак и че доста ентуасазирано плякаш мениица ..... тука във форума има едно понятие наречено "flooder" идва от флоод което значи ... нещо като наводнение ... какво значи флодер ... човек без мнение който трупа мнения като пляка по 3-4 думи на мнение....цаката е да се изразява истниско мнение във форума и ако нямаш катова по добре да си замълчиш .... не говора конкретно за тази тема а по принцип....надявам си че си ми схванал идеята!! Аз не съм никакъв за да ти казвам какво да правиш но ако продължаваш така ше имаш доста неприятели във форума
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    Ostai 4oveka toi si e platil fe Momchence az 6te go opravq Dageto gledam nickati mi napomnq na edno ne6to deto vikat v blizost do na6iq grad ako si ot pleven ei ti edin POzdrav
    Pleven dage LOVECH GI EBE !

Ama ti si znai6 de
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

Цитирай Първоначално написано от Momchence
    Така добар ден първо!! Искам да те светна по един въпрос с най-приятелски чувства.....гледам че си новикчак и че доста ентуасазирано плякаш мениица ..... тука във форума има едно понятие наречено "flooder" идва от флоод което значи ... нещо като наводнение ... какво значи флодер ... човек без мнение който трупа мнения като пляка по 3-4 думи на мнение....цаката е да се изразява истниско мнение във форума и ако нямаш катова по добре да си замълчиш .... не говора конкретно за тази тема а по принцип....надявам си че си ми схванал идеята!! Аз не съм никакъв за да ти казвам какво да правиш но ако продължаваш така ше имаш доста неприятели във форума
    Pich nqma kvo da mi obesnqvash dumichki koito znam moje da sam nov vyv tozi forum...no ne znachi che ne pisha v drugi forumi!Tva che si tuk predi men ne ti dava pravo da se dyrjish edva li ne kato nqkakav boss i ne mi kazvai kakvi problemi shte imam !!!!Ne moga da razbera shto ne hodish da si gledash rabotata am se zanimavash s men!Nishto lichno ama mrazq da mi kazvat kvo pravq i kak da go pravq!
    PEACE \/
    МеI Love girlpower

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Momchence
    Pich nqma kvo da mi obesnqvash dumichki koito znam moje da sam nov vyv tozi forum...no ne znachi che ne pisha v drugi forumi!Tva che si tuk predi men ne ti dava pravo da se dyrjish edva li ne kato nqkakav boss i ne mi kazvai kakvi problemi shte imam !!!!Ne moga da razbera shto ne hodish da si gledash rabotata am se zanimavash s men!Nishto lichno ama mrazq da mi kazvat kvo pravq i kak da go pravq!
    PEACE \/
    nikoi ne se prai na bos kakto zapo4nah si4ko e s priatelski 4uvstva ... prosto imam fobiq kym flooderi i za tfa se podsigurqvam
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Повече от фен
    Град
    На ЕдНо МяСтО
    1. Грахче
    2.Murderdoll
    3.Всички други

Words don't come easy to me...
    How can I find a way to make you see...
    I love you...I will fly to tha moon and back
    if you be my baby...

Голям фен
    Град
    Milky Way
    ОООО тва беше яко копеле фобия към флуудъри ахахахахах

People Like You Just Fuel My Fire

Голям фен
    Град
    Nowhere :P
    Mi neznam dali ima smisyl da pisha v taq tema sq she kaja horata 4iito mneniq sa mi napraili vpe4atlenie Tva sa Murderdoll, aBeP4eTo, DiEsEl_GiRl4eTo i slunchice... mislq 4e sa tva.. Ina4e vsi4ki ostanali me kefqt

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    ами аз с никой си нямам особено лични отношения, че да кажа, че ми е симпатичен или антипатичен. има си хора, които пишат по-кофти мнения и не ми е приятно да им чета мненията. От тези мнения заключвам, че са прости хорица и нямам желание да се запознавам с тях, но това не ги прави антипатични, защото реално не ги познавам (друг е въпроса, че не искам и да се запозная с тях). Има хора с готини мнения , от които си личи, че са готини хора, но и тях не познавам ( просто значи, че един ден бих се радвала да се запознаем). Може би фаворитка ми е amy lee (която ме е сложила на място No. 5, за което и благодаря ), защото с нея сме си говори малко повече по други форуми, в ICQ и на ЛС
    П.П. Благодаря ти, little_black_dress, че си ме включила в класацията си (не мисли, че не съм забелязала )
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    LinKiNk4eTo,Josefinne,aBeP4eTo,Kittie_ ...

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    Dageto
    Taina{}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си