- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Любима потребител/ка.......... ;-)
mn milo ot tvoq strana e 4e proqvqva6 tolerantnost kam nejniq pol,no tiq klasacii mai ne sa neobhodimi
qsno e koi sa vseob6tite lubimki![]()
In the middle there is no beginning and no end...
Samo taka !!!!Super qko si gi izbralaПървоначално написано от MalkataDrusalka
![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Moqta lubima potrebitelka eeeeeeeeeeeee SkAtE^FeNkA {}
Я всички юзерки по банскиБързо
![]()
e_l_i_z_a
Мисля че и преди като писахме тема за любими... тези които са направили силно впечатлени юзъри... казах...
аВер4еТо
фаиръфсатан
Кралицата
росската
Съни
Научи се да живееш всеки момент щастливо и никога да не си зает да даваш или получаваш любов...
♥R.I.P LOVELY ANNA♥
Тези, на които се кефя си го знаят. Защо да повтарям пак?
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
бейби секси гърл, лейди бърд.линкинчето също е готина![]()
ако е престъпление да те обичам, виновна съм по дяволите! но това не означава, че въпреки вината си спирам да те обичам
ami az nai-se kefq na lady_bird,amy_lee i na rosskata![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
tvurde kusno go razbra kogato sum na kef vinagi moje da sum mil iskam da te ti se izvinq deto napravih onaq prostotiq deto te obijdah malkoПървоначално написано от aBeP4eTo
sry mnogo pak kazvam
засега си ми е Леа.сигурно защото ми е най-добрата приятелка :P
а другите-още не ви познавам![]()
takaaa ...........
Air_J 6i si govorim![]()
ina4e me kefqt DiEsEl_GiRl4eTo , toTaLy_Me_F , MalkataDrusalka , aBeP4eTo & BABY_SEXY_GIRL![]()
LiNkiN4eTo![]()
![]()
golqma sladurana e
МеI Love girlpower
Така добар ден първо!! Искам да те светна по един въпрос с най-приятелски чувства.....гледам че си новикчак и че доста ентуасазирано плякаш мениица ..... тука във форума има едно понятие наречено "flooder" идва от флоод което значи ... нещо като наводнение ... какво значи флодер ... човек без мнение който трупа мнения като пляка по 3-4 думи на мнение....цаката е да се изразява истниско мнение във форума и ако нямаш катова по добре да си замълчиш .... не говора конкретно за тази тема а по принцип....надявам си че си ми схванал идеята!! Аз не съм никакъв за да ти казвам какво да правиш но ако продължаваш така ше имаш доста неприятели във форумаПървоначално написано от Dageto
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Ostai 4oveka toi si e platil feMomchence az 6te go opravq
Dageto gledam nickati mi napomnq na edno ne6to deto vikat v blizost do na6iq grad ako si ot pleven ei ti edin POzdrav
Pleven dage LOVECH GI EBE !
Ama ti si znai6 de![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Pich nqma kvo da mi obesnqvash dumichki koito znam moje da sam nov vyv tozi forum...no ne znachi che ne pisha v drugi forumi!Tva che si tuk predi men ne ti dava pravo da se dyrjish edva li ne kato nqkakav boss i ne mi kazvai kakvi problemi shte imam !!!!Ne moga da razbera shto ne hodish da si gledash rabotata am se zanimavash s men!Nishto lichno ama mrazq da mi kazvat kvo pravq i kak da go pravq!Първоначално написано от Momchence
PEACE \/![]()
МеI Love girlpower
nikoi ne se prai na bos kakto zapo4nah si4ko e s priatelski 4uvstva ... prosto imam fobiq kym flooderi i za tfa se podsigurqvamПървоначално написано от Dageto
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
1. Грахче
2.Murderdoll
3.Всички други![]()
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
ОООО тва беше яко копеле фобия към флуудъри ахахахахах![]()
People Like You Just Fuel My Fire
Mi neznam dali ima smisyl da pisha v taq temasq she kaja horata 4iito mneniq sa mi napraili vpe4atlenie
Tva sa Murderdoll, aBeP4eTo, DiEsEl_GiRl4eTo i slunchice... mislq 4e sa tva.. Ina4e vsi4ki ostanali me kefqt
![]()
ами аз с никой си нямам особено лични отношения, че да кажа, че ми е симпатичен или антипатичен. има си хора, които пишат по-кофти мнения и не ми е приятно да им чета мненията. От тези мнения заключвам, че са прости хорица и нямам желание да се запознавам с тях, но това не ги прави антипатични, защото реално не ги познавам (друг е въпроса, че не искам и да се запозная с тях). Има хора с готини мнения , от които си личи, че са готини хора, но и тях не познавам ( просто значи, че един ден бих се радвала да се запознаем). Може би фаворитка ми е amy lee (която ме е сложила на място No. 5, за което и благодаря), защото с нея сме си говори малко повече по други форуми, в ICQ и на ЛС
П.П. Благодаря ти, little_black_dress, че си ме включила в класацията си (не мисли, че не съм забелязала)
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
LinKiNk4eTo,Josefinne,aBeP4eTo,Kittie_ ...
Dageto![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Taina{}![]()