- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kolonite mi se proziavat:)
ux... emi mila nz ! ama nai logi4nata pri4ina spored men e 4e nqkoi ti e bygnal kompa! e dobre de... a ti za6to ne ni kaje6 v koi sitove si vlizala po 4esto naposledyk ? taka 6te moje i da se razbere kfa e pri4inata...
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
аз имам логично обяснение казваш че icq-то ти е включено ако имаш новото(icq5) ще видиш предимствата му ,там пише кои има микрофонможе някои приятел да те бъзика или нещо такова
0000 ne naprav0 cepi6 mraka! hahaha Tfa da sedi6 i da g0 4ete6 nqma ti 0mryzne! hhahhha naprav0 ma namlq hahah kfi sa tiq pr0st0tii we ? Izlagate se ... Pr0st0 t0nk0l0nite pry6tqt ili nqk0i 0t icq g0v0ri na mikr0f0na hahahaha :}}
ей, шшшшш
бързо от всеки потребител по 2 стотинки, че момичето да си купи нови тонколонки
че какво ще праим без нея иначе![]()
- Обичаш ли ме?
- Повече отколкото може.
- Колко може?
- Не може.
- Въобще ли?
- Изобщо.
Ne e ot ICG!!!NE E PRIZRAK ILI DUX!!!PROSTO SAM SIGORNA CHE NE E PRASHTENE!!!N EE OT KOLONITE!!!
IMAM MOJE BI NIKAKAV VIRUS!CHUVASE PROSTO I IASNO TVA PROZIAVANE!!!![]()
Mi toi dovechera shte spi v nas i hste vidi kakvo stava..!Ama ne e ot kolonite,nehsto ot pcto e!Moje bi niakkav virus,nz i az nemoga da si go obesnia chuvam go dneska veceh za treti pat!
hahah .. mn qsno che she se prozqvat .. spi im e na kolonite :)
ostai gi da si pochinat malko :P
Пий Бира За Да Станеш Човек
mi mahai go toq vrus de, a samo ve4er li se prozqva, ili i denem
![]()
Мисля че извънземните искат да осъществят контакт с теб! Ха ха ха
abe dimo beПървоначално написано от Momchence
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
da ne si re6il da me ubie6 ot smqh
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
po skoro nqkoq zaspala radio tochka q pritesnqva :)Първоначално написано от THE_GANGSTA_GIRL
Пий Бира За Да Станеш Човек
Otkrix prichinata,blagodaria vi z aotgovorite i pomoshta :P
http://www.teenproblem.net/forum/vie...?p=91726#91726