- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Със и без презерватив
abe pi4ove iskam da vi pitam po kolko vreme gore-dolu izdarjate sus i bez prezervativ
Модерирано от swords1010.
Т.7 от правилника!![]()
moje6 da kontrolira6 ne6tata s glavata si (gornata)
az ne sam pich a pichka no znam..4e sas se izdarja pove4e!
Първоначално написано от incheto
Zavisi pi4a dali mu e 1 ili za 100 pat az s prezarvativ pove4e![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
abe vie ste mn hitri be,
ami mn qsno 4e sas prezervativ se izdarja po-dulgo,as vi pitam kolko vreme izdarjate
3 секунди
Не съм културист. Напускам.
3min bez i 5 min sus
pichoe vi sti mno zle e 3 min 5 min male na mene mi trqq chas za da svyrsha vednyj savsem seriozno li govorite.? ne pra razlika dali sym sys prezervativ ili bez ako pitate ima si prezervativi za zadyrjane na erekciqta i q zabavqt s 30 min male male male vie nacqlo me pretisnihte e !NEVYZMOJNO E DA SVYRSHA ZA 5 MIN
We die XaXAaa!!!
mnogo mi interesno,vie kakvo,imate li 4asovnika vav glavata?
стига приказки!
s prezarvativ pochti nishto ne useshtam smisal mnogo bavno svurshvam dokolkoto bez sum dosta dobre!!!
Goreshtite ti ustni sa soleni, navjarno pak si pravila minet, no az shte prodyljavam da te shibam, zashtoto sym prostak, a ne poet!!!
Добре казаноПървоначално написано от b_h
ami as ne sum zasi4al za kolko vreme svur6vam no e dostatu4no za da ne svur6a predi momi4eto![]()
![]()
Za izdurjaneto nai-vajna e tvoita koncentraciq......mojesh da napravish taka che i za 1 chas da ne svurshish a moje da svurshish i na vtoroto vkarvane....ot tova zavisi dokolko si vuzbuden,prezervativa ima znachenie za zabavqneto no ne chak tolkova golqmo!!!! Nai - golqmo znachenie ima akula ti!!!
ti si bil golqma rabota be"eblio"Първоначално написано от texus
"mi vish kvo az da ne sym kon be" nimoa tolkova byrzo savsem seriozno kajete normalno li e da se bava tolkova?
We die XaXAaa!!!
С презарватив естТака те свършват по бавно и аз свършвам по-бавно така
![]()