.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    A3
    Guest

гел за стягане на бюста?!

някои случаино да може да ми даде инфо на какви цени са и имате ли някаква информация кои е по качествен?... и дали кожата се отпуска като се спре ползването?.... и колко време се използва за да има видим резултат.... мерси предварително

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    V katalozite na Avon i Oriflame redovno ima rakiva gelove, moje6 da vidi6 cenite tam... a te si imat i konsultanti Moje6 da se osvedomi6 ot tqh.
    The art of love is not to let your heart get broken !

На Avon една приятелка го има и ми каза, че бил много хубав и стягал и повдигал бюста, но незнам до колко е вярно и все пак, ако си решила да си взимаш си го вземи него. Не помня колко беше цената, но някъде между 20-30лв.

Супер фен
    Град
    sofia
    ne mislq 4e tezi gelove pomagat, no ne sum i sigurna

Повече от фен
    А на колко си години?

A3
    Guest
    на 18 съм. знам, че нали маи сам малка за такива козметики, но истината е че бюстът ми е доста големичък и губи формата си, а наближава бала и искам да ги смая с яки ц...и

Guest
    Нищо не разбирате, баси силикон се едно трън в петата

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    na avon naistina deistwa!
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Ami ako pita6 men po dobre hofi na fitnes i pravi nqkakvi uprajneniq za stqgane na gardite otkolkoto da se maje s teq gadosto za6toto v 99% ot slu4aite vaob6te nepomagat... Ina4e sum 4uvala 4e teq na avone sa nai-dobrite

Guest
    Ами в каталога на Орифлейм има един стягащ гел за бюст и шия, сега даже ще ти напиша какво пише за него:

Бързоабсорбираща се гелообразна форума, която стяга и защитава кожата в областта на бюста. С незабавен тонизиращ ефект, тя се бори с видимите следи от стареенето на кожата в тази зона. Нанасяйте внимателно всяка сутрин за дълготраен резултат. 50мл.

*Стяга и повдига кожата в областта на шията и бюста.
    *Незабавно тонизира кожата.
    *Има дълготрайно действие.
    *Намалява следите от стареенето на кожата в тази зона.
    *Съживява, възстановява и защитава кожата.

Цената му е 19.90 (като в този брой за март е намален .. иначе по принцип цената му е 28.90)

И така, ако решиш може да си го поръчаш, ако имаш някой познат дистрибутор на Орифлейм.
    Иначе знам, че и на Ейвън има някакви стягащи гелове, ама за тях инфо не мога да ти дам...

Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    На Avon една приятелка го има и ми каза, че бил много хубав и стягал и повдигал бюста, но незнам до колко е вярно и все пак, ако си решила да си взимаш си го вземи него. Не помня колко беше цената, но някъде между 20-30лв.
    аз съм дисртибутор на ейван и крема не е 30 лв а е 10лв

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си