.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 67
    LP_MEGAFAN
    Guest

LP se razpadat??? Uaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

Doskoro bqh v USA i bqh na koncert na liubimata mi grupa - Linkin Park. Koncerta beshe neobiknoveno dulug i nakraq Chestar kaza che she se razpadat. Mnogo gadno mi stana, horata okolo men pochnaha da plachat. LP kazaha che oficialno she obqvqt za razpadaneto si sled 1 mesec!!! Uaaaaa . Dano da ne stane, dano da ne stane !

Dreadlokz
    Guest
    Da i az dochuh neshto takova. Dano da ne e vqrno de. Lp sa strahotna grupa.

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    SHOCK

Nightfall
    Guest
    Neeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!! Kaji 4e ne e vqrno!

[b] tolkova mnogo iskah da otida na tehen koncert

Guest
    Здрасти. Шит ами да ви е гадно бе! Първо Корн ся ЛП! Светът става по-добро място! Дано и Ебанесенс да ги последват!

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум

KORN не се разпадат скъши.шит.)
    а за ЛП...съжалявам...мойте съболезнования
    на феновете на тази комерсиална рап група
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Голям фен
    Град
    ae.. nqkade tuka sam [;
    tc tc .. mn kofti!!
    I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
    I may not be perfect, but I'm always me!

Guest
    NEEEEEEEEE!!!!!!! Ama te sa nai dobrata banda koqto nqkoga sum 4uvalaaaaaa!!!
    Miii.....ako se suberem nie fenovete,i vseki ot foruma potursi i dr tqhni fenove,i in izpratim e-mail,podpisan ot hilqdi hora-tqhni verni fenove ot BG...Znam 4e moje i da zvu4i leko tupooo i naivnoooo,no ne moga da stoq bezu4astna kogato lubimata mi grupa se razpadaaaa! Prosto ne moga.Ako ste suglasni s men,i leko naludni4avata mi ideq s e-mail-a haide da go napravim.Znam 4e zvu4i naludnicevo,i te edvali 6e ni poslu6at,no e po-dobre ot kolkoto da ne pravim ni6o.I lubimata na vsi4ki ni banda da se razpadne,i me4tite vi da otidete na tqhen koncert da umrat,i neturpenieto s koeto 4akame vseki nov tqhen album...I radosta s koqto gledame svoite idoli.Nadqvam se vuv foruma da ima tqhni verni fenove...

Голям фен
    molq?! stiga,be hora ne moje da bada... obojavam linkin park! ne moje taka da se razdelqt. ama tova e ujasno!!!
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Фен
    Град
    In the middle of Nowhere
    LP really are the best!!! Neka in pratim e-meil.Pone da opitame... PLSSSS,vsi4ki fenove na LP!!!
    I am alive
    I will never run away
    Places inside
    My heart screams inside with pride
    Once I cried
    Now I wipe away the tears
    Once I died
    Now I'm alive

Guest
    DA! NEKA GO NAPRAVIM. TE SA MI NAI-LIUBIMATA GRUPA! OBOJAVAM GI. ISKAM DA GI VIDQ NA JIVO. NEKA IM PRATIM EDIN E-MAIL!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    NEEEEEEEEE!!!!!!! Ama te sa nai dobrata banda koqto nqkoga sum 4uvalaaaaaa!!!
    Miii.....ako se suberem nie fenovete,i vseki ot foruma potursi i dr tqhni fenove,i in izpratim e-mail,podpisan ot hilqdi hora-tqhni verni fenove ot BG...Znam 4e moje i da zvu4i leko tupooo i naivnoooo,no ne moga da stoq bezu4astna kogato lubimata mi grupa se razpadaaaa! Prosto ne moga.Ako ste suglasni s men,i leko naludni4avata mi ideq s e-mail-a haide da go napravim.Znam 4e zvu4i naludnicevo,i te edvali 6e ni poslu6at,no e po-dobre ot kolkoto da ne pravim ni6o.I lubimata na vsi4ki ni banda da se razpadne,i me4tite vi da otidete na tqhen koncert da umrat,i neturpenieto s koeto 4akame vseki nov tqhen album...I radosta s koqto gledame svoite idoli.Nadqvam se vuv foruma da ima tqhni verni fenove...
    хАХАХАХА! ИДОЛИ! ИДОЛИТЕ промиват мозъците. Злеее!!! Тъпи 9 годишни лайна! Нека ви е гадно!
    Please don't idolize, cuz these people are trained to fucking hypnotize!
    ---------THROWDOWN-FALSE IDOLS------------

Фен
    Град
    In the middle of Nowhere
    Poslanieto mi za e-mail-a be6e otpraveno kum FENOVETE NA LP!Ti kato ne si in fen,si mul4i!
    Znam,4e edvali edin e-mail 6e promeni tqhnoto re6enie,no mojem da opitame.Mojem da se svurjem i s tqhnite fen klubove po sveta!LP are the best!I tova nikoga nqma da se promeni!Neka nie-fenovete se obedenim,kakto nikoga do sega,i napravim vsi4ko vuzmojno na6ata lubima grupa da ima i sledvasht album.Neka e-mail-a da e podpisan ne samo ot fen-ovete v tozi forum,a ot vsi4ki fen-ove koito poznavate,i ne poznavate!Mojem da se svurjem s dr fen-ove i v IRC.Neka se obedenim,za pruv i posleden put!!!Mojem i da ospeem...Struva si da opitame,zaradi na6ite lubimci,na6ite idoli,musicata koqto slu6ame vseki den-LINKIN PARK!
    I am alive
    I will never run away
    Places inside
    My heart screams inside with pride
    Once I cried
    Now I wipe away the tears
    Once I died
    Now I'm alive

LP_MEGAFAN
    Guest
    Ami na koncerta te kazaha, che veche ne im se zanimava s muzika. Izjivqli sa svoqta slava i veche ne iskat da budat grupa. Turnetata i koncertite gi bili iztoshtili. Iskat da se zanimavat s drugi deinosti. Shte pravqt proshtalno turne kazaha. Po celiq svqt. Za sujalenie tova e fakt. LP poveche nqma da budat grupa.

NE MRAZQ GI TIQ KOPELETA NE6TASTNI NEEE
    za6to to4no te be deba za6to ne e vqrno, NE ISKAM DA GO POVQRVAM NEEE sigurno chester pak si e napravil nqkoi buzik, dano e taka, DANO! ne e 4estno kak taka 6te ni pri4inqt tova

Любовта е най-висшата степен на омразата

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    koito sega gleda MMtv , da se 4uvstva pozdraven s pesenta koqto davat (LP - In the end)

Цитирай Първоначално написано от LiNkiN4eTo
    koito sega gleda MMtv , da se 4uvstva pozdraven s pesenta koqto davat (LP - In the end)
    mersi, linki i az tebe te pozdravqvam s neq

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    emi to MAI nqma da imat pove4e pesni pone da se izkefim na starite

dokolkoto znam 6te pravqt nov album...
    male iskam da otida i da prebiq chester

lp_rox
    Guest
    Леле.... и аз чух така - ЛИНКИН ПАРК СЕ РАЗПАДАТ!!! Не ... не ... не мога да го повярвамм Защо като толкова хубави песни създадоха, изкарваха лошите чувства от мен, когато съм бил тъжен... но сега няма да ги има повече.... Сигурни ли сте че е истина ?! Трябва да пратим първо мейл, за да питаме за по-голяма достоверност, но май няма много надежда в това Бях чул че имало скандал заради Jay Z , който аз също не удобрявах много, но явно

Повече от фен
    Град
    Living in a permanent imagination...
    Стига бе..и те ли!?Кфо става с тия хора..блинк 182 се разпадат..Хед напуска КоРн..Сега и ЛП!Гадно.Не бях някфа луда фенка,но имаха песнички,които ме радваха,въпреки че са по-комерсиална група.Еми нищо не може да се направи..
    Respect за работата,която са направили досега.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    au dano razmislqt .. vse pak LP sa mnogo dobra grupa(spored mene )
    i prosto .. trqbva da si ostanat zaedno,za da ni radvat s dobrite si par4eta
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    to ne ostanaha grupi maaa mu

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от Murderdoll
    а за ЛП...съжалявам...мойте съболезнования
    на феновете на тази комерсиална рап група
    ei4 ne nameswai rapa tiq nqat ni6o ob6to.. :P
    Lele tiq kfa agitka si imat...e 4estito na pobeditelite...Wie moje da ne iskate da se razdelqt ama was nikoi ne wi pita...moje we4e da nqat idei da pesni...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си