- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- РАСИЗЪМ
Какво мислите за расизма. Аз мисля че бялата раса е най-велика. Негрите са тъпи а евреите алчни. Ние сме най-дборите!
Ako nqkoi kaje 4e ne e proqvqval rasizam prez jivota si 6te izlaje tova mislq az![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Ami vqrno e 4e vseki e proqvqval rasuzum ,no ne e hubavo da si rasist ,vse pak vsi4ki sme hora!!!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Ami kakto ti mislish 4e belite sa veliki,taka evreite i 4ernite si mislqt 4e te sa veliki p1k dr sa neshto po-nishe...taka,4e no comment .. vseki za sebe si e nai-dobriq
Radvai se na tova koeto imash dnes i se bori za onova,koeto iskash da imash utre!
Аз расизъм проявявам само към тъй наречените 'роми'.(повечето,винаги има изключения).Ще кажете 'Защо?Нали и те са хора?".. Да,хора са..но никой не може да ме убеди,че в нито един момент на живота си не е изпитвал ненавист към някой циганин..1/2 от тях като се доближат до тебе и усещаш 'приятната' миризма на естествения им парфюм...виждаш мазните им коси... и просто като ги гледаш ти става кофти.Ще кажете 'нямат пари'.Ще ви дам един пример: Вървим с една приятелка..на улицата виждаме циганин,който проси.Вика "моляя вии дайте стотинки да се нахраня..гладен съм..да си купя една баничка".Една жена го вижда.Отива до него и му казва "ела с мен до закусвалнята,аз ще ти купя баничка.".При което се чува ядосан отговор 'Каква баничка ма кака,дай ми пари,не ти ща баничката".Еми извинявайте ама .. как мога да се обръщам с респект към такива хора..квато искате ме наричайте..но това е моето мнение по въпроса ! The End ! :P
Расизма е забранен в този форум.
И следващия път поствай темата си в правилния раздел![]()
smart na turcite i ciganite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Smyrt li ti syvsem si se pobyrkal bratochka vyrvi se pregledai neznam samo kakvo sa ti napravili turcite che da iskash da umirat!!![]()
МеI Love girlpower
Az v nikakav slu4ay ne sum raciska i mrazq racizma kum 4ernite hora.I kato nqkoi gi obijda....Po kakavto i na4in da e...
A za romite..tva e po-razli4no malko ili mnoogo..e mnogo de...mislq...no comment...Na mnenieto na aBnOrMaL_BaBy sum![]()
I am the substance and the one who has no substance.
rasizma ne e lo6o ne6to stiga da si ima graniciaz sam rasist na osnova kultura..ne haresvam lationoamerikanci i 4erni
![]()
Първоначално написано от aBnOrMaL_BaBy
na absoliutno sushtoto mnenie sum i za jalost trudno nqkoi moje da mi go promeni.loshoto e che az se seshtam za mnogo oshte takiva primeri kato s banichkata.oshte poveche che imam friends koito lichno sa stradali ot t nar romiprosto nqkak si otnoshenieto mi e na lichna osnova i nqma kak
![]()
Ами ако ТИ идиот такъв си беше направил труда да се поразгледаш във форума щеше да разбереш че твойта тема за расизма не е първата има поне още 5 такива. НЕ СЪМ РАСИСТ ЩОТО Е СУПР ГЛУПАВО ДА СИ РАСИСТ ТИ ПЪК КАК РЕШИ ЧЕ ЕВРЕИТЕ СА АЛЧНИ А??? ИМА НЕГРИ АЛЧНИ ИМА БЕЛИ АЛЧНИ. КАК РЕШИ ЧЕ НЕГРИТЕ СА ТЪПИ А ИМА И БЕЛИ ТЪПИ(КАТО ТЕБ) И ЕВРЕИ ТЪПИ И СЯКАКВИ ГИ ИМА ОТ СИЧКИ РАСИ. РАСИЗМА Е НАЙ-ТЪПОТО НЕЩО НА СВЕТА. ДА МРАЗИШ НЯКОГО ЗАЩОТО Е ЧЕРЕН ИЛИ ЗАЩОТО СА МУ ДРЪПНАТИ ОЧИЧКИТЕ. ГОЛЕМИ ИДИОТИ СА РАСИСТИТЕ![]()
![]()
![]()
People Like You Just Fuel My Fire
E,тва мисля и аз....НЕ съм расистка и не обичам расистите!!!И според мене не е правилно да съдиш за хората по цветът на кожата им .....Тва просто е глупавоПървоначално написано от ^efas^^
![]()
А по повод случката на aBnOrMaL_BaBy с баничката..Веднъж лятото вървях из центъра с една френдка и ядяхме сладолед....и едно малко "ромче" ми вика обичайното....Ай,како дай малку парии....и аз му викам : Бе,ето ти тоя сладолед...поне малко да се нахраниш
...и онуй...хвърля чашката със сладоледа...и вика:Ма,не ти ща сладолед,мааа.....Туй циганче нямаше повече от 8-9 години....пфууу...напрао не знаех кво да му кажа....и иии така....
А случки такива се сещам и други
,ама...няма смисъл д аги разправям..
![]()
е,едно свестно мнение в моите очи..хахаПървоначално написано от ^efas^^
брао...точно тва си мисля и аз... да си расист..неонационалист..и т.н....за бога тва е тъпо...
мислите ли че ше ги избиете сички?! никога няа да стане...тогава даже и 4-5 човека да се скрият пак ше си продължат расата...за бога оставете ги намира..
миналото лято с едно фриендче беше дошло от амеирка(бруклин),негър де.... и в метрото заедно се возим някви си лафим..и едни скинари как ни изгледаха баси..оставети ги фееееееееее кво да напрая кат не ви харесват кат хора..и те са такива.....примирете се с факта..бялата раса може да си остане най велика и в тяхното присъствие.....
ае....пийс
![]()
..But why?...
aBnOrMaL_BaBy Izvinqvai obache ne vsichki Romi sa takiva kato toq koito ste videli s priqtelkata ti!MOga da ti kaja samo,che imam nqkolko priqtelq romi koito se broqt na prustite na ednata mi ruka,no sa po pecheni i ot "nai velikata rasa-bulgarite"!Sreshtala sam Romi,koito sa po-chisti i ot Bulgari be mila!Elate v moq grad za da vidite kakvo e bogat ciganin(za jalost)!Az jiveq v takuv grad,che prosto nqma nachin da ne se poznavam s cigani!Da,ima i takiva ot koito samo kato gi vidq i mi se povrashta!No za tova che vsichki sa ednakvi nemoga da spodelq vasheto mnenie!A po temata za rasizma:Koi sme nie Bulgarite,che da sme po-veliki!?!S kakvo sa te po-dolu ot nas?!Tova,che prirodata gi e rodila s po-tumen ten na kojata,ili puk s drupnati ochi i t.n. ne oznachava che sa neshto po-dolu!
NaI-DobritE I KraSiVi NeShta Na SveTa Ne MogaT Da BaDaT ViDqNi,NiTo DoKoSnaTi...Te Se UseShTaT V SaRcETo!
KoGaTo Se KaSaE Za ChyVsTvA NqMa OBqSnEnIq,A SaMo PoStApKi..
ANEGELE OBICHAM TE!!!
Слънце, въздух и расизъмздрав и бодър организъм..... ама мразя само цигани и турци....
другите не ме бъркат
![]()
az si znam 4e opredelno ima mn protiv ROMITe ne nam 6to. ma da re4em negrite mn me kefqt (:
I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
I may not be perfect, but I'm always me!
Е тфа изказване е супер интелектуално .... човече не усазнаваш ли колко тъпо изглеждаш така Негрите са тъпи а еврейте алчни ... понеже няма тъпи и алчни българи ...Първоначално написано от White_Pride_88
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Get a LIFE!!!!!!Първоначално написано от White_Pride_88
az sam protiv rasizma! nqma po-dobri po-lo6i! vsi4ki sme ednakvi. kakto pri ciganite ima nqkoi protivni i nqkoi svestni,taka e i pri belite hora,i pri negrite i t.n.
ne moga da razbera ot kade vi idva tazi zloba?!
No MaN, No CrY!!!
\m/
Spored men rasizma e vuzmojno nai-vi6ata forma na tupotiq.Nqma absolutno nikakvo zna4enie dali si bql,4eren,jult i tn,tova ne se ne6ta koito opredelqt du6evnite ka4estva na 4ovek...Naistina ima mnogo cigani koito sa nahalni,gnusni itn,no su6to taka ima i takiva bulgari...Spored men taq tema e li6ena ot vsqkukuv smisul...
това че негрите са някакви и евреите са други а ние сме най-най- е голяма глупост. хората са различни, правиш изказване въз основа на срещите ти с няколко представителя на тия раси, и от европеидната раса има големи assholes. кво да се напраи случил си на шиб*няци. и все пак - мангалите! леле как ги мраза! те са изключение - всички са гадни!![]()
az puk sam za rasizma
predpolagam,4e tuk e mqstoto,kadeto moje6 da obqsni6 za6to si "za" rasizma?Първоначално написано от `cannibal`girl
No MaN, No CrY!!!
\m/
Я прочети още един път мнението ми.Май четеш през ред-два,колкото да кажеш,че си чела нещо.Пропуснала си скобите,които в случая се явяват важни.В тях пише "почти всички,винаги има изключения".Напълно ясно ми е че има всякакви хора,дори и аз имам приятели роми,които са много по-добре от някои чистоплътни българи.И аз наистина ги уважавам.Но в този случай говоря общо - всеки знае,че когато броя е над 80% приблизително,се говори общо.Не мога да седна да обсъждам всеки ром по отделно нали?Ще те помоля нещо - другия път чети мненията ми по 2 пъти .. нищо лично .. \/ peaceПървоначално написано от Beyonce^^
![]()