- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Из дневника на едно неродено дете...
i az tova kazah. absoliutno sam saglasna. naistina po-dobre e da ne se rajda,6tom 6te jivee mnogo gadnoПървоначално написано от LunaTriCk
No MaN, No CrY!!!
\m/
Е това вече беше голяма простотия ( нищо лично даже те уважавам) Как ще сложеш край на нещо което не е започнало??? То започва още като влезе сперматозоида в яйцеклетката. И детето няма да израстне с майка и баща на 15 и 18 даже ще бъде добре за родителите щото тогава ще се усвестят малко и ще придобият чувство за отоговорност а когато детето поотрасне и почне да разбира това онова те вече няма да са пиклйовците които са били едно време.Първоначално написано от LunaTriCk
БТВ сега се сетих че и майка ми е направила аборт ама нейния е бил спонтанен аз съм бил роден ама съм бил много малък и тя е била бременна с близнаци ама като са били на морето нещо станало там и си ебало мамата
People Like You Just Fuel My Fire
^efas^^ sigorno ti e bilo mn gadnu kato si go razbral![]()
M ... T'va aborta e super golqma glupost.Koito nemoje da polzva Kaput--4eta da ne se probva we mama mu stara!
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Na4i 1v0 da se izvinq ak0 ne6t0 sgre6a ... 2ro sam0 da 0tbeleja 4e se razplakah ama ne zaradi razkaza,k0it0 be6e mn qk ... Razplakah se za6t0t0 predi 2 g0dini na edin mn0g0 blizak m0i 40vek mu se nal0ji da napravi ab0rt ! Tfa be6e lelq mi (sestra na maika mi) ,k0qt0 si ima edna dy6teri4ka na 7 g0dinki, v m0menta! Be6e bremenna v 5tiq mesec 0ba4e 0t 1-2 sedmici ne be6e yse6tala bebet0 da rita i 0tide na lekar i kf0 .... 0badiha ni se da 0tidem v b0lnicata 6t0t0 e pripadnala ... Be6e razbrala 4e pl0da e myrtyv... Trqbva6e da i napravqt ab0rt spe6n0 .Pri 0peraciqta m0je6e da umre ama za m0q g0lqma rad0st 0stana sam0 s tfa 4e ne m0je da ima p0ve4e deca ! Aide kajete mi tfa ubiistv0 li e ? Da znam da se pazq 0t lelq mi ... ?? A znaete li kf0 i be6e na brat0v4etkata mi k0qt0 be6e na 5 g0dini i i bqha 0be6tali brat4e ??? P0mislete si za kf0 sp0rite ... Za drugiq vid ab0rti nqma da g0v0rq 6t0t0 mislq sy6t0t0 i za tqh ... T0va ne e ubiistv0. T0va e razuma na mladite maiki k0it0 se 0syznavam makar i kysn0 kf0 6te stane s tfa dete . :{{ Tfa e 0t mene
Съжалявам многоПървоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
Ский са тва не е убийство щото плода е бил мъртъв мисли логично леля ти не е била виновна в случая не говориме за тия неща
Ти не знаеш какво ще направят твойте родители аз като съм правел простотии знаеш ли че съм си мислил " Леле са като се прибереа сигурно ще ме спукат от бой " и други таквиа работи а вместо това майка ми и баща ми винаги са ми помагали да се справя естествено винаги са ме заплашвали с обичайните неща но когато сгафя те не ми обръщат гръб винаги са зад мен ако на родителите си не вярваш няма на кого друг просто ако те не ти помогнат никой няма да го направиПървоначално написано от Fallen_angel
Но я се замислете едно момиче на 14 години може и да не износи плода и така може да умре не само детето но и самото момиче .... не са против абортите в някои случаи те са наложителни.
oh sry ma ne sum 4ela si4ki otg...
basi tva me razpklaka naistina epokurtitelno i moje bi trqbva da ni nakara da se zamislim
no ot dr strana ne zabravqite 4e v BG purvo e trudno da izdurja6 malko dete osobeno ako samiq ti ne si dorasal dostau4no fizi4eski prihi4eski i finansovo
za predpaznite sredstva - est 4e trqbav da se izplozvat i da se misli predi da se deistva no ako ne6tata se oburkat i nqma vru6tane nazad...taka 4e ne gledaite samo ot ednata strana na problema za6toto moje bi ponqkoga abortut e neizbejen kolkoto i da e tujno...
koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka
И жена на 25 години може да не износи плода и да умре с него
Ох баси гаднотоНо това е действителността.Ако сега забременея бих износила детото и бих го родила.Ще дам всичко от себе си
/на 13 съм
/ Иначе има и спонтанни аборти
Мама миналата година беше бременна и направи спонтанен аборт
Но сега всичко е наред и на лято живот и здраве ще имам брат или сестра :P
4akai malko, tova 4e tvoite roditeli sa takiva, ne zna4i 4e neinite sa kato tvoite. na4i imam edna priqtelka, znaete q(nqma da i kazvam nickaПървоначално написано от ^efas^^
), ta tq na4i neinite roditeli 6te q ubiqt ako zabremenee.
da ne govorim 4e ima roditeli koito prosto kazvat"mi deteto si e tvoe, 6te se opravq6 sama". vsi4ko si e do harakter na roditelq!
Любовта е най-висшата степен на омразата
Една жена на 25 има по-голяма възможност да износи плода, докато при едно момиче на 14 е по-опасно...
za tva sa predpaznite merki, ina4e vinagi moje da se slu4i nai-lo6oto, no ne mislq 4e 6te ti e kef na 16 da rodi6, ili puk dori na pove4e, no da e ot mom4e koeto ne obi4a6 mi e bilo momentno seksualno ovli4ane, za kvo da go rajda6, sama li da si go gleda6, taka 4e naistina ponqkoga e neizbejen aborta
no nai-dobre si e da se predpazvame, tva e polojenieto
![]()
![]()
Пак ще ти кажа amy lee ти неможеш да бъдеш сигурна какво ще направят родителите на твоята приятелка, а колкото до тези родители които казват на децата си " Детето си е твое, оправяй се сама " това са пропаднали семейства такива дето бащата е пиян всяка вечер нямат пари да се хранят и бащата пребива майката и дъщерята и в някои случаи ги изнасилва. Няма нормални родители които биха те зарязали, за да доживееш тая възраст значи че твоите родители те обичат и се грижат за теб ако бяха такива непукисти досега щяхте да сте в пансион за бездомни
мда мда...аборт е равно на убийство..поне в моите очи..
не ме упреквайте,не противоречете..това е моето мнение..(май и на малцина други..)
и нима аз няам право да мисля така..съжеляам...иам пари достатъчно..и да забременея ше отгледам детето си..(мн хубави думи казах за себе си а..)
абе хора,как няма да е убийство.....тва е някъв живот в тебе фе..ма кажете ми как българките ше си раждат децата кат те себе си немогат да издържат баси..
аз ко да напрая..не съм способна да отида и да казвам на сяка в лицето...не аз съм виновна за тва...а пък и те едва ли ги е страх от нещо..просто пари няма....тва е според мене и няа кво поече да дрънкам..
![]()
..But why?...
tva s abortite e mn obarkana rabota
vseki si go vazpriema no
prosto osobeno na na6ata vazrast nikoi ne e gotov da se griji za dete i da go iznosi
da sigurno kato rodi6 i otgleda6 tva dete nikoga ne bi bil varnal vremeto
i da go mahne6
no prosto mn malko hora sa gotovi na takava kra4ka
nikoi nqma dostata4no sredstva
a edno dete iziskva pari![]()
tai 4e abortite sa ne6to neprostimo za koeto 99,9% sled vreme moje da sajalqva6 no pak i nalojitelno v aspekt da ima6 dostata4no pari![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
А от къде си толкова голям оптимист, че точно така ще се случиПървоначално написано от ^efas^^
Щели да порастнат....тц тц тц...за колко такива случая си чувал
Задържат детето и стават по-силни, по-уверени, порастват....Слез на земята и помириши маргаритките.
А как ще се случи според теб![]()
ako pitate men,temata e dosta realna..
v jivota chesto stavat takiva neshta,a tova naistina e losho..
no tova e jivota.. mojem da pravim s nego vsichko .. no da go obichame ??? NEVER
Tova,koeto pojelaq Az dnes... to shte byde istinata utreshniq den!
Хммм...честно казано никога не съм се замисляла какво ще направя..но мисля,че бих го задържала.И без това искам да си имам едно благо момченце като това от филма 6-то чувство..душичка..хах..както и да е отплеснах се от темата..ами мисля че абротите са найстина доста етойстични от страна на майката.Ако не сте използвали средства и момичето забременее и реши да абортира просто защото неиска бебето...а не че няма възможност да го отгледа или нещо такова..това и доста коравосърдечно![]()
Но да погледнем и от друг ъгъл..представете си,че момичето е изнасилено от някакъв мазен,гаден,брутален тип и не само,че преживява шок ами отгоре на всичко сега пък бременна...какво да направи?Представете си какво става в мозъка на това момиче?Мъка,блока,вина,смес от чувства,емоций,срам погълната от спомените които избликват отново и отново...от омраза,гняв към този човек,а сега да роди неговото дете,което само и единствено ще и напомня за тази ужасна случка.Не мисля,че такова момиче може да се нарече убийца..
![]()
Това беше написано много добре. Но нека погледнем от реалната страна на нещата : Вие сте на по 15-17 години. някои и по-малки. Ами , ако забременеете? Вие самите сте още деца. Тялото ви още не е готово да носи такава тежест (за момичетата), ами вие момчета можете ли да издържате новото си семейство? Деца не трябва да създават други деца. Разбира се, най-добрият вариант е да не се зачеват такива в подобна възраст, но всички знаем, че фалове стават и също така, че няма да спрем да правим секс за удоволствие ( и любов, разбира се). В психиката на човека секса не е просто средство за правене на деца. Аз съм на мнение, че е по-добре да не създаваш живот, вместо да създадеш един нещастен живот и да провалиш още 2 живота - своя и този на партньора. Аз мисля, че е по-добре да не създаваш живот, вместо да създадеш един нежелан човек...Дори и да имаш възможността (физическа и материална) да отгледаш това дете, ако ти няма да го искаш и няма да го обичаш по-добре не го раждай, защото то ще страда през целия си живот...Тежко е, че децата страдат за грешките на родителите си, затова нека вашите деца са плод на любов, а не на грешка. Това, че абортите са повече от родените деца означава, че повече семейства планират и в домовете за изоставени деца ще има по-малко нещастни дечица...![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
mnou kofti, no se slu4va![]()
Тези майки които не обичат децата си са курвите няма нормално момиче или жена която да забременее дори и да е неволно и да не обича детето сиПървоначално написано от Josefinne