- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ot kakvo se strahuvate nai-mnogo ?
Ami tva mi e vyprosa...
Ima li neshto samo pri misylta,za koeto da vi se nasylzqvat ochite,da iztrypvate i da se chuvstvate prazni i samotni,neshto,ot koeto da vi pobivat trypki?
Koshmari,hora,chuvstva,misli,prejivqvaniq ...
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Истински същественото е невидимо.
http://tuleni.hit.bg/indexbg.html
от себе сии самотата
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
ot liubovta! mnogo q mrazq taq *****!
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
oT Ni6to![]()
Ot smurtta i samotata , ne moga da si predstavq 4e edin den nqma da me ima , napravo mi stava mn kofti kato se zamislq po toq vupros...![]()
da ne izgubq priqtelite si![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
Мечка страх мен не страхЕ не базикам се :P Всеки го е страх от нещо
мен също
да не се удавя като съм на плаж
![]()
(така и не се научих да плувам
![]()
) Та това ми е най-големия страх..... май
![]()
Агнешка супаIma li neshto samo pri misylta,za koeto da vi se nasylzqvat ochite,da iztrypvate![]()
Хахахах баси въпроса как мога да знам от какво се страхувам най-много??? Още колко неща има които не съм видял а и които сигурно няма да видя никога така че немога да кажа от какво се страхувам най-много.
People Like You Just Fuel My Fire
От Азис......гол....
и от това да остана без токи вода
![]()
Мен ме е страх главно от старостта и от самотата.Това са двете неща,които най-много ме плашат.Старостта е нещо ужасно.С годините остаряваш ти,остаряват представите ти,вижданията,мечтите,спом ните ти,животът ти.А самотата е по-лоша и от старостта,защото да остарееш самотен е по-лошо и от това да остарееш.Невярвам да има нещо по-лошо от това да си самотен.Нямаш приятели,роднини,любим човек.А понякога имаш всички тези неща,но пак се чувстваш самотен и неразбран.
![]()
Az sym neshto podobno...Първоначално написано от Murderdoll
![]()
i men me e strah ot samotata i da ne zagubq blizyk chovek...makar che kato se pozamislim...taka ili inache jivota prodyljava kvoto i da se sluchi ...
i mn se strahuvam che naranqvam hora koito obicham ...predpochitam na men da mi e gadno otkolkoto na tqh![]()
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Да ме напусне гаджето, от скуката, от самотата, от себе си, от зъболекари![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Oт смъртта- като цяло(страхувам се от гробищата, гадно е), на близък човек, моята собствена, на когото и да е ... От болници и кръв, от физическа болка- моя или чужда, от лудостта, от живота, от гадните случайности...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
ooo zybolekarite mn jestoko gi propusnah ...![]()
Добре де как така се страхувате от самотата като предполагам никога не сте били самотни винаги е имало някой до вас ( майка баща приятели) как решихте че е страшна??? Може да ви хареса как така оценявате нещо, което не сте пробвали![]()
People Like You Just Fuel My Fire
Ами...според мене се стрвахуваме от това да останем сами...сега есетествено,че има някой до нас....мама,тати....и това ни харесва....точно за това -не искаме да се променя....Аз до сега не съм чувала на някой да му харесва самотатаПървоначално написано от ^efas^^
Хубаво е човек да остане сам със себе си от време на време...но до края на живота си.....
![]()
мисля,че общо взето е това причината...А мене ме е страх от всякви БУБИИИ !!!! :P
men mnogo me e strah ot pticisuper sa mi gadni i gnusni
napravo umiram
spomnqm si vednaj edna puiika me gone6e kato bqh malak
az i davah ot onezi bonboni violetki,za da me ostavi na mira....a tq typata taka i ne me ostavi. na kraq se pokaterih na edn askala i tq si zamina.
izpitva nekva neponosimost kam pticite. otvra6tavam se kato gi gledam....
No MaN, No CrY!!!
\m/
От смъртта, от това да не остана сама без приятели и любим човек до себе си, от неизвестността, от това, че може би няма да се справя с живота и няма да постигна целите си и от още много сдухващи неща!
mda,i men mnogo me e strah ot,tova 4e nqma da uspeq da se spravq s jivotaПървоначално написано от THE_GANGSTA_GIRL
prosto ne moga da si predstavq kak 6te rabotq i 6te imam (moje bi)semeistvo...ne znam,naistina si e stra6ni4ko!
No MaN, No CrY!!!
\m/
от изкушението и лукавия