- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- koq 4ast nai mn zaglejdate v edno mom4e
ami predi da se zagledam v otdelnite 4erti trqbva da me grabne vse pak za da proqvq interes...bih se zagledala ako e visok edar(ne debel) s tamna kosa, hodi nahakano i gleda lo6o....
Ami![]()
![]()
![]()
liceto
ami purvo liceto sled tva dupero durdite mnogo se gledat tva e no as gledam purvo liceto kosata as mnogo obi4am 4ernokosi s zeleni o4i kat vidq takova momi4e i napravo trebe posle nqkoi da me sabira s kapkomer kat se raste4a :P sled tova haraktera 4ustvoto za humor dali e prikazliva i dali ima po golqma naklonost da spodeli pove4e ne6ta s mene tva e det as gledam ne vednaga da si zabiq o4ite v dupeto i da mi pote4at ligite kakto pravqt pove4eto kolegi...
![]()
Гърдите![]()
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
az gledam tqloto kato cqlo,plo4ki,muskuli,takiva raboti
SEX IS GAME
LOVE IS NAME
FORGET THE NAME
AND PLAY THE GAME!!!
хахахаПървоначално написано от Maverick
егати абсурда каза,точно кецовете гледам в едно момче,когато минеш в насрещното тогава говори какво гледаме
![]()
аз лично гледам задника![]()
ако е престъпление да те обичам, виновна съм по дяволите! но това не означава, че въпреки вината си спирам да те обичам
o4ite..ustnite dupete..korem4eto![]()
Ми аз май на вече гледам лицето, въпреки че от една страна и обувките гледам но само за секунда и не им отдавам голямо значение, гледам и ръцете не знам щоиначе и тялото е важно
Не можеш да умреш девстен, защото накрая живота ни преебва всички.
Ами аз първо гледам лицето и като цяло телосложението, но обичам да се заглеждам по дупето и някои други части)))
lice... no tqloto i Dupeto pove4e , nemogat da se propusnat![]()
Ae shto se zaglejdate po obuvkiteПървоначално написано от Hard_life
P.S moderatori, posta mi e po temata, taka 4e ne go triite, ako ne moje da razli4ite koi post e po temata i koi ne, tova si e vash problem, ne ste dostatu4no kompetentni!
abe trqbva vsi4ko da si mu e nared...ne moje samo gotino lice ili samo gotino tqlo...a i dre6kite i obuvkite da sa ok...
дупето
nie ako zapo4nem da iskame ot momi4etata vsi4ko da im e nared, trqbva da sme samotni prez celiq si jivotПървоначално написано от totaly_sexy
abe vseki si ima sobstven vkus tazi koqto na tebe ne ti haresva za dryg moje da e ideal za tova pod vsi4ko mu e nared se ima v predvid i vkusa na vaprosnoto momicheПървоначално написано от mom4e
![]()
az puk gledam zubite ,obuvkite i liceto e razbira se i ,ako se vijda neshto otdolu
a tva za obuvkite neznam zashto ama vseki put go pravq
![]()
dae, ako Brad Pitt e sus skusani carvuli, nqma da mu oburnesh vnimanie, naliПървоначално написано от smool
Abe si4ki kazahte za "tam otdolu". Kakvo to4no gledate tam? Ako mu se...to ne ako..mi...uuff...nemoga da namerq dumi...ako mu sa po-platno prilepnali dankite (pantalona ili tam s kakvoto e) i gledate nqkvi formi li![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами първо гледам лицето,после тялото и после характера!
shht
Не знам какво точно гледат момичетата, но съм забелязал, че ме оглеждат от горе до долу и винаги се хвърля един поглед на обувките - това е в 80-90% от случаите тъй, че обувките очевидно са много важни както и другите дрехи защото издават вкуса и благосъстоянието на момчето/момичето.
Huh, az purvoto koeto gledam e dupeta, krakata, gurbite, nakraq liceto![]()
abe ne znam kakvo e tova za obuvkite ama az obiknoveno kato govorq s nqkoi go gledam v o4ite ne v obuvkite! li4no na mene ne mi pravqt 4ak takova vpe4atlenie
Не става въпрос като говориш да го гледаш в обувките, а просто да хвърлиш едно око и на тях...![]()
opredeleno ne sa mi tolkova interesni obuvkite mu po skoro drehite mu da gledam 4e pone tqloto se vijda kakvo e izpod tqh![]()