.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 116
    jordanbaby
    Guest
    ami predi da se zagledam v otdelnite 4erti trqbva da me grabne vse pak za da proqvq interes...bih se zagledala ako e visok edar(ne debel) s tamna kosa, hodi nahakano i gleda lo6o....

Ami liceto

Супер фен

:)

ami purvo liceto sled tva dupero durdite mnogo se gledat tva e no as gledam purvo liceto kosata as mnogo obi4am 4ernokosi s zeleni o4i kat vidq takova momi4e i napravo trebe posle nqkoi da me sabira s kapkomer kat se raste4a :P sled tova haraktera 4ustvoto za humor dali e prikazliva i dali ima po golqma naklonost da spodeli pove4e ne6ta s mene tva e det as gledam ne vednaga da si zabiq o4ite v dupeto i da mi pote4at ligite kakto pravqt pove4eto kolegi...

Повече от фен
    Град
    На ЕдНо МяСтО
    Гърдите

Words don't come easy to me...
    How can I find a way to make you see...
    I love you...I will fly to tha moon and back
    if you be my baby...

az gledam tqloto kato cqlo,plo4ki,muskuli,takiva raboti
    SEX IS GAME
    LOVE IS NAME
    FORGET THE NAME
    AND PLAY THE GAME!!!

Цитирай Първоначално написано от Maverick
    abe kvo sega se pravite. Koeto i momi4e da e govorilo za tova e kazalo 4e parvo gleda kecovete. *Bati p****e. Moje da zvu4i tapo i smotano, no e taka, kazvam vi go. Tezi koito gledat ne6to drugo sa mn malko
    хахаха егати абсурда каза,точно кецовете гледам в едно момче,когато минеш в насрещното тогава говори какво гледаме
    аз лично гледам задника

ако е престъпление да те обичам, виновна съм по дяволите! но това не означава, че въпреки вината си спирам да те обичам

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    o4ite..ustnite dupete..korem4eto

Град
    Over the hills and far away...
    Ми аз май на вече гледам лицето, въпреки че от една страна и обувките гледам но само за секунда и не им отдавам голямо значение, гледам и ръцете не знам що иначе и тялото е важно
    Не можеш да умреш девстен, защото накрая живота ни преебва всички.

Ами аз първо гледам лицето и като цяло телосложението, но обичам да се заглеждам по дупето и някои други части )))

lice... no tqloto i Dupeto pove4e , nemogat da se propusnat

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Hard_life
    Ми аз май на вече гледам лицето, въпреки че от една страна и обувките гледам но само за секунда и не им отдавам голямо значение, гледам и ръцете не знам що иначе и тялото е важно
    Ae shto se zaglejdate po obuvkite

P.S moderatori, posta mi e po temata, taka 4e ne go triite, ako ne moje da razli4ite koi post e po temata i koi ne, tova si e vash problem, ne ste dostatu4no kompetentni!

abe trqbva vsi4ko da si mu e nared...ne moje samo gotino lice ili samo gotino tqlo...a i dre6kite i obuvkite da sa ok...

Guest
    дупето

mom4e
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от totaly_sexy
    abe trqbva vsi4ko da si mu e nared...ne moje samo gotino lice ili samo gotino tqlo...a i dre6kite i obuvkite da sa ok...
    nie ako zapo4nem da iskame ot momi4etata vsi4ko da im e nared, trqbva da sme samotni prez celiq si jivot

Цитирай Първоначално написано от mom4e
    Цитирай Първоначално написано от totaly_sexy
    nie ako zapo4nem da iskame ot momi4etata vsi4ko da im e nared, trqbva da sme samotni prez celiq si jivot
    abe vseki si ima sobstven vkus tazi koqto na tebe ne ti haresva za dryg moje da e ideal za tova pod vsi4ko mu e nared se ima v predvid i vkusa na vaprosnoto momiche

smool
    Guest

:)

az puk gledam zubite ,obuvkite i liceto e razbira se i ,ako se vijda neshto otdolu a tva za obuvkite neznam zashto ama vseki put go pravq

Guest

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от smool
    az puk gledam zubite ,obuvkite i liceto e razbira se i ,ako se vijda neshto otdolu a tva za obuvkite neznam zashto ama vseki put go pravq
    dae, ako Brad Pitt e sus skusani carvuli, nqma da mu oburnesh vnimanie, nali

Голям фен
    az purvo zabelqzvam milata usmivka

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Abe si4ki kazahte za "tam otdolu". Kakvo to4no gledate tam? Ako mu se...to ne ako..mi...uuff...nemoga da namerq dumi...ako mu sa po-platno prilepnali dankite (pantalona ili tam s kakvoto e) i gledate nqkvi formi li

Ами първо гледам лицето,после тялото и после характера!
    shht

отговор
    Guest
    Не знам какво точно гледат момичетата, но съм забелязал, че ме оглеждат от горе до долу и винаги се хвърля един поглед на обувките - това е в 80-90% от случаите тъй, че обувките очевидно са много важни както и другите дрехи защото издават вкуса и благосъстоянието на момчето/момичето.

gost
    Guest
    Huh, az purvoto koeto gledam e dupeta, krakata, gurbite, nakraq liceto

Повече от фен
    abe ne znam kakvo e tova za obuvkite ama az obiknoveno kato govorq s nqkoi go gledam v o4ite ne v obuvkite! li4no na mene ne mi pravqt 4ak takova vpe4atlenie

отговор
    Guest
    Не става въпрос като говориш да го гледаш в обувките, а просто да хвърлиш едно око и на тях...

Повече от фен
    opredeleno ne sa mi tolkova interesni obuvkite mu po skoro drehite mu da gledam 4e pone tqloto se vijda kakvo e izpod tqh

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си