- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- koq 4ast nai mn zaglejdate v edno mom4e
Vsi4ki gledat PORTFEILA mnogo qsno xaxa .. priznaite si .. za6toto sum siguren 4e vsi4ki bihte predpo4eli mom4eto da vi razvejda po nai-qkite zavedeniq vmesto da sedite po razni peiki primerno..
Abe det gledate rucete si e vajno 6toto pi4a ako e nekuv strugar ili darvodelec kato vi pogali naete li kvi rezki ostava![]()
![]()
![]()
Po temata:Emi ne sum F ama na momi4eto i gledam dre6kite(nema mn zna4enie markovi ili ne stia da e stilno),liceto,usmivkata,dupeto i gurdite![]()
Амм.. първо лицето ако там е ок.. после тялото.. прическата.. дупето.. на последно място са дрехите, кецовете и т.н![]()
ami az parvo gledam o4ite,a posle tialoto,pri4eskata,...
![]()
Ми гледам ръцете, изобщо личната хигиена е много важна, може да е готина, да има стегнато дупе и т.н но ако личната хигиена я няма ... просто да забрави. Така че ръцете са едното от най-важните нещата .... дупето, но то не е с много голямо значение ...
NoEx
Zadnika estestveno!Iska li pitane?!Ama dnes sa me udarili hormonite i ...mai ne trqbva6e da otgovarqm dnes na taq tema!
purvo gledam na4ina po koito e oble4eno vaprosnoto mom4e, sled tva dupeto i tqloto kato cqlo..o4ite kosata i taka natatuk![]()
siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??
Ами незнам как са момичетата,но аз съм на такъв принцип.От един път работата не става.Първо разбирасе гледаш лицето на един човек,очите ,какво изразява неговото лице.След това се престрашаваш един вид и почваш да гледаш само дупето и там по интимните части,но това всичко става ,ако не познаваш човека ,само си го виждал.Ако познаваш човека става съвсем друго.Ако е някай гангстер позьор веднага ти става ясно какъв е ,и незнам ,защо ама момичетата супер много се кефат на някакви таква гангстери и нещо от това род,ама ги не знаят какви са пропадации.
buybuy
Абе мислих да не пиша по тази тема, но не съ въздържах! Ще ми обясните ли как вървейки си по улицата виждате хората първо в задниците, а не първо в очите? Струва ми се смешно да гледате първо дупето, след като виждате първо лицето (освен, ако момчето не върви пред вас).Първоначално написано от lady_bird
![]()
Левски шампион але але!
баси колко тъпи пубери има на тоя свят и в тоя форум
2 и 9 точки от правилника!
Moderated by BABY_SEXY_GIRL
За жалост ще потвърдя, че напоследък никак не са малко!Първоначално написано от ДА ВИ ЕБА МАЙКИТЕ
9 точкa от правилника!
Левски шампион але але!
ami namirat se dosta puberteti tuka za6toto tva vse pak e teenagerski sait...e pak i ne moje vsi4ki da sa umni ...vseki se otrakva s vremetoПървоначално написано от air_J
9 точкa от правилника!
dupeto
e kvo ako hodq s 6iroki pantaloni i mi e qko dupeto pak li si li4i![]()
Bravo na teb, foxy_f! Tova izkazvane mi haresa! :PПървоначално написано от foxy_f
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Дупенцетооооооооооооо![]()
![]()
![]()
![]()
ViVa La Sex!!!!
Ми зависи.... Хм... Дупето пук ако ми хареса може и в лице да я погледнаA we tva za mom4e li e we... puuu kuv sum tup
Az za momi4e imah v predvid
![]()
Ръце.
Усмивка.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
ami az parvo gledam liceto,no sa6to taka golqmo vpe4atlenie mi pravqt racete na mom4eto...nz za6to4estno kazano i dupeto mi pravi vpe4atlenie
e tva e vsi4ko
![]()
Cqloto tqlo![]()
as li4no parvo liceto..posle tqloto...i razbirase ymstveniq bagaj![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
от скоро мускулите. Ако няма мускули - ...
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Кво точно в рамената?Първоначално написано от ThePainIsReaL
liceto i tqloto nai ve4e...![]()
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..