- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- koq 4ast nai mn zaglejdate v edno mom4e
A gledate li nosa na nqkoi mom4e ?
лицето и дупето![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
hahah moita pri4eska e kat na izbqgal ot survivor BGПървоначално написано от BLaCk_AnGeL
![]()
e az sym momche no shte vi kaja bivshata kakvo mi kaza. Kogato sme se zapoznali pyrvo e zabelqzalata drehite, lancite i prystenite mi. Ne nosq kecove ami kojeni oficialni obufki i ne oblicham izsipani raparski pantaloni/ dynki ami pantaloni (cherni/ beli) ili dynki po men v sledstvie na koeto e ogledala i zadnika mi. Kaza mi che e gledala i za razmerite na prystite, dlanite, nomera na obuvkite i goleminata na nosa za da opredeli kolko e golqm chlena mi (na tova ne vqrvam, vypreki che gore-dolu syvpada s neinata teoriq, kolkoto i neskromno da zvuchi). Tova e kato cqlo. Mejdu drugoto pochti vsichki momicheta gledat zadnika i dosta sa me hvashtali ili shlqpvali pyk posle vyrvi gi slushai i pylnei che bili neporochni, vyzpitani i skromni :P~
Лайното ли му виси от там?Първоначално написано от LiL`Juliete
![]()
Hora,mom4e sam no i az ne uspqh da se vazdarja po temata.Parvo nali go znaete tva " Po drehite posre6tat po uma izpra6tat" drugo kvo da govorim ,az tova li4no sam go izpital mnogo pati,povqrvaite istina e.Drugoto koeto e ,dne6no vreme edva li nqkoe momi4e 6te izpusne nqkoe"par4e" s hubava kola i dosta pari v djoba samo za6toto nqmalo hubavi o4i.Pak i q pomislete malko 4e seki koito ima dostata4no finansi gi ima si4kite tiq "Ekstri" kato hubavo lice,korem4e,dupe i t.n. \/ Pomislete si malko?!!
Лице->Дупарка->Крака->(харесвам малки гърди)
После идват духовните качества характер и т.н.![]()
Eventful past is everclear.
pogleda ... a i da si priznaq sinite o4i sa mi slabost...![]()
Очите..излъчването..
))
Може би първо се забелязва цялостното излъчване...височина,пропор ции,усмивка...и най-вече очички ;]
"I`m the master of my fate! I`m the captain of my soul! "
emi porpicnip liceto,tqloto ...abe izob6to celiq...i da ne si pomislite samo 4e gledame kakvo imate v glavitte...tam ne gledame nie si znaeme 4e vie nqmate ni6to i si mislite s onaq rabota....za tova nai-4esto momi4etata se zaglejdat i tam :P
Погледа и гласа . Тия неща могат да ме побъркат..
Иначе и лицето![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Бившата ти е зле. А ти...ланци, пръстени, официални обувки и прилепнали дрехи?Първоначално написано от smile^xex
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ами първо гледам лицето най-вече усмивката.След това тялото като наблягам на ръцетенезнам защо
![]()
Every second Chance begins with the firts step!
Men mnogo me kefqt rucete!Napravo si umaram za silni i palavi ruce.Posle glasa i ako i toi mi dopadne moje i da stane ne6to.
Лицето, очите, излъчването и тялото.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
аз гледам очите дупето и краката
Ами аз гледам като цяло лицето и излъчването на момчето,но страшно много ме привлича добре оформен корем с плочкинаправо не мога да му устоя
![]()
Очите![]()
Babble, Babble, Bitch, Bitch...
Rebel, Rebel, Party, Party
Sex, sex, sex, and don't forget the violence..
Blah, blah, blah got your lovey-dovey sad and lonely...
ami ako e nqkoi po chexli s mrusni cherni kirlqsa li kraka? xaxaxПървоначално написано от egHu4ka
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
въпрос към моми4етата :
1. като гледате рацете да не мислите 4е те о4астват в "лашкането"
2. защо толкова гледате дрехите(по тях определяте дебелината на портфеила ли?)
П.П. та по вапроса.. парво гледам тялото(ако няма "фаца" закаде?) и ако характерите ни савпаднат супер (не обра6там особенно голямо внимание на лицето защото е около 50% грим)
В едно момче гледам очите...не само цвета а и самата форма.Устните и усмивката ми правят силно впечатление и ръцете.Това е като външност...но дори да е неземния красавец куца ли в характера - няма смисъл![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
гъза еее няма е най-хубавото на едно момиче може да е само нежноста й
Евала..Първоначално написано от machko
Само едно момче бях чувала да го казва това нещо и ми направи страхотно впечатление..радвам се че има и още такива
![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!