.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 116
    ni
    Guest
    A gledate li nosa na nqkoi mom4e ?

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    лицето и дупето
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

storu
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от BLaCk_AnGeL
    Амм.. първо лицето ако там е ок.. после тялото.. прическата.. дупето.. на последно място са дрехите, кецовете и т.н
    hahah moita pri4eska e kat na izbqgal ot survivor BG

smile^xex
    Guest

:)

e az sym momche no shte vi kaja bivshata kakvo mi kaza. Kogato sme se zapoznali pyrvo e zabelqzalata drehite, lancite i prystenite mi. Ne nosq kecove ami kojeni oficialni obufki i ne oblicham izsipani raparski pantaloni/ dynki ami pantaloni (cherni/ beli) ili dynki po men v sledstvie na koeto e ogledala i zadnika mi. Kaza mi che e gledala i za razmerite na prystite, dlanite, nomera na obuvkite i goleminata na nosa za da opredeli kolko e golqm chlena mi (na tova ne vqrvam, vypreki che gore-dolu syvpada s neinata teoriq, kolkoto i neskromno da zvuchi). Tova e kato cqlo. Mejdu drugoto pochti vsichki momicheta gledat zadnika i dosta sa me hvashtali ili shlqpvali pyk posle vyrvi gi slushai i pylnei che bili neporochni, vyzpitani i skromni :P~

Guest
    Цитирай Първоначално написано от LiL`Juliete
    nai veche liceto posle tqlo i ako se vidi neshto po taka prez gashtite sushto gledame i to baq i posle qko se obsujda e primerno mnoo obsujdame klasniq mi na nego se mu visi v leviq krachol ama mnoooooo se vijda !
    Лайното ли му виси от там?

Nic0
    Guest
    Hora,mom4e sam no i az ne uspqh da se vazdarja po temata.Parvo nali go znaete tva " Po drehite posre6tat po uma izpra6tat" drugo kvo da govorim ,az tova li4no sam go izpital mnogo pati,povqrvaite istina e.Drugoto koeto e ,dne6no vreme edva li nqkoe momi4e 6te izpusne nqkoe"par4e" s hubava kola i dosta pari v djoba samo za6toto nqmalo hubavi o4i.Pak i q pomislete malko 4e seki koito ima dostata4no finansi gi ima si4kite tiq "Ekstri" kato hubavo lice,korem4e,dupe i t.n. \/ Pomislete si malko?!!

Фен Аватара на FaHrEnHeit
    Град
    София
    Лице->Дупарка->Крака->(харесвам малки гърди)
    После идват духовните качества характер и т.н.
    Eventful past is everclear.

Guest
    pogleda ... a i da si priznaq sinite o4i sa mi slabost...

Град
    Бургас
    Очите ..излъчването.. ))

Може би първо се забелязва цялостното излъчване...височина,пропор ции,усмивка...и най-вече очички ;]
    "I`m the master of my fate! I`m the captain of my soul! "

emi porpicnip liceto,tqloto ...abe izob6to celiq...i da ne si pomislite samo 4e gledame kakvo imate v glavitte...tam ne gledame nie si znaeme 4e vie nqmate ni6to i si mislite s onaq rabota....za tova nai-4esto momi4etata se zaglejdat i tam :P

Погледа и гласа . Тия неща могат да ме побъркат..
    Иначе и лицето
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от smile^xex
    e az sym momche no shte vi kaja bivshata kakvo mi kaza. Kogato sme se zapoznali pyrvo e zabelqzalata drehite, lancite i prystenite mi. Ne nosq kecove ami kojeni oficialni obufki i ne oblicham izsipani raparski pantaloni/ dynki ami pantaloni (cherni/ beli) ili dynki po men v sledstvie na koeto e ogledala i zadnika mi. Kaza mi che e gledala i za razmerite na prystite, dlanite, nomera na obuvkite i goleminata na nosa za da opredeli kolko e golqm chlena mi (na tova ne vqrvam, vypreki che gore-dolu syvpada s neinata teoriq, kolkoto i neskromno da zvuchi). Tova e kato cqlo. Mejdu drugoto pochti vsichki momicheta gledat zadnika i dosta sa me hvashtali ili shlqpvali pyk posle vyrvi gi slushai i pylnei che bili neporochni, vyzpitani i skromni :P~
    Бившата ти е зле. А ти...ланци, пръстени, официални обувки и прилепнали дрехи?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Ами първо гледам лицето най-вече усмивката.След това тялото като наблягам на ръцете незнам защо
    Every second Chance begins with the firts step!

Guest
    Men mnogo me kefqt rucete!Napravo si umaram za silni i palavi ruce.Posle glasa i ako i toi mi dopadne moje i da stane ne6to.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Лицето, очите, излъчването и тялото.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Guest
    аз гледам очите дупето и краката

Guest
    Ами аз гледам като цяло лицето и излъчването на момчето,но страшно много ме привлича добре оформен корем с плочки направо не мога да му устоя

Очите
    Babble, Babble, Bitch, Bitch...
    Rebel, Rebel, Party, Party

Sex, sex, sex, and don't forget the violence..
    Blah, blah, blah got your lovey-dovey sad and lonely...

Цитирай Първоначално написано от egHu4ka
    neznam za6to no pogledut vinagi purvo mi se spira na obuvkite, posle o4ite i nakraq dupeto
    ami ako e nqkoi po chexli s mrusni cherni kirlqsa li kraka? xaxax
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Guest
    въпрос към моми4етата :

1. като гледате рацете да не мислите 4е те о4астват в "лашкането"

2. защо толкова гледате дрехите(по тях определяте дебелината на портфеила ли?)

П.П. та по вапроса.. парво гледам тялото(ако няма "фаца" закаде?) и ако характерите ни савпаднат супер (не обра6там особенно голямо внимание на лицето защото е около 50% грим)

В едно момче гледам очите...не само цвета а и самата форма.Устните и усмивката ми правят силно впечатление и ръцете.Това е като външност...но дори да е неземния красавец куца ли в характера - няма смисъл
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

гъза еее няма е най-хубавото на едно момиче може да е само нежноста й

Цитирай Първоначално написано от machko
    гъза еее няма е най-хубавото на едно момиче може да е само нежноста й
    Евала.. Само едно момче бях чувала да го казва това нещо и ми направи страхотно впечатление..радвам се че има и още такива
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си