- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- koq 4ast nai mn zaglejdate v edno mom4e
ne znam ama az gledam kato zana4alo litseto.No mi se e slu4valo da se vluba samo ot edin razgowor![]()
Ramene = magnit![]()
Dead man tells no tale.
Аз също гледам лицето като цяло, а понякога специално очите (според зависи, както се казва![]()
), усмивката
и ръцете - не знам защо
Ауе, излъчването изобщо
Ама няма какво да си говориме - характера е най-важен \
/
emi na purvo mqsto liceto posle tqloto sled tva moje bi kak se durji dadenoto mom4e
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
Mi parvo gledam liceto,posle dupeto,gledam dali ima gotino tqlo kato cqlo!!!![]()
Това е най важното но също ми много прави впечатление и хич не ми харесват прекалено космати кракаПървоначално написано от sweet_unhappy
http://www.pleasehelp.dir.bg/ wm/diary/?df=46
parvo gledam liceto ysmivkata i o4ite tqloto za men ne e tolkova vajno xaresvam mom4eta,koito ne sa muskulesti e ne super slabi razbira se
уау... след всичко прочетено до тук, би следвало, че 90% от момичетата биха си паднали доста по момче (мъж по-скоро) от някакъв подобен тип:
пъстри/зелени/сини очи
43-44 ръка
равни, бели зъби, чаровна усмивка допълваща красивите очи
стегнат задник
така ли излиза?![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Аз първо гледам лицето и дрехите,а характера му не трябва да е нещо особенно,просто да умее да ме разсмива винаги,дори и в най-тъжните ми моменти.И не мога да разбера защо гледате кецовете...И аз доскоро не заглеждах ръцете,но гаджето ми има страхотни ръце...и започнах да ги сравнявам с тези на другите.![]()
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
az puk vinagi gledam zubite nz 6to ama taka e...![]()
\
/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
az pyk... kosa, kubinki i... hmm, moje bi ustnite. ne znam, ako edin chovek ne pravi vpechatlenie kato cqlo, ne moje da se nameri samo v otdelni chasti ot nego![]()
Аз си мислех, че ние заглеждаме момичетата![]()
бате ше се учудиш колко ни заглеждат...Първоначално написано от unexisting
една мацка даже ми сподели, че ама абослютно и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ни гледат в пакета... А пък ако вземе та им хареса - основно там гледат...
а после ни пищят, че сме ги гледали в циците като си говорим...![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life