.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Град
    Madhouse

Тфа е направо ужасно аз съм го преживяла.
    .. Аз не си го празнувах щот бех на екскурзия
    и тогаз си идвахме точно и.. аз се пребрах изморена
    ама приятелките решиха да излезнем и аз
    оК. Ама тей или иначе никои не се сети за мен
    и аз казах Хора имам Рожден Ден и тей.
    Отидох да им купя бонбони и са пребрах...
    Нищо не съм очаквала , ама поне очаквах да ми кажат
    Честит Ден ден тва онова ,а те казаха "..О Ти имаш Рожден ден!??.."
    Na nikoi ne mu puka che si neshtasten,
    taka che po-dobre bydi shtastliw!

Супер фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от e4o
    au mnogo e gadno naistina, moq priqtel e bil taka predi nqkolko godini, poneje e bil po rabota v drug grad, kudeto nikoi ne e poznaval, i mu e bilo ujasno mu4no i tujno

of 4ovek drugo e da si vav drug grad i da ne poznava6 nikoi i sam da si praznuva6 rojdennia den tova 6te se prejivee , a drugo e da si si u doma i nikoi da ne te uvaji tova e mn po gadno .
    da hubavo, naistina si prav, as ne sum go prejivqval tva i ne bih i iskala, prosto spodelih, na priqtela mi kak e bilo

mn tupo naistina basi i priqtelite !
    I 6TE UMRA AZ NQKOI DEN , NO 6TE VUZKRUSTNA V NOVA KOJA,ZA6TOTO ALKOHOLA KOITO SUM POELA NE 6TE MI POZVOLI DA SE RAZLOJA!!!!

naistina e adski gadno i nepriqtno no toi da ne se vaika ami na tezi priqteli koito qvno ne sa mu takiva da im kaje da si ebat maikata za6to qvno ne go priznavat za nishto 6tom ne sa go uvajili s pone edno 4rd.

това е супер гадно...и говори какви приятели има.... толкова ли не са могли да му пратят поне един смс..или да му се обадят...

Guest
    Dano sled tva pone da im e farlil edni maini, i da e `pozdravil` roda im do 9mo kolqno!

Голям фен
    според мен пък е по-добре да си сам на рождения си ден, отколкото заобиколен от лицемери ....

....
    - Обичаш ли ме?
    - Повече отколкото може.
    - Колко може?
    - Не може.
    - Въобще ли?
    - Изобщо.

Цитирай Първоначално написано от Грахче
    според мен пък е по-добре да си сам на рождения си ден, отколкото заобиколен от лицемери ....

....
    да така е...но човечеца от къде да знае че са лицемери ? уж са се представяли за негови приятели

Голям фен
    ами поне сега е разбрал. и това колкото и странно да звучи, е хубаво от една страна... защото се е случило сега - разбрал е колко са двулични сега,а не когато е имал адски страшна нужда от тях. Дава си сметка, че не може да разчита на тях и започва наново. Може би ето един такъв ден е добър за ново начало. Изпълнен с надежда. Защото той все пак не е бил сам...никой от вашите роднити/познати не са били съвсем сами...ВИЕ сте били до тях!
    - Обичаш ли ме?
    - Повече отколкото може.
    - Колко може?
    - Не може.
    - Въобще ли?
    - Изобщо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си