- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Da ostane6 sam na rojdeniq si den
![]()
![]()
![]()
![]()
Тфа е направо ужасно аз съм го преживяла.
.. Аз не си го празнувах щот бех на екскурзия
и тогаз си идвахме точно и.. аз се пребрах изморена
ама приятелките решиха да излезнем и аз
оК. Ама тей или иначе никои не се сети за мен
и аз казах Хора имам Рожден Ден и тей.
Отидох да им купя бонбони и са пребрах...
Нищо не съм очаквала , ама поне очаквах да ми кажат
Честит Ден ден тва онова ,а те казаха "..О Ти имаш Рожден ден!??.."
Na nikoi ne mu puka che si neshtasten,
taka che po-dobre bydi shtastliw!
da hubavo, naistina si prav, as ne sum go prejivqval tva i ne bih i iskala, prosto spodelih, na priqtela mi kak e biloПървоначално написано от Анонимко
![]()
mn tupo naistina basi i priqtelite !
I 6TE UMRA AZ NQKOI DEN , NO 6TE VUZKRUSTNA V NOVA KOJA,ZA6TOTO ALKOHOLA KOITO SUM POELA NE 6TE MI POZVOLI DA SE RAZLOJA!!!!
naistina e adski gadno i nepriqtno no toi da ne se vaika ami na tezi priqteli koito qvno ne sa mu takiva da im kaje da si ebat maikata za6to qvno ne go priznavat za nishto 6tom ne sa go uvajili s pone edno 4rd.
това е супер гадно...и говори какви приятели има....толкова ли не са могли да му пратят поне един смс..или да му се обадят...
![]()
Dano sled tva pone da im e farlil edni maini, i da e `pozdravil` roda im do 9mo kolqno!
според мен пък е по-добре да си сам на рождения си ден, отколкото заобиколен от лицемери ....
....
- Обичаш ли ме?
- Повече отколкото може.
- Колко може?
- Не може.
- Въобще ли?
- Изобщо.
да така е...но човечеца от къде да знае че са лицемери ? уж са се представяли за негови приятелиПървоначално написано от Грахче
![]()
ами поне сега е разбрал. и това колкото и странно да звучи, е хубаво от една страна... защото се е случило сега - разбрал е колко са двулични сега,а не когато е имал адски страшна нужда от тях. Дава си сметка, че не може да разчита на тях и започва наново. Може би ето един такъв ден е добър за ново начало. Изпълнен с надежда. Защото той все пак не е бил сам...никой от вашите роднити/познати не са били съвсем сами...ВИЕ сте били до тях!
- Обичаш ли ме?
- Повече отколкото може.
- Колко може?
- Не може.
- Въобще ли?
- Изобщо.