- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kogato priqtelqt ti iska frenska lubov
Iskam da mi kajete kakvo da pravq kato priqtelqt mi iska frenska lubov a az o6te ne sum gotova az tova?Kazva 4e vsqka dvoika go pravi dori nqkoi sa zapo4nali s tova i 4ak sled tova sa pravili obiknovenniqt si sex.Molq vi pomognete mi i ako mojete mi daite nqkakvu suveti otnosno spomenatata lubov!
Ami ako ne si gotova mu kaji,ako pyk smqta6 4e iska6 go napravi.Pyk za syveti ne moga da ti dam,6toto li4no az ne sym pravila![]()
Тя го обичаше,той нея не...
Тя го ревнуваше,той нея не...
Тя го забрави,той нея не!
ако наистина имаш желание да зарадваш човека до теб-направи го! няма нищо лошо в това.прочети статия,която се казва "фелацио",тука,горе.дано да ти помогне.само един въпрос-а той готов ли да направи съответното за теб?
стига приказки!
Napylno sym syglasen s tova. Q go popita toi gotov li e da ti napravi na teb podobno neshto.Shto se otnasq do tova che ne si gotova mi nikoi nemoje da te nakra na sila pyk toi ako sloji edna S****a pred teb si e za nego smetka:}}Първоначално написано от nar
ne vijdam kakav e problema...6tom si s nqkogo, zna4i ne bi trqbvalo da te pritesnqva da mu napravi6 s...karazbira se ako i toi e gotov da napravi sa6toto za teb...ako pak ne6to te pritesnqva v nego ...nqma smisal da ste zaedno...kolkoto do samoto pravene na frenska
moje da popro4ete6 ne6ti4ko po vaprosa...no nai-dobre se u4i s praktikata
nqma kakvo da mu misli6...davai! daje moje i da ti haresa...
xex, mi ako ne si gotova mu go kaji! nqma smisul da krie6 i samo da otlaga6. kazva6 mu go i tova e! ako naistina te obi4a 6te 4aka kolkoto e neobhodimo. a naistina-toi bi li napravil su6toto za teb?
Любовта е най-висшата степен на омразата
Tova e edno ot nai-hubavite ne6ta v sexa,ne se pritesnqvai.Ako oba4e ne si gotova-kaji mu 4e ima6 nujda ot malko vreme.Ako te obi4a,6te te razbere i dori 6te ti pokaje sam kakvo to4no iska ot teb![]()
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
Еми..кво да ти кажа.. Зависи всичко от теб! Ако смяташ, че още не си готова, не го прави! Все пак всичко с времето си.. А ако той толкова много настоява, опитай се да му обясниш.. Знам ли.. Не дай си Боже да каже, че от тва зависи връзката ви.. Просто го резни и готово, както казах всичко с времето си.. Айде успех!![]()
KvO Ti PuKa KaTo GoVoRqT ZaD GaRbA Ti?!NaLi SI PreD TqH,NeKa GleDaT GaZa Ti!
ne vseki moje da pravi frenska lubov dori i otdavna da e pravil! otnosno slu4aq ti mislq 4e sama trqbva da re6i6 dali iska6 ako ne ne go prai ako iska6 -ne nse pritesnqvai))) a i ti 6te vidi6 kak mu haresva nai mn !
I 6TE UMRA AZ NQKOI DEN , NO 6TE VUZKRUSTNA V NOVA KOJA,ZA6TOTO ALKOHOLA KOITO SUM POELA NE 6TE MI POZVOLI DA SE RAZLOJA!!!!
Ami nedeite da go pravite...ako toi e uvajava 6te te po4aka dokato si gotova a pak ako ne iska da 4aka i ne ti uvajava mnenieto po vaprosa zna4i ne e za tebe
Аве според мен след като не се чувстваш готованяма да му духаш...той нека си иска! Прав е
"4e vsqka dvoika go pravi dori nqkoi sa zapo4nali s tova i 4ak sled tova sa pravili obiknovenniqt si sex"!, обаче все пак ти си преценяваш ... А и съм напълно съгласна с foxy_f
![]()
hm...
nqkoi horq qvno trqbva da se uchat tepurva da kazvat ne shto neshtat!!!
Goreshtite ti ustni sa soleni, navjarno pak si pravila minet, no az shte prodyljavam da te shibam, zashtoto sym prostak, a ne poet!!!
kat ne si gotova mu go obqsni predpolagam shte te razbere !
pussy wet as a river
you need a boat for me nigga
come on baby just lay down
or to bed with me baby
see me rubbin' my clit
suckin' (suckin') my tits
kaji mu 4e ne ti e priqtno i neiska6 v tova nqma ni6to lo6o toi trqbva da uvajava mnenieto ti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vurvi napred i nikoga ne se obru6tai dori v surceto ti stra6no da boli vurvi i nazad nedei se vzira i znai 4e tozi koito te obi4e 6te doide sam oblqn v sulzihttp://dollavs2.hit.bg/avatars/meaningful/dollzhitbgmean014.gif
Po dobre mu kaji 4e ne iska6,6toto xi4 ne e priqtno da go pravi6 bez jelanie.....
Всеки път печеля,освен когато губя,но това не се брои!
ne si gotova dokato ne opita6
ami nez6to ne zacepih izob6to taq tema..... ami napravi tova koeto iska6 ostavi priqteli si poslu6ai kakvo iska tqloto ti i du6ata ti tova e na4ina da uspee 4ovek
![]()
Първоначално написано от foxy_f
![]()
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
не е чак толкова страшнокажи му,че не си готова,вярвам,че ще те разбере
![]()
ако е престъпление да те обичам, виновна съм по дяволите! но това не означава, че въпреки вината си спирам да те обичам
Ако не е с теб само за едното е****, ще те разбере, ще приеме че няма да му направи свирка, ще продължи да те обича (ако те обича) и като си готова сросто ще го направите![]()
ми и аз в началото не исках да права свирки и се дърпах, но слава богу моя си ме разбираше и не даваше толкова зор.. аз компенсирах нещата с ръчичка депо едно време ми се прииска много и стана работата
то си е на психическа основа
айде успех !
Темата е от март 2005. Сега сме декомври 2006
kaji mu 4e o6te ne si gotova,bi trqbvalo da te razbere!
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick