- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Носите ли нещо за самозащита в себе си
Първоначално написано от Anyone
Mi imam vapros kato se stopli de go darji6![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Еми ходи си целогодишно с якето беПървоначално написано от Nekasa4a
![]()
Nekasa4a като не нося якев джоба на дънките
![]()
Яба-да-ба-дууууу ;РрРрР
ami po4ti vinagi si imam karabiner v mene,
a kogat trqbva da putuvam nqkude sama ili
s nqkoq fr si vzimam i noj4eto![]()
Daaaa!Nosq si umrutzite!Trenirah 3 god,kongfu i smeq da tvurdq,4e moga da se spravqm sravnitelno dobre i bez orujiq i takiva razni ne6titza!
mi mai ne nosq ni6to..
ot vreme na vreme nqkakvi 6prei4e ..
ama az v takav moment tolkoz bih se spekla,4e vmesto da vadq nqkoi ot tezi ne6ta(6prei,noj4e i t.n) 6te trugna da bqgam .. pone bqgam mnogo burzo ... tova e v moi +![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Преди ходех с една палка, обаче нещо 'сички ме гледаха мноо страннои за тва сега си взех един газов патлак
![]()
![]()
и Интер
Мдам , в чантата си имам дезодорант като излизам винаги.
Първоначално написано от Anyone
Aham 6toto na men mi sedi vinagi tam 6toto qketo mi e kofti i ima veroqtnos da me obiqt dokato go izvadq ot nego![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
po edno vreme imah krak ot stol v ranicata :P bqh go otkyrtil personalno![]()
Два кухненски големи ножа за месо, три бокса, 8 карабинера ... ъъъ още кво? Щанга в гащите ...
NoEx
Na tate Karabinata !!!!Hmm zna4i ... imam 1 karabiner ... zaka4en za dynkite ... Peperudka v 4orapa ... 1 Boks ( sys shipove ) vyv vytreshniq djob... i gazov pistolet - himikalka ... v zadniq djob.
Taka se pribiram sled diskoteka ( baq e opasni4ko)
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
пачки в джобаПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
abe v momenta ni6to ne nosq ama mislq da si vzema edna oca(na 15 sum)-okolo 50 kinta e(s gazovi patroni)mnogo priqteli imat i znam 4e samo kato q naso4at sre6to teb napulva6 ga6titea i v Sofia ne e mnogo bezopasna da se razhojda6 po ulicite
![]()
Е ам имам мини бодигард, ама не го нося. А карабинера...смисъл за бой става ли или е малък (щото и боск спомена) (изобщо ти сериозно ли го написа това)Първоначално написано от tedo_davis
Hahahahah,mi az samata plasha horata...taka4e ne mi trqbvat takiva neshta.Vsi4ko,koeto trqaa da napraq e da nakaram o4ite mi da svetqt v 4erveno(moje i sqkvi dr cvetove,a moje i da migat),da pokaja vumpiskite mi strani,am i da za malko da zabravq,da se otdelq na 1 metar ot zemqta....![]()
![]()
Shtot,az sum malko taka,imam si4ki tiq sposobnosti...
![]()
![]()
A sega seriozno,ne nosq nishto takova.Ako nqkoi me napadne,nai mnoo da umra
I am alive
I will never run away
Places inside
My heart screams inside with pride
Once I cried
Now I wipe away the tears
Once I died
Now I'm alive
Az raz4itam na 2te si ruce kato stane nape4eno,e i na krakata si ama glavno na tqh,se pak imam nekvi skillz![]()
![]()
4at pat razdavam plesnici kato stane ne6to
![]()
![]()
![]()
Be yourself!
Ne!
az se dvija s malko nojche i ostro naostreni shipove na rucete![]()
Zapalka broi li se ;PP~ ahahaha nishto ne nosq
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
to4no.ni6to drugo ne si nosa.uj raz4itam na sebe si.ama koi znae moje niakoi den da tragna s pistoley-ahhahaПървоначално написано от DiEsEl_GiRl4eTo
![]()
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Ножче
ta az nosya nyakolko mrasni 4orapi... hvarlyam v liveto i bej da me nyama...a sya po vaprosa- imala sam problemi s policiyata det sam nosila noj v sebe si... tuk sa ludi zaradi tehnite atentati i teroristi
![]()
we'll die alone like a stone ^^
Az puk si imam edna malka butilchica kliuchodurjatel, edno momiche mi q podari oshte v 7mi klas, i kato si q sloja v rukata mi uplutnqva iumruka i kato plioknq nqkoi iumruka mi stava, kato CHUK!![]()
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
Нищо не нося. Нищичко.
...The hope for future generations has always resided in mortal hands...