.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Повече от фен
    Град
    В сянката на бъдещето... Там,където никой няма да ме открие !!! ~~~Don'T TrY~~~

За наградите на ММ ...

Значи за тези , които не са успели да гледат...
    Най-успешен дебют:
    Део - По-добре Недей

Най-добра хип-хоп песен:
    Ъпсурт - Попфолк

Най-добра клубна песен:
    Булгаро - Down Here

Най-добра рок/алтернативна песен:
    Остава - Шоколад

Най-добра поп песен:
    Каффе - Вместо мен

Най-добър рап/хип-хоп албум:
    Устата: От Уста На Уста

Най-добър рок/алтернативен албум:
    Остава

Най-добър поп/денс албум:
    Графа

Най-добър български клип:
    Валери Милев (Мr.Killer, KariZma)

Най-добър чуждестранен клип:
    Faithless - I want more

Най-добра изпълнителка:
    Ava

Най-добър изпълнител:
    Графа

Най-добра група/дует:
    Gravity Co.

Награда за цялостен принос:
    Йорданка Христова

Аз имах и честта да присъствам , нали съм търновка Всички сме много доволни от това, което се случи...(и какви секси охранители имаше...) Та това не е важно де. За начало - имаше леко закъснение , но нали всичко започна - добре е. Ей трябва да ви кажа , че килимче имаше, но минути преди да започне всичко го махнаха , защото беше по късо или нещо такова . Първите , които дойдоха - естествено биг брадърките. Нататък няма да разказвам ... само дето най- големите звезди дойдоха последни. Устата ме изкефи.. ей мн е яко да я галиш таз змия... околните изпомряха от страх :P Ест церемонията започна със закъснение, като се имаше в предвид и огромната тъпканица в залата ... Русичката водеща доста се изпопретесни отначало... то се е видяло де Абе добре беше всичко само дето Каффе напраиха голяма простотия , пък нии пак си ги освиркахме. Тей като бях точно до сцената трябва да ви кажа , че доста се оплаших Руши кат излезе... бяха мн яки така облечени. Ава пък за какво я разсъблякоха...показаха й се тлъстините само Но за Графчето - смятам , че си заслужи наградите Yeeee А тримата братя Мангасарян напраиха голееемо шоу (супер са ) На Бай Мангал сички подивяха къде що имаше около мене хора :P :P Какво да разпрям то станах мн банална...пък и вие нали сте си гледали (аз само си изказвам мнението на присъствала там) . А и btw - аз бях оная дето на посрещането истерически крещеше Графа Графа !!!
    {}

Голям фен Аватара на aBnOrMaL_BaBy
    Град
    In The Middle Of Nowhere !
    Щом Руши нищо не е спечелил,значи не е било интересно
    Пък и не можеш да ме убедиш,че е било кой знае какво..ако беше някакви награди на MTV ..да щях да разбера защо си въодушевена..ама..български награди..sux Била съм на концерти на повечето от участниците там и честно казано не бях много впечатлена,така че ме съмнява този път да са направили нещо по-различно

Повече от фен
    Град
    В сянката на бъдещето... Там,където никой няма да ме открие !!! ~~~Don'T TrY~~~
    Въпрос на личен вкус ...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от aBnOrMaL_BaBy
    Щом Руши нищо не е спечелил,значи не е било интересно
    Пък и не можеш да ме убедиш,че е било кой знае какво..ако беше някакви награди на MTV ..да щях да разбера защо си въодушевена..ама..български награди..sux Била съм на концерти на повечето от участниците там и честно казано не бях много впечатлена,така че ме съмнява този път да са направили нещо по-различно
    damZ i az sam golqma fenka na Rushi i 6tom ne e e spe4elil .. mnogo jalko
    ama kakvo be na momi4eto i e haresalo .. tq se radFa na malkite ne6ta ..
    po dobre da se kefi,otkolkoto da e samo nedovolna
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Аз съжалявам, че не отидох, но нямаше как. Бях на къща на Априлци с приятели и предпочетох да съм с тях, отколкото да гледам наградите на ММ на живо...
    В началото изобщо не познах Спортната зала... така са я преобразували (естествено за да събере повече хора)
    Видях много познати повечето от които бяха точно до сцената...
    Радвам се, че Графа спечели, а за другите нямам мнение.
    Loving you is like breathing... how can I stop?!?!

Голям фен
    честно казано много се учудих как така за дебют не взе наградката Мошо Вучков аз гледах връчването иначе поне 2пъти, исках да гледам по интернет бакстейдж-а, ама нямах възможност ама карай. Иначе наградите са си на мястото според мен, а Руши имаше сравнително слаба година, за разлика от тези, които наградиха. Бъдете по-безпристрастни все пак и погледнете реално на нещата.

Цитирай Първоначално написано от aBnOrMaL_BaBy
    Пък и не можеш да ме убедиш,че е било кой знае какво..ако беше някакви награди на MTV ..да щях да разбера защо си въодушевена..ама..български награди..sux
    ей тука много грешиш. с какво наградите на мтв превъзхождат нашите? и какво им има на българските награди?
    - Обичаш ли ме?
    - Повече отколкото може.
    - Колко може?
    - Не може.
    - Въобще ли?
    - Изобщо.

Супер фен
    Аз съм мнооого доволна, че Остава са взели наградка и още повече с песничката Шоколад
    Иначе не съм гледала наградите нямах време мисля, че не съм изпуснала много все пак прочетох наградените !!!
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    samo Ypsurt si zaslujawat nagradata...drugite suck dicks

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си