- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- За наградите на ММ ...
Значи за тези , които не са успели да гледат...
Най-успешен дебют:
Део - По-добре Недей
Най-добра хип-хоп песен:
Ъпсурт - Попфолк
Най-добра клубна песен:
Булгаро - Down Here
Най-добра рок/алтернативна песен:
Остава - Шоколад
Най-добра поп песен:
Каффе - Вместо мен
Най-добър рап/хип-хоп албум:
Устата: От Уста На Уста
Най-добър рок/алтернативен албум:
Остава
Най-добър поп/денс албум:
Графа
Най-добър български клип:
Валери Милев (Мr.Killer, KariZma)
Най-добър чуждестранен клип:
Faithless - I want more
Най-добра изпълнителка:
Ava
Най-добър изпълнител:
Графа
Най-добра група/дует:
Gravity Co.
Награда за цялостен принос:
Йорданка Христова
Аз имах и честта да присъствам , нали съм търновкаВсички сме много доволни от това, което се случи...(и какви секси охранители имаше...) Та това не е важно де. За начало - имаше леко закъснение , но нали всичко започна - добре е. Ей трябва да ви кажа , че килимче имаше, но минути преди да започне всичко го махнаха , защото беше по късо или нещо такова
. Първите , които дойдоха - естествено биг брадърките.
Нататък няма да разказвам ... само дето най- големите звезди дойдоха последни. Устата ме изкефи.. ей мн е яко да я галиш таз змия... околните изпомряха от страх :P Ест церемонията започна със закъснение, като се имаше в предвид и огромната тъпканица в залата ... Русичката водеща доста се изпопретесни отначало... то се е видяло де Абе добре беше всичко само дето Каффе напраиха голяма простотия , пък нии пак си ги освиркахме. Тей като бях точно до сцената трябва да ви кажа , че доста се оплаших Руши кат излезе... бяха мн яки така облечени. Ава пък за какво я разсъблякоха...показаха й се тлъстините само
Но за Графчето - смятам , че си заслужи наградите Yeeee А тримата братя Мангасарян напраиха голееемо шоу (супер са ) На Бай Мангал сички подивяха къде що имаше около мене хора :P :P Какво да разпрям то станах мн банална...пък и вие нали сте си гледали (аз само си изказвам мнението на присъствала там) . А и btw - аз бях оная дето на посрещането истерически крещеше Графа Графа !!!
{}
Щом Руши нищо не е спечелил,значи не е било интересно![]()
Пък и не можеш да ме убедиш,че е било кой знае какво..ако беше някакви награди на MTV ..да щях да разбера защо си въодушевена..ама..български награди..suxБила съм на концерти на повечето от участниците там и честно казано не бях много впечатлена,така че ме съмнява този път да са направили нещо по-различно
![]()
![]()
Въпрос на личен вкус ...![]()
damZ i az sam golqma fenka na Rushi i 6tom ne e e spe4elil .. mnogo jalkoПървоначално написано от aBnOrMaL_BaBy
![]()
ama kakvo be na momi4eto i e haresalo .. tq se radFa na malkite ne6ta ..
po dobre da se kefi,otkolkoto da e samo nedovolna![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Аз съжалявам, че не отидох, но нямаше как. Бях на къща на Априлци с приятели и предпочетох да съм с тях, отколкото да гледам наградите на ММ на живо...
В началото изобщо не познах Спортната зала... така са я преобразували (естествено за да събере повече хора)
Видях много познати повечето от които бяха точно до сцената...
Радвам се, че Графа спечели, а за другите нямам мнение.![]()
Loving you is like breathing... how can I stop?!?!![]()
честно казано много се учудих как така за дебют не взе наградката Мошо Вучковаз гледах връчването иначе поне 2пъти, исках да гледам по интернет бакстейдж-а, ама нямах възможност
ама карай. Иначе наградите са си на мястото според мен, а Руши имаше сравнително слаба година, за разлика от тези, които наградиха. Бъдете по-безпристрастни все пак и погледнете реално на нещата.
ей тука много грешиш. с какво наградите на мтв превъзхождат нашите? и какво им има на българските награди?Първоначално написано от aBnOrMaL_BaBy
- Обичаш ли ме?
- Повече отколкото може.
- Колко може?
- Не може.
- Въобще ли?
- Изобщо.
Аз съм мнооого доволна, че Остава са взели наградка и още повече с песничката Шоколад![]()
Иначе не съм гледала наградите нямах време мисля, че не съм изпуснала много все пак прочетох наградените !!!
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
samo Ypsurt si zaslujawat nagradata...drugite suck dicks