- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Na koq marka ste fen/ka?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Zdraveite ta..interesuva me drehite na koq makra vi kefqt nai mnogo ? :}
az s1m fenka na d&G, Sisley^, MNG,Christian Dior , Chanel , Salvatore Ferragamo i o6te drugi no 6te spra do tuk . :} e...vie ste :}

Poprintzip na mnogo,ama nai-ve4e na D&G i ma MOORIS,a i na Mason's.

D&G I MNG.Oba4e i mn drugi
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...

beee az na si4ko sam fenka,osobeno na mango i gucci,ama mai samo s mentetata 6e si ostana
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!

Mmm na ei tuka na kvartalniq magazin..mnoo gotqni bluzki prodaat po 5-10 lea;] Ne bi shigufam sa...mi haresvat mi dreshkite na MNG Terranova Diesel...DiKa imat qki rauti Replay ...obshto vzeto sa tva ama rqdko mi se otdava vazmojnost da si kupuvam dreshki ot tezi marki:P~
My heart topur-lopur for you, baby!

Куча-марка rulezzz

Не робувам на марки
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...

kenzo,mango,diesel,enita,terranova,replay,addidas i dr

мда..и аз така,въпреки 4е..бих избрала може би c1rca(смъкната съм бай дъ уей..)Първоначално написано от Тед:)
или нешу такова

..But why?...

offf izvinqvaite ..zabravih da vlqza s moita registraciq i s12m pusnala temata ei taka izvinqvaite ..moq e temata az q pusnah
Ti shte doidesh...no shte byde kysno,Az shte sym vyv grob studen.Shte celuvash bukvi vmesto ustni, shte pregryshtash krysta vmesto men...
PLAYLIFE,Tom Tailor,United Colors Of Benetton,Kenvelo,Replay

am vsyshtnost nishto konkretno ...tva e poslednoto neshto,koeto zabelqzvam kato si izbiram dreha ...ne sym predubedena ni nai-malko ...
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Истински същественото е невидимо.
http://tuleni.hit.bg/indexbg.html
Hilfighter, Diesel, Pepe Jeans, ZARA ako mojeh i Givenchy i Armani no 1 tqhna vecherna chantichka struva 2500 liri!
Mi 4estno kazano nai-markovite drehi koito imam sa na Mango i Terranovaina4e sqkvi marki me kefqt stiga drehite da stavat

DC,Etnies,DVS,Esprit,Gallaz,Fishbone
amii az ot skoro zapo4nah da se kefq na markite..sled kato hodih v Ispaniq i se naradvah na super qki magazin4eta i za puriv put izpitah su4uvstvie na kleptomanite
ta men me kefqt :MNG,diesel,h&m,zara(skoro v bulgaria!),pimkey,kenvelo,terranova,benetton(no ve4e ne 4ak tolkova..)
If u had one shot,one opportunity..To seize everything you ever wanted-One moment...Would u capture..or just let it slip?
марки
дам... това беше доста смислено от твоя странаПървоначално написано от [b

ПО темата - нямам нищо марково, не бих си и купила нищо само заради марката. Единственото предимство на марковите неща е че
( понякога) са по- качествени. Но това не оправдава цената имА, сетих се, имам маратонки Булдозер (и тва е марка, нали :P )
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
lepkam - D&G (dolen & gaden) ; Diesel (mazut marka) ; T'va e ;}
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Ha na koq marka tva nikoga ne sam go gledalse cool dre6ki si zimam pak ne znam gledam kva im e markata hmmm imam baq balgarsi dre6ki na "Teodor" no nz nqmam lubima

I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!

Fishbone RUlzZZz ...drug e v-sa kolko dre6ki imam na taq marka

hm.............fish bone,moschino,esprit,pepe jeanse.........
Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Az haresvam Kenvelo makar 4e v BG nqma hubavi magazini na tazi marka ili pone az ne sam vijdala. Tuk v pove4eto im magazini ima 5 dre6ki na krast i to nqkvi ubitia ina4e v drugite im magazini drehite sa mnogo pove4e i sa hubavi
Drugata marka drehi koqto mi haresva i ima svesni raboti e Terranova

Ne priemai jivota tvarde naseriozno!!Vse pak nikoi ne ojivqva))!
moje da prozvu4i 4e sam neprosveten ama za purvi put gi 4uvam vsi4kite
look into the eyes of a killer man, look into the eyes of a pig
look into the eyes of a killer man, slam, damn boy, i wish you did