До мацката над мене. Еми гледай сега....не ми е за парите...то си е по скоро въпрос на мислене. При положение, че раницата ми си е нова на адидас, а кецовете ми са колкото една минимална работна задача, нали се сещаш, че не парите ме бъркат. Защо трябва да давам примерно 50лв за тениска на адидас(любимата ми марка), като мога да си я взема на кило и да излезе лев лев и нещо. Същото е. Пък като отидеш примерно кви са ти любимите магазини- манго примерно, и пробваш панталон, нали се сещаш, че някви хора преди това са го пробвали и те. Дали ще са го пробвали 4 човека и ти да си петия, или ще са го пробвали 3ма, единия да го е носил месец два, и ти 4тия-все същото е. Не робувам на друхи, но и в същото време никой от приятелите ми не е заподозрял, че се обличам от такива магазини. Няма и да заподозре, а и аз няма да казвам- предрасъдъци всякакви. И ти ако си купиш примерно една блузка за 40лв, аз за тея пари ще си взема ...хммм....20.
А сега до тоя пича(пич ли е мацка ли е знам ли) дето се интересуваше- аз си пазарувам основно от един на стамболийски- като отиваш от света неделя към мола от дясно, на един ъгъл е. Зареждат всеки понеделник. И като ти гледам профила- сепур много неща на рокси, оксбол и фишбоун докарват.