.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

...

Ами България си е България и не бих язаменила за нищо друго или за никоя друга. Сънародници нека не и изневеряваме, лоша или добра тя си е нашата България.

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от Dobrina
    Не разбрах защо всички толкова злобно нападнахте tedo_davis когато той опита да каже нещо
    Мисля че темата беше насочена към тези, които си мислят, че като излязат от България и си живеят живота като "европейци" или "американци" всичката ще им е наред и нищо няма да има липсва
    Дано на тези хора никога не им се наложи да изпитат какво е да не могат да си хапнат и едно парченце от българския локум, или една нормална ябълка - не тези изкуствените... а и не е само в храната проблема.... българските ни традиции са прекрасни - представяте ли си когато си закичите мартеница всички да ви гледат като изкопаемо: "какво пък е това??"
    Темата не е много тъпа, просто трябва да се помисли малко
    WoW
    imalo 4ovek koito mojel da me razbere.Radvam se Btw ... to4no na tova bqh nablegnal ... no vseki pogledna povyrhnostno.Nvm.Be Happy ... HuGs - Tedo!
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Не разбрах защо всички толкова злобно нападнахте tedo_davis когато той опита да каже нещо
    Мисля че темата беше насочена към тези, които си мислят, че като излязат от България и си живеят живота като "европейци" или "американци" всичката ще им е наред и нищо няма да има липсва
    Дано на тези хора никога не им се наложи да изпитат какво е да не могат да си хапнат и едно парченце от българския локум, или една нормална ябълка - не тези изкуствените... а и не е само в храната проблема.... българските ни традиции са прекрасни - представяте ли си когато си закичите мартеница всички да ви гледат като изкопаемо: "какво пък е това??"
    Никой не си мисли че като излезе от България и проблемите свършват не разправяй глупости ... зарязах си целия живот на 16 години и почвам сичко от начало в момента на най-готините ми години така че не ми обяснявай колко било трудно и как нищо нямало да ми липсва аз си знам най-добре как си се чувствам и малцина могат да ме разбреат наистина....

Цитирай Първоначално написано от Momchenceto
    Никой не си мисли че като излезе от България и проблемите свършват не разправяй глупости ... зарязах си целия живот на 16 години и почвам сичко от начало в момента на най-готините ми години така че не ми обяснявай колко било трудно и как нищо нямало да ми липсва аз си знам най-добре как си се чувствам и малцина могат да ме разбреат наистина....
    az te razbiram,smiatam che si prav.tedo tfa toia put beshe malko gadno ot tvoia strana!

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Sam ... emi tova beshe moq po-glupav na4in da si izrazq mnenieto.
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Цитирай Първоначално написано от tedo_davis
    Sam ... emi tova beshe moq po-glupav na4in da si izrazq mnenieto.
    sluchva se na vsichki,gledai samo da ne ti se sluchva mnogo chestichko :P

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    spokoino - nqma da mi se slu4i - prosto togava ne znaeh kvo pisha ... beshe mi gadno.
    Admin-Coki:

Чатете си деца мой намерили сте мястото Само ще поправа сатаничке....не е гадно нищо гадно не е напраил...тъпо е и то мега тъпо!!

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Momche .... dyrjanieto ti e mega typo.Az sym si pisal prostotiqta - izvinih se na obidenite.K'vo mi kreshtish oshte!?!?
    Admin-Coki:

Фен
    Град
    Somewhere I Belong

hehe

xexe.v muenchen ima bg restaurant:P.no ne moga da otreka 4e kato se vurna v BG za lqtoto ne se natupkvam kato ..... sus vkusni BG qstiq.
    ami da BG prirodata e nai hubavata....ili 6te6e da e nai hubavata ako nqma6e prostaci koito si hvurlqt boklucite navsqkude.

Повече от фен
    Град
    Varna
    Момченце,
    Нали точно за хора като теб е темата - за тези, които го осъзнават! Ти в твоя пост си противоречиш: "трудно" и "нищо не ми липсва" са противоположни понятия. Разбирам, че ти е трудно, нали точно това казах - че на българите им е трудно когато са в чужбина!!Предполагам, че си зарязал целия си живот не по свое желание, но помисли за тези, които сега мислят да напуснат страната ни. Не би ли искал по някакъв начин да им обясниш, че не всичко е така, както си го представят??
    Животът е прекрасен

Re: Една Българска чорба за вас.

Хей Всички извън БГ.Много съжелявам че неможете да опитате Вкуссссната "Пача" или "Шкембе чорбицата" с чесън.Нямате си Киселото мляко "На БАБА" ... нямате си сланинката от КОледното прасе ... Нямате "Циганските Баници" (пояснявам това е филия хляб напоена с Олио и отгоре наръсена със червен пипер) ... кофти.нямате Прясно издоеното Мляко от Кравата (или от каквото е там)...Яйцата ги зимате от Супермаркета (доста престояли)а неможете да чуете звучното кудкодякане на кокошката Какво да кажа друго ... Съжелявам ви ... живеете в Богатите страни в Европа и каде ли не другате ... и си мислите че всичко е прекрасно.Но няма нищо по прекрасно от Българската природа.Почувстваите се поне малко българи докато четете това.
    Mersi,dobre 4e mi napomni...ina44e nqma6e kak da si spomnq,4e sum bulgarka!!!Opitvame vsi4ko bulgarsko,koeto ni se priqde,tyk si imame Bg magazini Da te svetna i o6te ne6to gotvim samo i edisntveno bulgarski qstiq i sledva6toto,koeto e,ne si ti 4oveka,koito 6te me nakara da se 4ustvam Bg i ne mi lipsva tvoeto sujalenie!

Ох забелязах, че темата е публикивана 2005г. Сега за каква българска природа говориме? Всичко е бетон...

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от Cyberdyne_101
    Ne mi se zanimava da vi obqsnqvam sq ... dylga i shiroka ...
    И защо така Не можеш ли да защитиш собствените си думи ? Пробвай..... може и да разберем или сме малко "тъпички" Аз темата я приех като една ОГРОМНА подигравка Мисли малко като пишеш нещо Много сгафи с тая тема
    dam dam dam ... zvu4i glupavo ... vse edno e podigravka.Prosto iskah da napomnq kak horata v BG jiveqt v skapanata mizeriq ... 4e i nie byhtim kato tqh (makar hilqdi KM. dale4 edni ot drugi) ... prosto po takyv na4in se izrazih.Iskah da kaja prosto kakva e mizeriqta v BG.Pone poslednoto izr. e smisleno -->
    Но няма нищо по прекрасно от Българската природа.Почувстваите се поне малко българи докато четете това.
    s nego iskah da kaja 4e dori da sa hilqdi km. dale4 ot tuk ... te si ostavat bylgari. Awe ... men nikoi nqma dame razbere ... za tova ne iskah da obqsnqvam ...
    Всъщност аз много добре разбрах какво искаш да кажеш и се учудих защо всички те нападат,че си се бил подигравал с българите извън Бг... разбирам те..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си