- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Една Българска чорба за вас.
Ами България си е България и не бих язаменила за нищо друго или за никоя друга. Сънародници нека не и изневеряваме, лоша или добра тя си е нашата България.
WoWПървоначално написано от Dobrina
imalo 4ovek koito mojel da me razbere.Radvam seBtw ... to4no na tova bqh nablegnal ... no vseki pogledna povyrhnostno.Nvm.Be Happy ... HuGs - Tedo!
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Никой не си мисли че като излезе от България и проблемите свършват не разправяй глупости ... зарязах си целия живот на 16 години и почвам сичко от начало в момента на най-готините ми години така че не ми обяснявай колко било трудно и как нищо нямало да ми липсва аз си знам най-добре как си се чувствам и малцина могат да ме разбреат наистина....Първоначално написано от Dobrina
az te razbiram,smiatam che si prav.tedo tfa toia put beshe malko gadno ot tvoia strana!Първоначално написано от Momchenceto
Sam ... emi tova beshe moq po-glupav na4in da si izrazq mnenieto.
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
sluchva se na vsichki,gledai samo da ne ti se sluchva mnogo chestichko :PПървоначално написано от tedo_davis
spokoino - nqma da mi se slu4i - prosto togava ne znaeh kvo pisha ... beshe mi gadno.
Admin-Coki:
Чатете си деца мой намерили сте мястотоСамо ще поправа сатаничке....не е гадно нищо гадно не е напраил...тъпо е и то мега тъпо!!
Momche .... dyrjanieto ti e mega typo.Az sym si pisal prostotiqta - izvinih se na obidenite.K'vo mi kreshtish oshte!?!?
Admin-Coki:
xexe.v muenchen ima bg restaurant:P.no ne moga da otreka 4e kato se vurna v BG za lqtoto ne se natupkvam kato ..... sus vkusni BG qstiq.
ami da BG prirodata e nai hubavata....ili 6te6e da e nai hubavata ako nqma6e prostaci koito si hvurlqt boklucite navsqkude.
Момченце,
Нали точно за хора като теб е темата - за тези, които го осъзнават! Ти в твоя пост си противоречиш: "трудно" и "нищо не ми липсва" са противоположни понятия. Разбирам, че ти е трудно, нали точно това казах - че на българите им е трудно когато са в чужбина!!Предполагам, че си зарязал целия си живот не по свое желание, но помисли за тези, които сега мислят да напуснат страната ни. Не би ли искал по някакъв начин да им обясниш, че не всичко е така, както си го представят??
Животът е прекрасен
Mersi,dobre 4e mi napomni...ina44e nqma6e kak da si spomnq,4e sum bulgarka!!!Opitvame vsi4ko bulgarsko,koeto ni se priqde,tyk si imame Bg magaziniПървоначално написано от tedo_davis
Da te svetna i o6te ne6to gotvim samo i edisntveno bulgarski qstiq i sledva6toto,koeto e,ne si ti 4oveka,koito 6te me nakara da se 4ustvam Bg i ne mi lipsva tvoeto sujalenie!
Ох забелязах, че темата е публикивана 2005г. Сега за каква българска природа говориме? Всичко е бетон...
Всъщност аз много добре разбрах какво искаш да кажеш и се учудих защо всички те нападат,че си се бил подигравал с българите извън Бг...Първоначално написано от tedo_davis
разбирам те..