Ами на мен ми харесва черният цвят.Имам доста черни дрехи,но не се обличам само в черно,а и в по-весели и ярки цветове.Имам 2-3 черни пантолона и няколко блузки с къс и с дълъг ръкав.А имам и една черна блузка с 3/4 ръкав.А за грим не използвам черно,нито по-тъмни цветове.Слагам си само черен молив и черна спирала и после по-светли сенки.Например сини или розови.
Черното е един от любимите ми цветове за дрехи. Просто мисля, че най-много ми отива! Имам адски много черни дрешки...повече от които и да е други... Обаче никога не ходя цялата в черно!
Иначе за грима - слагам си черна спирала, черно моливче за очи и сиви сенки и мисля, че си ми седи мн.добре.
Ami mislq che chernoto moje da bude kakto strashno elegantno, taka i dosta ekstravagantno - zavisi ot drehite. A cheren grim obiknoveno si slagat horata koito sa v gotik stila. Az poprincip sushto si nosq cherno, ama ne shtoto sum metalka - prosto chernoto e universalno v nqkoi otnosheniq.
Ami az nqmam nito edna 4erna dreha, t.e imam samo edin potnik za lqtoto. Ina4e cveta mi haresva, prosto az ne go nosq. Nosq samo rozovo, sionio , bqlo i drygi svetli cvetove. Zatova ne polzvam i 4eren grim :P
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Любимия ми цвят е черно. Въпреки това почти никога не се обричам изцяло в черно. Обичам да има весели цветове в дрехите ми, но винаги някъде по мен има черно. Не обичам силния грим. Черният молив и спирала ги харесвам, но не и тъмни сенки или пък черно червило.