.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Ами на мен ми харесва черният цвят.Имам доста черни дрехи,но не се обличам само в черно,а и в по-весели и ярки цветове.Имам 2-3 черни пантолона и няколко блузки с къс и с дълъг ръкав.А имам и една черна блузка с 3/4 ръкав.А за грим не използвам черно,нито по-тъмни цветове.Слагам си само черен молив и черна спирала и после по-светли сенки.Например сини или розови.

Черното е един от любимите ми цветове за дрехи. Просто мисля, че най-много ми отива! Имам адски много черни дрешки...повече от които и да е други... Обаче никога не ходя цялата в черно!
    Иначе за грима - слагам си черна спирала, черно моливче за очи и сиви сенки и мисля, че си ми седи мн.добре.

Melissa
    Guest
    Ami mislq che chernoto moje da bude kakto strashno elegantno, taka i dosta ekstravagantno - zavisi ot drehite. A cheren grim obiknoveno si slagat horata koito sa v gotik stila. Az poprincip sushto si nosq cherno, ama ne shtoto sum metalka - prosto chernoto e universalno v nqkoi otnosheniq.

Повече от фен
    stra6no mnogo go obi4am!!! za nqkoi hora cveta e depresira6t no az li4no ne mislq 4e e

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Ami az nqmam nito edna 4erna dreha, t.e imam samo edin potnik za lqtoto. Ina4e cveta mi haresva, prosto az ne go nosq. Nosq samo rozovo, sionio , bqlo i drygi svetli cvetove. Zatova ne polzvam i 4eren grim :P
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

и мене ме кефи 4ерното

Повече от фен
    Град
    Somwhere where I'll be happy
    Obozhaaawam 4erno...

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    аз обичам черното, но хося сякакви цветове каквито си харесвам
    "Целувка за лека нощ"

Любимия ми цвят е черно. Въпреки това почти никога не се обричам изцяло в черно. Обичам да има весели цветове в дрехите ми, но винаги някъде по мен има черно. Не обичам силния грим. Черният молив и спирала ги харесвам, но не и тъмни сенки или пък черно червило.

Темата е стара и вече не е актуална, за това ще бъде заключена!
    Благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си